georgepppo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Οι άλλοι που βγάζουν κινητά στα 900 και δεν τα υποστηρίζουν δικαιολογούνται δηλαδή? Δεν ήξερα ότι τα ποσά των 800 και 900 είναι τόσο για πέταμα... αυτοί είναι σε χειρότερη μοίρα , δεν κάνει την apple όμως σωστή σε αυτή την τιμή και ας δίνει updates και συν ότι η apple φτιάχνει το λειτουργικό απο το 0 μόνη της δεν περιμένει την στήριξη της google η τον driver και έχει να ασχοληθεί με λίγες συσκευές μη τα ξαναλέμε δεν είναι το ίδιο. αν η apple δεν έδινε τόση υποστήριξη στο software που είναι δυνατή που θα πάταγε για να σου πουλάει κινητά στο 1.5 χιλιάρικο πλέον βγάζοντας περισσότερα χρήματα απο όλες τις άλλες εταιρείες μαζί με το 10-15% των πωλήσεων των κινητών παγκοσμίως. μην ακούω παπάτζες ότι δεν αρμέγει και δεν δαγκώνει γιατί σου δίνει updates ενω η sammy και η lg οχι.
Asunodeftos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Εχω το xs max 5 μερες κ ειχα το προβλημα παιδια κ σημερα με το update λυθηκε αν κ δν αγχωθηκα γτ ξερω οτι η apple δεν θα το αφηνε ετσι παντως ολα τελεια το κινητο φοβερο πραγματικα..! 2 1
Dias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Ήθελα να ήξερα, κανένας δεν σκέφτηκε ότι το πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να το ειχε δημιουργήσει η apple σε συγκεκριμένη παρτίδα, και το patch να το ειχε ήδη ετοιμο; Έτσι θα γινόταν ντόρος, τσάμπα διαφήμιση και όλοι θα έλεγαν τι καλή εταιρία ειναι η apple...... 2 1
mayhem32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 ξεκινω λεγοντας οτι εχω ενα vkworld κλωνο του 3310 kai oti o θεος ο ιδιος να εβγαζε το ''heavenphone'' 1000+e δε θα εδινα για να το παρω οποτε δεν υποστηριζω καμια εταιρια-λειτουργικο.αλλα ολοι οι fanboys ειναι ανεκδιηγητοι.Θα πουμε και μπραβο στο μηλο και στο καθε μηλο που σου πουλαει κινητο 1500ε το οποιο παρουσιαζει προβλημα φορτισης που ειναι σημαντικοτατο επειδη το εφτιαξε γρηγορα ενω δε θα επρεπε καν να υπηρχε?Ημαστε σοβαροι τι στο καλο quality control εχουν μια συσκευη το χρονο βγαζουν.Samsung lg kαι λοιπες εταιριες εχουν θεματα και κανουν μαλ..ες αλλα η apple ειναι πραγματικα οτι χειροτερο υπαρχει σε κοροιδια των πελατων της.1500ε για κινητο{ποιος ηρθε} και βαζει τον αργο φορτιστη για να να τσεπωσει αλλο ενα 50εγια τον ακριβοτερο ταχυφορτιστη toυ γαλαξια και ναι εβγαλε και το ανταπτορα απο type-c se 3.5mm jack για να παρεις τα wireless superairmax jordan pods μολις στα150ε η να δωσεις ενα 10ε για το μετατροπεα και φενικα σε χρεωνω 500ε πανω απο το `1000 του iphone x gia to καινουριο a12 nuclear megaton bionic superblast chip kai th μεγαλυτερη οθονη kai a oxi ayta ολα και ολα μην καλομαθουμε τους πελατες μας και του χρονου ενα μονο νεο feature kia 2000e giati μπορουμε αφου εσεις αγοραζετε και σας αρεσει να πληρωνετε αδρα για αερα κοπανιστο.Αντικειμενικα αυτη ειναι η αληθεια ειτε αρεσει ειτε οχι.Ειναι απο τα καλυτερα κινητα αναμφιβολα αλλα και 2 φορες καλυτερα να ητανε με τετοια νοοτροπια και πολιτικη απεναντι στους πελατες της οι οποιοι ειναι οι πιο φανατικοι απο ολους οπου σε φτυνουν κυριολεκτικα στα μουτρα ειδικα τα τα τελευταια χρονια και γελανε εισ βαρος σου και εσυ το δεχεσαι για πιο λογο δε ξερω και συνεχιζεις και πληρωνεις το brand oysiastika για κινητο.Και επειδη εχω χρησιμοποιησει to iphone x για καποιο διαστημα το ειχε ενας φιλος φιλου και το εβαλα απεναντι σε να κινητο αξιολογο με 66ο πανω για τα το 90% της χρησης που κανουμε οι περισσοτεροι internet social media kai multimedia h diafora einai ελαχιστη και δε νομιζω οτι θα πει κανενας ωωωωωωω εμενα η σελιδα φορτωσε 1.5 second γρηγοροτερα.Στο μονο που ειναι αρκετα καλυτερο ειναι στο gaming αλλα πειτε μου αν εχετε δει κανεναν εκει εξω να παιζει πχ pubg γιατι εγω δεν εχω δει οποτε η ουσια ειναι οτι εμεις φταιμε γιατι οταν πριν μια 5τια οπως εγραψε και ενας φιλος απο εδω μεσα to iphone ειχε τη μιση τιμη τωρα εχει τη 2πλασια αφου οτι τιμη και να βαλουν θα το αγορασουν οι περισσοτεροι.Μην το παρετε για ενα χρονο νο να δεις για το ποτε θα πεσουν οι τιμες ετσι και αλλιως δε χασετε και τιποτα για μια γενια διαφορα.Στηριξτε την εταιρια και αυτο που σας αρεσει αλλα απαιτηστε και το σεβασμο που σας αξιζει 2 1 1
dancer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Asunodeftos είπε Εχω το xs max 5 μερες κ ειχα το προβλημα παιδια κ σημερα με το update λυθηκε αν κ δν αγχωθηκα γτ ξερω οτι η apple δεν θα το αφηνε ετσι παντως ολα τελεια το κινητο φοβερο πραγματικα..! εσυ εισαι για τηλεπωλησεις παντως "εβαζα να φορτισει και δε φορτιζε, μεχρι που σκεφτηκα μα εχω iphone δε χρειαζεται να αγχωνομαι, γιατι Είναι πουλί, είναι αεροπλάνο… είναι η apple! πιο γρηγορη και απο τη σκια της
NoD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, snakething said: Εγώ έχω ecn bit και κάνω διαγνωμικη διάσπαση σε τριγωνικο ραντάρ και αν θες στέλνω και δύο πρ Δε σε ακούω καλά, μιλάω από vhf κάτω από πιλοτική διάβαση. Ειδικός επιτελεύς εκ του διαθαλασσέως. (συγγνώμη κλαίω δεν άντεξα) Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από NoD
jp77s Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Dias είπε Ήθελα να ήξερα, κανένας δεν σκέφτηκε ότι το πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να το ειχε δημιουργήσει η apple σε συγκεκριμένη παρτίδα, και το patch να το ειχε ήδη ετοιμο; Έτσι θα γινόταν ντόρος, τσάμπα διαφήμιση και όλοι θα έλεγαν τι καλή εταιρία ειναι η apple......
Asunodeftos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, dancer είπε εσυ εισαι για τηλεπωλησεις παντως "εβαζα να φορτισει και δε φορτιζε, μεχρι που σκεφτηκα μα εχω iphone δε χρειαζεται να αγχωνομαι, γιατι Είναι πουλί, είναι αεροπλάνο… είναι η apple! πιο γρηγορη και απο τη σκια της Χαχαχ λες ε;;απλα το ειπα γτ μαλλον αλλος εδω δεν το ειχε σαν προβλημα κ ειπα να επιβεβαιωσω.. 😁😃 Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από Asunodeftos
Arkin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, AggelosTz είπε Αν τους κολλάνε ένσημα πιο το πρόβλημα σου ; Ενσημα τα 12χρονα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 14 minutes ago, mayhem32 said: ξεκινω λεγοντας οτι εχω ενα vkworld κλωνο του 3310 kai oti o θεος ο ιδιος να εβγαζε το ''heavenphone'' 1000+e δε θα εδινα για να το παρω οποτε δεν υποστηριζω καμια εταιρια-λειτουργικο.αλλα ολοι οι fanboys ειναι ανεκδιηγητοι.Θα πουμε και μπραβο στο μηλο και στο καθε μηλο που σου πουλαει κινητο 1500ε το οποιο παρουσιαζει προβλημα φορτισης που ειναι σημαντικοτατο επειδη το εφτιαξε γρηγορα ενω δε θα επρεπε καν να υπηρχε?Ημαστε σοβαροι τι στο καλο quality control εχουν μια συσκευη το χρονο βγαζουν.Samsung lg kαι λοιπες εταιριες εχουν θεματα και κανουν μαλ..ες αλλα η apple ειναι πραγματικα οτι χειροτερο υπαρχει σε κοροιδια των πελατων της.1500ε για κινητο{ποιος ηρθε} και βαζει τον αργο φορτιστη για να να τσεπωσει αλλο ενα 50εγια τον ακριβοτερο ταχυφορτιστη toυ γαλαξια και ναι εβγαλε και το ανταπτορα απο type-c se 3.5mm jack για να παρεις τα wireless superairmax jordan pods μολις στα150ε η να δωσεις ενα 10ε για το μετατροπεα και φενικα σε χρεωνω 500ε πανω απο το `1000 του iphone x gia to καινουριο a12 nuclear megaton bionic superblast chip kai th μεγαλυτερη οθονη kai a oxi ayta ολα και ολα μην καλομαθουμε τους πελατες μας και του χρονου ενα μονο νεο feature kia 2000e giati μπορουμε αφου εσεις αγοραζετε και σας αρεσει να πληρωνετε αδρα για αερα κοπανιστο.Αντικειμενικα αυτη ειναι η αληθεια ειτε αρεσει ειτε οχι.Ειναι απο τα καλυτερα κινητα αναμφιβολα αλλα και 2 φορες καλυτερα να ητανε με τετοια νοοτροπια και πολιτικη απεναντι στους πελατες της οι οποιοι ειναι οι πιο φανατικοι απο ολους οπου σε φτυνουν κυριολεκτικα στα μουτρα ειδικα τα τα τελευταια χρονια και γελανε εισ βαρος σου και εσυ το δεχεσαι για πιο λογο δε ξερω και συνεχιζεις και πληρωνεις το brand oysiastika για κινητο.Και επειδη εχω χρησιμοποιησει to iphone x για καποιο διαστημα το ειχε ενας φιλος φιλου και το εβαλα απεναντι σε να κινητο αξιολογο με 66ο πανω για τα το 90% της χρησης που κανουμε οι περισσοτεροι internet social media kai multimedia h diafora einai ελαχιστη και δε νομιζω οτι θα πει κανενας ωωωωωωω εμενα η σελιδα φορτωσε 1.5 second γρηγοροτερα.Στο μονο που ειναι αρκετα καλυτερο ειναι στο gaming αλλα πειτε μου αν εχετε δει κανεναν εκει εξω να παιζει πχ pubg γιατι εγω δεν εχω δει οποτε η ουσια ειναι οτι εμεις φταιμε γιατι οταν πριν μια 5τια οπως εγραψε και ενας φιλος απο εδω μεσα to iphone ειχε τη μιση τιμη τωρα εχει τη 2πλασια αφου οτι τιμη και να βαλουν θα το αγορασουν οι περισσοτεροι.Μην το παρετε για ενα χρονο νο να δεις για το ποτε θα πεσουν οι τιμες ετσι και αλλιως δε χασετε και τιποτα για μια γενια διαφορα.Στηριξτε την εταιρια και αυτο που σας αρεσει αλλα απαιτηστε και το σεβασμο που σας αξιζει Οοοοολα αυτά επειδή διαφωνείς που κάποιος θα δώσει 1000+ ευρώ για να πάρει ένα smartphone? Άρα ανεκδιήγητοι και όσοι πετάνε λεφτά για τσιγάρα, για στοίχημα, για επώνυμα ρούχα, για εισιτήρια διαρκείας, για καλό φαγητό, κλπ κλπ κλπ? Για ποιο λόγο ακριβώς πρέπει να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων; Επηρεάζουν σε κάτι τη ζωή μας; Δεν ζητάει κανείς το σεβασμό κανενός για τέτοια άσχετα θέματα. 7
D.Luffy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, georgepppo είπε αυτοί είναι σε χειρότερη μοίρα , δεν κάνει την apple όμως σωστή σε αυτή την τιμή και ας δίνει updates και συν ότι η apple φτιάχνει το λειτουργικό απο το 0 μόνη της δεν περιμένει την στήριξη της google η τον driver και έχει να ασχοληθεί με λίγες συσκευές μη τα ξαναλέμε δεν είναι το ίδιο. αν η apple δεν έδινε τόση υποστήριξη στο software που είναι δυνατή που θα πάταγε για να σου πουλάει κινητά στο 1.5 χιλιάρικο πλέον βγάζοντας περισσότερα χρήματα απο όλες τις άλλες εταιρείες μαζί με το 10-15% των πωλήσεων των κινητών παγκοσμίως. μην ακούω παπάτζες ότι δεν αρμέγει και δεν δαγκώνει γιατί σου δίνει updates ενω η sammy και η lg οχι. Το ότι η Apple αναπτύσσει μόνη της το λειτουργικό και δεν περιμένει κανέναν δεν παύει να είναι ένα πλεονέκτημα όσο αναφορά την υποστήριξη. Φυσικά και καταλήγεις να το πληρώνεις σαν καπέλο ως καταναλωτής. Από την άλλη, οι υπόλοιποι παίρνουν έτοιμο και δωρεάν ένα ολόκληρο λειτουργικό άλλης εταιρίας για τις συσκευές τους. Αν αναγκαζόντουσαν να το αναπτύξουν και να το υποστηρίξουν μόνοι τους, θα χρέωναν επιπλέον και αυτοί. Εδώ είναι το πλεονέκτημα όσο αναφορά την τιμή. Ούτε εγώ θέλω να ακούω παπάτζες ότι πχ η Samsung δικαιολογείται να αφήνει τις συσκευές χιλιάρικου στα 2 χρόνια επειδή βγάζει ταυτόχρονα και άλλες 20 συσκευές του κατοστάρικου το χρόνο. Τα περί αρμέγματος τα ακούμε βερεσέ. Μιλάμε για πολυεθνικές είτε πρόκειται για Apple είτε για Xiaomi. Ακόμα και αν ένας κατασκευαστής αναγκάζεται να πουλήσει μια συσκευή στο κόστος δεν είναι επειδή νοιάζεται για την τσέπη του καταναλωτή. Είναι επειδή θέλει να διεισδύσει επιθετικά στην αγορά. Φυσικά αυτό μας συμφέρει εμάς ως καταναλωτές και κάνουμε τις επιλογές μας αλλά το να δώσουμε εύσημα σε κάποιον που απλώς πουλάει φθηνά είναι λίγο αφελές. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από D.Luffy 4 1
zeke Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, mayhem32 είπε ξεκινω λεγοντας οτι εχω ενα vkworld κλωνο του 3310 kai oti o θεος ο ιδιος να εβγαζε το ''heavenphone'' 1000+e δε θα εδινα για να το παρω οποτε δεν υποστηριζω καμια εταιρια-λειτουργικο.αλλα ολοι οι fanboys ειναι ανεκδιηγητοι.Θα πουμε και μπραβο στο μηλο και στο καθε μηλο που σου πουλαει κινητο 1500ε το οποιο παρουσιαζει προβλημα φορτισης που ειναι σημαντικοτατο επειδη το εφτιαξε γρηγορα ενω δε θα επρεπε καν να υπηρχε?Ημαστε σοβαροι τι στο καλο quality control εχουν μια συσκευη το χρονο βγαζουν.Samsung lg kαι λοιπες εταιριες εχουν θεματα και κανουν μαλ..ες αλλα η apple ειναι πραγματικα οτι χειροτερο υπαρχει σε κοροιδια των πελατων της.1500ε για κινητο{ποιος ηρθε} και βαζει τον αργο φορτιστη για να να τσεπωσει αλλο ενα 50εγια τον ακριβοτερο ταχυφορτιστη toυ γαλαξια και ναι εβγαλε και το ανταπτορα απο type-c se 3.5mm jack για να παρεις τα wireless superairmax jordan pods μολις στα150ε η να δωσεις ενα 10ε για το μετατροπεα και φενικα σε χρεωνω 500ε πανω απο το `1000 του iphone x gia to καινουριο a12 nuclear megaton bionic superblast chip kai th μεγαλυτερη οθονη kai a oxi ayta ολα και ολα μην καλομαθουμε τους πελατες μας και του χρονου ενα μονο νεο feature kia 2000e giati μπορουμε αφου εσεις αγοραζετε και σας αρεσει να πληρωνετε αδρα για αερα κοπανιστο.Αντικειμενικα αυτη ειναι η αληθεια ειτε αρεσει ειτε οχι.Ειναι απο τα καλυτερα κινητα αναμφιβολα αλλα και 2 φορες καλυτερα να ητανε με τετοια νοοτροπια και πολιτικη απεναντι στους πελατες της οι οποιοι ειναι οι πιο φανατικοι απο ολους οπου σε φτυνουν κυριολεκτικα στα μουτρα ειδικα τα τα τελευταια χρονια και γελανε εισ βαρος σου και εσυ το δεχεσαι για πιο λογο δε ξερω και συνεχιζεις και πληρωνεις το brand oysiastika για κινητο.Και επειδη εχω χρησιμοποιησει to iphone x για καποιο διαστημα το ειχε ενας φιλος φιλου και το εβαλα απεναντι σε να κινητο αξιολογο με 66ο πανω για τα το 90% της χρησης που κανουμε οι περισσοτεροι internet social media kai multimedia h diafora einai ελαχιστη και δε νομιζω οτι θα πει κανενας ωωωωωωω εμενα η σελιδα φορτωσε 1.5 second γρηγοροτερα.Στο μονο που ειναι αρκετα καλυτερο ειναι στο gaming αλλα πειτε μου αν εχετε δει κανεναν εκει εξω να παιζει πχ pubg γιατι εγω δεν εχω δει οποτε η ουσια ειναι οτι εμεις φταιμε γιατι οταν πριν μια 5τια οπως εγραψε και ενας φιλος απο εδω μεσα to iphone ειχε τη μιση τιμη τωρα εχει τη 2πλασια αφου οτι τιμη και να βαλουν θα το αγορασουν οι περισσοτεροι.Μην το παρετε για ενα χρονο νο να δεις για το ποτε θα πεσουν οι τιμες ετσι και αλλιως δε χασετε και τιποτα για μια γενια διαφορα.Στηριξτε την εταιρια και αυτο που σας αρεσει αλλα απαιτηστε και το σεβασμο που σας αξιζει Ενω αν ειχε 300 ευρω θα εγραφες ολο αυτο το κατεβατο που μου βγηκαν τα ματια για να το διαβασω; Παω και εγω να στειλω hatemail σε κατι εταιριες που πουλανε ακριβα αυτοκινητα που ΔΕΝ μπορω να αγορασω, και θα τους λεω οτι με 1000 ευρω μια χαρα κανεις την δουλεια σου στους δρομους της Αθηνας. 2 1
mayhem32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, billdanos είπε Οοοοολα αυτά επειδή διαφωνείς που κάποιος θα δώσει 1000+ ευρώ για να πάρει ένα smartphone? Άρα ανεκδιήγητοι και όσοι πετάνε λεφτά για τσιγάρα, για στοίχημα, για επώνυμα ρούχα, για εισιτήρια διαρκείας, για καλό φαγητό, κλπ κλπ κλπ? Για ποιο λόγο ακριβώς πρέπει να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων; Επηρεάζουν σε κάτι τη ζωή μας; το τσιγαρο ως καπνιστης ειναι εθισμος και προσπαθω και εχω καταφερει να το μειωσω και ναι αν μπορουσα θα το εκοβα και δεν εχει σχεση με το κινητο εμενα η διαφωνια μου ειναι οτι απο τη στιγμη που μπορεισ να το παρεις στα μισα λεφτα γιατι τοσο εκανε δε λεω να μη το παρεις απλα να μην αφήνεις την καθε εταιρια να σε εκμεταλλευεται και να απαιτεις κατι καλυτερο.και εγω φοραω καποα καλα ρουχα αφτο δε σημαινει οτι θα παρω το πιο ακριβο επειδη ειναι επωνυμο αλλα θα κοιταξω για εκπτωσεις η πολλες φορες θα παω στο στοκ και θα παρω περσινο κομματι στη μιση τιμη.Αυτο που θελω να πω ειναι και σε εμενα μου αρεσουν αυτα που λες αλλα δε παω τυφλα και λεω παρτε τα ψαχνω για ευκαιρια για κατι το ιδιο καλο στα μισαλεφτα και γενικα προσπαθω να πετυχω τη σχεση τιμης αποδοσης 32 λεπτά πριν, zeke είπε Ενω αν ειχε 300 ευρω θα εγραφες ολο αυτο το κατεβατο που μου βγηκαν τα ματια για να το διαβασω; Παω και εγω να στειλω hatemail σε κατι εταιριες που πουλανε ακριβα αυτοκινητα που ΔΕΝ μπορω να αγορασω, και θα τους λεω οτι με 1000 ευρω μια χαρα κανεις την δουλεια σου στους δρομους της Αθηνας. εσυ βρισκεις οτι το iphone exei th diafora σε αποδοση καινοτομια και δυνατοτητες με αλλα κινητα για να δικαιολογησει τη τιμη.Το παραδειγμα σου εινα ακυρο γιατι τα hypercars an εχεις ασχοληθει ειναι η μερα με τη νυχτα και ναι αν παρεις ferrari θα exei pantoy δερμα και carbon fiber οπως και το iphone eprepe na exei το ταχυφορτιστη του και τα καλα ακουστικα και οχι να ειναι γυφτοι.τα καλα αυτοκινητα εχουν 500-1500 αλογα ενω το δικο μου αντε να εχει 90 + οτι ολα einai φτιαγμενα στο χερι κατα παραγγελια δεν ειναια αυτοποιημενη διαδικασια μην συγκρινεις ανομοια πραγματα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από mayhem32
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 9 minutes ago, mayhem32 said: το τσιγαρο οω καπνιστης ειναι εθισμος και προσπαθω και εχω καταφερει να το μειωσω και ναι αν μοπουσα θα το εκοβα και δεν εχει με το κινητο εμενα η διαφωνια μου ειναι οτι απο τη στιγμη που μπορεισ να το παρεις στα μισα λεφτα γιατι τοσο εκανε δε λεω να μη το παρεια απλα να μην αφήνεις την καθε εταιρια να σε εκμεταλλευεται και να απαιτεις κατι καλυτερο.και εγω φοραω καποα καλα ρουχα αφτο δε σημαινει οτι θα παρω το πιο ακριβο επειδη ειναι επωνυμο αλλα θα κοιταξω για εκπτωσεις η πολλες φορες θα πα παω στο στοκ και παρω περσινο κομματι στη μιση τιμη.Αυτο που θελω να πω ειναι και σε εμενα μου αρσουν αυτα που λες αλλα δε παω τυφλα και λεω παρτε τα ψαχνω για ευκαιρια για κατι το ιδιο καλο στα μισαλεφτα και γενικα προσπαθω να πετυχω τη σχεση τιμης αποδοσης Αν δεν μου αρέσει κάτι δεν το αγοράζω. Για να το αγοράσω πάει να πει πως μου αρέσει σε τέτοιο βαθμό που μπορώ να δώσω τα χρήματα που μου ζητάει ο κατασκευαστής. Θελω στο smartphone και στο tablet να χρησιμοποιώ μόνο iOS γιατί δεν θέλω να βλέπω το Android. Και στο iOS δεν υπάρχει ανταγωνισμός. 3 1
D.Luffy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mayhem32 είπε εμενα η διαφωνια μου ειναι οτι απο τη στιγμη που μπορεισ να το παρεις στα μισα λεφτα γιατι τοσο εκανε δε λεω να μη το παρεια απλα να μην αφήνεις την καθε εταιρια να σε εκμεταλλευεται και να απαιτεις κατι καλυτερο.και εγω φοραω καποα καλα ρουχα αφτο δε σημαινει οτι θα παρω το πιο ακριβο επειδη ειναι επωνυμο αλλα θα κοιταξω για εκπτωσεις η πολλες φορες θα πα παω στο στοκ και παρω περσινο κομματι στη μιση τιμη.Αυτο που θελω να πω ειναι και σε εμενα μου αρσουν αυτα που λες αλλα δε παω τυφλα και λεω παρτε τα ψαχνω για ευκαιρια για κατι το ιδιο καλο στα μισαλεφτα και γενικα προσπαθω να πετυχω τη σχεση τιμης αποδοσης Όλα αυτά που λες καλά και λογικά είναι. Το θέμα όμως είναι ότι υπάρχουν καταναλωτές που δεν τους είναι πρόβλημα να διαθέσουν μεγαλύτερα ποσά από εσένα κι εμένα. Αυτά τα πράγματα πάνε αναλογικά με το εισόδημα του καθενώς. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που είναι διατεθειμένοι να κάνουν αιματηρές οικονομίες για να αποκτήσουν κάτι. Δεν μπορώ εγώ να τους κρίνω. Αν είναι ευχαριστημένοι με αυτό εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Αν δεν είναι, πάλι το ίδιο. Αυτές οι συζητήσεις με το που θα ήταν καλύτερο να ξοδέψει κάποιος τα λεφτά του, δεν οδηγούν πουθενά. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από D.Luffy 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα