Hetfield Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 7 minutes ago, georgepppo said: άσε μας ρε αγορίνα με 1.5 χιλιάρικο κινητό που βγάζει αυτό έλειπε να μην το υποστηρίζει κιόλας Μαθε μπαλιτσα. Πριν 5 χρονια ακριβως βγηκε το iphone 5s, το οποιο κοστιζε 599$ και οχι 1,5 χιλιαρικο. Ακομα παιρνει updates, οποτε σταματα να κανεις τον κινεζο. 4 2 1
D.Luffy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, georgepppo είπε άσε μας ρε αγορίνα με 1.5 χιλιάρικο κινητό που βγάζει αυτό έλειπε να μην το υποστηρίζει κιόλας Οι άλλοι που βγάζουν κινητά στα 900 και δεν τα υποστηρίζουν δικαιολογούνται δηλαδή? Δεν ήξερα ότι τα ποσά των 800 και 900 είναι τόσο για πέταμα... 5
vasilissouvlaki Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Hetfield είπε Σε αντιθεση με κατι ακατανομαστες εταιριες, η Apple δουλευει ενεργα το λειτουργικο της και κινητα 5ετιας παιρνουν updates. Πιες ξυδακι και θα περασει. Να έχεις τα updates σου και να μην σου επισκευαζουν την συσκευή σου για να πάρεις καινούργια. Να το χαίρεσαι.
Hetfield Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Istros said: Είναι γνωστό ότι υποστηρίζει τα μπρίκια Για αυτο και την αγαπαμε ❤️ Αλλα που να καταλαβετε εσεις οι κινεζοι μπατιρηδες. Just now, vasilissouvlaki said: Να έχεις τα updates σου και να μην σου επισκευαζουν την συσκευή σου για να πάρεις καινούργια. Να το χαίρεσαι. Να σαι καλα Ακομα το χαιρομαι το iphone 6S, ειναι ακριβως οπως το πηρα day 1. Γρηγορο και ομορφο ❤️ Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από Hetfield 4 2 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα με την συσκευη απο day 1 που την αγορασα. Και εφοσον λυθηκε το προβλημα τοσο γρηγορα ακομη και για αυτους που το ειχαν (γιατι προφανως υπηρχε οταν το παρουσιαζουν ευυποληπτοι reviewers) δεν βλεπω το λογο να το συνεχιζετε. Πωπω τα mobile wars ειναι για πολυ ποπ κορν δεν αλλαξε η κατασταση βλεπω καθολου με τα χρονια Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από d4ydr33m3r 1 1
CheOnWeb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, Tokyo said: Να σου δώσω δώρο το δικό μου 6s που δε βγάζει ούτε μισή μέρα χωρίς φορτιστή. Με κάθε απντειτ όλα είναι χειρότερα Και 'γω θέλω! 😃 Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από CheOnWeb
Istros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Εύγε στην apple.για την άμεση κινητοποίηση της και στην υποστήριξη της.φανταζομαι για να βγήκε ένα μήνα νωρίτερα το update θα ταν το 90% των συσκευών προβληματικα.Αλλα και πάλι μπράβο
D.Luffy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Istros είπε φανταζομαι για να βγήκε ένα μήνα νωρίτερα το update θα ταν το 90% των συσκευών προβληματικα. Τι θα πει νωρίτερα? Ήταν προγραμματισμένο να βγει του χρόνου? Το ότι εσύ είσαι συνηθισμένος να παίρνεις update κάτι μήνες μετά (και αν) για να διορθωθεί ένα πρόβλημα δεν έχει σχέση με το πόσες συσκευές είναι προβληματικές. Το πρόβλημα του S9+ πάντως που θεωρείται αρκετά διαδεδομένο αν το ψάξεις, πήρε 3 μήνες να διορθωθεί με update. Οπότε πολύ σωστά λες εύγε στην Apple. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από D.Luffy 3 2
CheOnWeb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Just now, D.Luffy said: Τι θα πει νωρίτερα? Ήταν προγραμματισμένο να βγει αργότερα? Μα, κάτι παιδιά έλεγαν ότι θα βγει τέλος Οκτωβρίου! Ψέμματα μου είπαν? 2
Istros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, PhilippeRaimo είπε Πλεον προτιμω να εχω "κινεζια" οπως λενε πολλοι (οι ασχετοι που δεν ξερουν οτι ολα ειναι κινεζιες) και να μου μενει κανα ψιλο να βαζω καρτα καθε μηνα, παρα να βαζω στο τραπεζακι της καφετεριας το χιλιαρικο και να στελνω call me back στον κολλητο μου να με παρει να του πω που εκατσα. Και μην πεταχτητε τα τσουτσουνια να πειτε τη χοντραδα. 2 στρατοπαιδα χωρις λογο και οι μονοι χαμενοι ειμαστε εμεις. Στα π@π@ρια της της apple και της καθε apple η τσεπη του πελατη.. Να μας τα φανε θελουν ολοι. Οταν σταματησα να ξοδευω χιλιαρικα σε κινητα η μονη διαφορα που ειδα ηταν οτι παχυνε η τσεπη μου. Ουτε το πουλι μου μικρυνε, ουτε η γυναικα με χωρισε. Κατα τ'αλλα, το update εννοειται οτι σωστα βγηκε οσο πιο αμεσα και εννοειται οτι εγινε επειδη μιλαμε για μοντελο που βγηκε πριν λιγες μερες. Σωστα γιατί θα επεφταν οι πωλήσεις.Ενω σε καποια αλλα που είχαν πρόβλημα φόρτισης έβγαζαν οδηγούς "How to Fix iPhone iPad Charging Issues After iOS 11/12 Update" Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από Istros
snakething Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, papp0us είπε Πάρτε καλύτερα project με λεξικά Απορώ πως ζείς με κινητό χωρίς ECN bit, που δε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το RFC3168 σε τριγωνικό ραντάρ. Αλφα. Εγώ έχω ecn bit και κάνω διαγνωμικη διάσπαση σε τριγωνικο ραντάρ και αν θες στέλνω και δύο πρ
coffeex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Istros είπε Εύγε στην apple.για την άμεση κινητοποίηση της και στην υποστήριξη της.φανταζομαι για να βγήκε ένα μήνα νωρίτερα το update θα ταν το 90% των συσκευών προβληματικα.Αλλα και πάλι μπράβο Δεν θα έλεγα ότι το έβγαλε νωρίτερα γιατί το ποσοστό ήταν μεγάλο, αλλά το έκανε για τον ίδιο λόγο που η Microsoft σταμάτησε το update στα Windows 10, δεν έχασαν πχ 9 στους 10 χρήστες τα αρχεία. Σαχλαμάρες γίνονται πάντα αλλά το θέμα είναι η κάθε εταιρία να βγάζει πάντα την σωστή και γρήγορη λύση. 2
D.Luffy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, snakething είπε Εγώ έχω ecn bit και κάνω διαγνωμικη διάσπαση σε τριγωνικο ραντάρ και αν θες στέλνω και δύο πρ Κάτω από πιλοτική διάβαση?
Istros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Τι θα πει νωρίτερα? Ήταν προγραμματισμένο να βγει του χρόνου? Το ότι εσύ είσαι συνηθισμένος να παίρνεις update κάτι μήνες μετά (και αν) για να διορθωθεί ένα πρόβλημα δεν έχει σχέση με το πόσες συσκευές είναι προβληματικές. Το πρόβλημα του S9+ πάντως που θεωρείται αρκετά διαδεδομένο αν το ψάξεις, πήρε 3 μήνες να διορθωθεί με update. Οπότε πολύ σωστά λες εύγε στην Apple. Είχαν πει ότι θα δώσουν μια παράταση μήπως ήταν μεμονωμένο το περιστατικό η μήπως στρώσει μετά από κάποια χιλιόμετρα.Αλλα μαλλον κάτι δεν πήγε καλά.
snakething Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Κάτω από πιλοτική διάβαση? Έτσι Χαχαχχα το ξέχασα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα