LionRulesGR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Snolly είπε εμένα γιατί μου δίνεται η αίσθηση πως το JailBreak είναι για τους πειρατές και τους πιτσιρικάδες που θέλουν να παίζουν πειρατικά παιχνίδια και να κατεβάζουν torrents στο κινητό; κάποτε ναι, δεν είχαμε Ελληνικά, δεν είχαμε Ελληνικό πληκτρολόγιο, δεν έπαιζε με ελληνικούς παρόχους κλπ κλπ. Αυτό πρέπει να σταμάτησε το 2008. τώρα γιατί JailBreak; Για χιλιάδες λογους μαν ... Σε πληροφορω οτι 8 στους 10 πελατες μου με iPhone εχουν αναγκες που δεν μπορει να καλυψει η Apple... Πάντως επειδη αυτη ειναι μια κουβεντα που δεν τελειωνει ποτε θα σου πω ποια ειναι τα 2 πρωτα πραγματα που μου τα ζητανε σχεδον ολοι οι επαγγελματιες με σοβαρες και μεγαλες εταιριες σε Ελλαδα αλλα και σε εξωτερικο... 1) Ηχογράφηση κλήσεων (Audio Recorder) 2) Αυτόματος Τηλεφωνητής (Answering Machine) Αν δεν γνωριζεις την υπαρξη αυτων των 2 καταπληκτικων Tweaks απλως να σου πω οτι τα φτιαχνει ο Ηλίας Λημναίος και είναι με διαφορά στους Top 2 Reasons To JailBreak in 2018 ! Το οτι εσυ μπορεις να τα βρεις μη σημαντικα δεν σημαινει οτι αντιπροσωπευεις το Main Target Group των πελατων του iPhone Εγω σου μιλαω με Real World αναγκες Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από LionRulesGR
Snolly Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 56 minutes ago, LionRulesGR said: Για χιλιάδες λογους μαν ... Σε πληροφορω οτι 8 στους 10 πελατες μου με iPhone εχουν αναγκες που δεν μπορει να καλυψει η Apple... Πάντως επειδη αυτη ειναι μια κουβεντα που δεν τελειωνει ποτε θα σου πω ποια ειναι τα 2 πρωτα πραγματα που μου τα ζητανε σχεδον ολοι οι επαγγελματιες με σοβαρες και μεγαλες εταιριες σε Ελλαδα αλλα και σε εξωτερικο... 1) Ηχογράφηση κλήσεων (Audio Recorder) 2) Αυτόματος Τηλεφωνητής (Answering Machine) Αν δεν γνωριζεις την υπαρξη αυτων των 2 καταπληκτικων Tweaks απλως να σου πω οτι τα φτιαχνει ο Ηλίας Λημναίος και είναι με διαφορά στους Top 2 Reasons To JailBreak in 2018 ! Το οτι εσυ μπορεις να τα βρεις μη σημαντικα δεν σημαινει οτι αντιπροσωπευεις το Main Target Group των πελατων του iPhone Εγω σου μιλαω με Real World αναγκες Το 1ο είναι παράνομο χωρίς την συναίνεση της άλλης πλευράς. Το 2ο το καλύπτει σαν ανάγκη ο πάροχος κινητής. Συνεχίσω να μην βλέπω legit λόγο. Είτε για πειρατεία γίνεται ή για άλλες παγαποντιές (τύπου ηχογραφήσεις χωρίς τη συναίνεση του άλλου). 1 1
LionRulesGR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Snolly είπε Το 1ο είναι παράνομο χωρίς την συναίνεση της άλλης πλευράς. Το 2ο το καλύπτει σαν ανάγκη ο πάροχος κινητής. Συνεχίσω να μην βλέπω legit λόγο. Είτε για πειρατεία γίνεται ή για άλλες παγαποντιές (τύπου ηχογραφήσεις χωρίς τη συναίνεση του άλλου). Στο κομματι αυτο δεν το βλεπεις οπως πρεπει... Ποιος νοιαζεται αν ειναι παρανομο ? Απο τη στιγμη που ΔΕΝ κανεις καταχρηση της ηχογραφησης ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. Αλλα στην τελικη και να κανεις καταχρηση, αν φτασεις στο δικαστηριο ΑΝΤΙ να δικαιωθεις στο δικαστηριο που ξεμπροστιασες τα ψεμματα καποιου παραθετοντας την ηχογραφηση ΤΡΩΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ γιατι ειναι παρανομο. Αρα το ξερεις απο την αρχη και ΔΕΝ κανεις καταχρηση και ετσι μενουν ΟΛΟΙ ευχαριστημενοι. Το πιανεις ΠΟΣΟ ΒΑΘΥ ειναι ? Αν εχεις αντιθετη αποψη πανε να βγαλεις ακρη με τους Business man ... Εχουν Μαλλον δεν καταλαβες το επιπεδο στο οποιο φτανει το Customization... Μπορω να εχω ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ για καθε επαφη που με καλει... και αυτο ειναι ΜΟΝΟ η αρχη... 1
maskmpower Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Στις 9/10/2018 στις 9:10 ΜΜ, papp0us είπε Πάρτε καλύτερα project με λεξικά Απορώ πως ζείς με κινητό χωρίς ECN bit, που δε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το RFC3168 σε τριγωνικό ραντάρ. Αλφα. Φιλε εισαι απιστευτος οποιος γνωριζει για την φαρσα που αναφερεις ακομα θα γελαει ωραιοσς
Snolly Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, LionRulesGR said: Στο κομματι αυτο δεν το βλεπεις οπως πρεπει... Ποιος νοιαζεται αν ειναι παρανομο ? Απο τη στιγμη που ΔΕΝ κανεις καταχρηση της ηχογραφησης ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. Αλλα στην τελικη και να κανεις καταχρηση, αν φτασεις στο δικαστηριο ΑΝΤΙ να δικαιωθεις στο δικαστηριο που ξεμπροστιασες τα ψεμματα καποιου παραθετοντας την ηχογραφηση ΤΡΩΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ γιατι ειναι παρανομο. Αρα το ξερεις απο την αρχη και ΔΕΝ κανεις καταχρηση και ετσι μενουν ΟΛΟΙ ευχαριστημενοι. Το πιανεις ΠΟΣΟ ΒΑΘΥ ειναι ? Αν εχεις αντιθετη αποψη πανε να βγαλεις ακρη με τους Business man ... Εχουν Μαλλον δεν καταλαβες το επιπεδο στο οποιο φτανει το Customization... Μπορω να εχω ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ για καθε επαφη που με καλει... και αυτο ειναι ΜΟΝΟ η αρχη... gimmicks στην καλύτερη όλα αυτά. κανένας σοβαρός λόγος για JB στο iOS πλέον. μόνο για παγαποντιές όπως είπα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από Snolly 4 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 On 12/10/2018 at 15:25, LionRulesGR said: Στο κομματι αυτο δεν το βλεπεις οπως πρεπει... Ποιος νοιαζεται αν ειναι παρανομο ? Απο τη στιγμη που ΔΕΝ κανεις καταχρηση της ηχογραφησης ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. Αλλα στην τελικη και να κανεις καταχρηση, αν φτασεις στο δικαστηριο ΑΝΤΙ να δικαιωθεις στο δικαστηριο που ξεμπροστιασες τα ψεμματα καποιου παραθετοντας την ηχογραφηση ΤΡΩΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ γιατι ειναι παρανομο. Αρα το ξερεις απο την αρχη και ΔΕΝ κανεις καταχρηση και ετσι μενουν ΟΛΟΙ ευχαριστημενοι. Το πιανεις ΠΟΣΟ ΒΑΘΥ ειναι ? Αν εχεις αντιθετη αποψη πανε να βγαλεις ακρη με τους Business man ... Εχουν Μαλλον δεν καταλαβες το επιπεδο στο οποιο φτανει το Customization... Μπορω να εχω ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ για καθε επαφη που με καλει... και αυτο ειναι ΜΟΝΟ η αρχη... Τρελό χρύσωμα χαπιού! 😛 Τελικά είναι όντως τόσο βαθύ ώστε να καλύπτετε όλες τις παρανομίες για το ...καλό την ανθρωπότητας! 2
Snolly Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, billdanos said: Τρελό χρύσωμα χαπιού! 😛 Τελικά είναι όντως τόσο βαθύ ώστε να καλύπτετε όλες τις παρανομίες για το ...καλό την ανθρωπότητας! αυτό είναι μόνο η αρχή λέει. το τέλος είναι torrent streaming και side-loading από πειρατικά games και apps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα