NorgeMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Hetfield είπε Σε γραμμες παραγωγης εφαρμοζονται μεθοδολογιες οπως lean, six sigma ή συνδυασμος lean six sigma που μειωνουν δραστικα τα defects ανα εκατομμυριο συσκευων (καπου στις 3 ανα εκατομμυριο αν θυμαμαι καλα). Οπως καταλαβαινεις, για να βρεις τα 3 defects πρεπει να δωσεις 1.000.000 συσκευες κι οχι απλα να δωσεις 2-3 συσκευες σε εργαζομενους. Βεβαια μπορουν να εφαρμοστουν ακομα πιο αυστηρες μεθολογιες που συνηθως εφαρμοζονται στην αεροναυπηγικη (7 sigma για παραδειγμα) που μειωνουν τα defects σε απειροελαχιστα ποσοστα. Ομως ειναι τοσο ακριβες αυτες οι μεθοδολογιες στην παραγωγη κι επισης πρεπει να σου υπενθυμισω οτι δεν αγοραζουμε αεροπλανα αλλα κινητα. Ολα αυτα που σου ανεφερα επιγραμματικα, ειναι πολυ αυτονοητες εννοιες σε γραμμες παραγωγης και σε business processes. Χωρις να θελω να γινομαι κακος, καλο ειναι να μιλατε μονο αν γνωριζετε κατι καλα. Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας. Ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να γράψεις όλο αυτό για να ενημερώσεις εμένα τον ημιμαθή, αλλά αν είχες καταλάβει οτι το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό θέλοντας να θίξω τον ελλειπή έλεγχο της Apple, δεν θα χρειαζόταν να γράψεις ολο αυτό... Αλλά τώρα που το βλέπω τα smiles δεν μπήκαν που είχα βάλει αρα εχεις ενα point...
LionRulesGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, Hetfield said: Επισης μαθετε να μιλατε και να κανετε σοβαρη κουβεντα. Μας λες οτι το ios 11 σερνεται, αλλα ουτε μας λες αν εκανες clean install, αν καθαρισες το jailbreak (και πως) κοκ. 9 στις 10 αν κανεις clean install το iOS 11 θα εχεις αψογη συσκευη - δεν σου λεω οτι θα ειναι bug free, (στο iOS ειδαμε αρκετα bugs) αλλα σιγουρα δεν σερνοταν οπως λες. Ειχα κανει κι εγω jailbreak σε ενα ipad 2 οταν σταματησε να παιρνει updates και για να κανω clean install και να το καθαρισω εντελως μου βγηκε η πιστη. ΑΝ το καθαρισα εντελως (καθως δεν ειμαι και πολυ σιγουρος). Οταν σταματησε να παιρνει updates ?!?!? Ρε φιλε ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ? Απο την στιγμη που σταματησε να παιρνει Updates το ΜΟΝΟ που ειχεις να κανεις ειναι να το βαλεις στο iTunes και να πατησεις Restore. Μην προσπαθειτε να αναγαγετε σε επιστημη Stupidly Simple διαδικασιες. Να μου ελεγες οτι ηθελες να καθαρισεις την συσκευη αλλα να μεινεις στην ΙΔΙΑ iOS να σου ελεγα οτι κατι κανουμε... αλλα και παλι το Cydia Eraser απο την iOS 7.1.2 και μετα έγινε για ΠΑΙΔΑΚΙΑ ... η χρηση του μπορει να γινει και απο 80χρονη γιαγια με μυωπια 7 ... Υ.Γ.: ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να κοντραρει ενα iPhone με σωστα στημενο JailBreak ... BUT you need to see it in person in order to believe it ...
margaritagr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, jackess είπε Το 11ρι έκανε μέχρι και Α9 να λαγκαρει. Ήταν το ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ update από μεριάς μηλου. Για τηλέφωνο και καμιά φωτογραφιούλα καλό είναι. Μέχρι εκεί. Όποιος λέει ότι εν έτη 2018 κάνει τα πάντα με ένα 5S (ή οποιοδήποτε αντίστοιχο ανδροιδές της εποχής) απροβληματισταατα, είτε δεν κάνει τίποτα παραπάνω από κλήσεις είτε δεν έχει πιάσει σοβαρο τηλέφωνο στα χέρια του - ανεξαρτήτως μάρκας. Μη μιλήσω για τα θέματα μπαταρίας καλύτερα. Ήταν κακή χρονιά για τις περισσότερες συσκευές της Apple. Μπράβο της και πολύ γρήγορα τέθηκε επί του θέματος του προβλήματος φόρτισης αλλά συσκευές που αγγίζουν το 1μιση χιλιάρικο ΔΕΝ πρέπει να έρχονται με τέτοια προβλήματα εξ αρχής. Κοίταξε να δεις κρίνεις από προσωπική οπτική γωνία. Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος που λιώνει το κινητό του για τη δουλειά, έχουν ακόμα και apps της εταιρείας μέσα , και έχει 5s με iOS 11. Αναβαθμίσεις λογισμικού κάνει όταν η εταιρεία δώσει το οκ. Ο πατέρας μου βλέπει το a5 Και λέει τι τεράστιο είναι.. οπότε μένει με το 5s που τον βολεύει πλήρως. Το κινητό τρέχει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. 1
papp0us Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, margaritagr είπε Κοίταξε να δεις κρίνεις από προσωπική οπτική γωνία. Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος που λιώνει το κινητό του για τη δουλειά, έχουν ακόμα και apps της εταιρείας μέσα , και έχει 5s με iOS 11. Αναβαθμίσεις λογισμικού κάνει όταν η εταιρεία δώσει το οκ. Ο πατέρας μου βλέπει το a5 Και λέει τι τεράστιο είναι.. οπότε μένει με το 5s που τον βολεύει πλήρως. Το κινητό τρέχει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. Νομίζω οτι και εσυ κρίνεις απο προσωπική οπτική γωνία. Το οτι βολεύει τον πατέρα σου, και οτι τρέχει απροβλημάτιστα στα τηλεφωνηματα που κάνει ο πατέρας σου, δε σημαίνει οτι μπορεί να σταθεί μια μια έστω μερική αξιοπρέπεια απέναντι σε μοντέρνα Smartphones. Και ο πατέρας μου βολεύεται με ένα flip android της MLS, και δεν του έχει δημιουργήσει το παραμικρο πρόβλημα. Θες να στο δώσω μια βδομάδα να το δοκιμάσεις; Τα iPhone τριετίας και τετραετίας, θα είναι πάντα καλύτερα απο τα Android τριετίας για δεκάδες λόγους που δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε εδώ. Ένας απο αυτούς τους λόγους είναι η συνεχόμενη υποστήριξη του Software. Μέχρι εκει ομως, τα υπόλοιπα είναι απλή υπερβολή. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από papp0us 1
margaritagr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, papp0us είπε Νομίζω οτι και εσυ κρίνεις απο προσωπική οπτική γωνία. Το οτι βολεύει τον πατέρα σου, και οτι τρέχει απροβλημάτιστα στα τηλεφωνηματα που κάνει ο πατέρας σου, δε σημαίνει οτι μπορεί να σταθεί μια μια έστω μερική αξιοπρέπεια απέναντι σε μοντέρνα Smartphones. Και ο πατέρας μου βολεύεται με ένα flip android της MLS, και δεν του έχει δημιουργήσει το παραμικρο πρόβλημα. Θες να στο δώσω μια βδομάδα να το δοκιμάσεις; Τα iPhone τριετίας και τετραετίας, θα είναι πάντα καλύτερα απο τα Android τριετίας για δεκάδες λόγους που δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε εδώ. Ένας απο αυτούς τους λόγους είναι η συνεχόμενη υποστήριξη του Software. Μέχρι εκει ομως, τα υπόλοιπα είναι απλή υπερβολή. Δεν είπα οτι κάνει τηλεφωνήματα.... ουτε σκοπός μου ηταν να συγκρίνω 5s με s9+ Πχ. Αυτο που λέω ειναι οτι μονο στο iOS υπάρχει τέτοια υποστήριξη και οι συσκευες ειναι ικανές να τρέχουν το λογισμικό bug free μετά απο τόσα χρονια. Όταν βγήκε το 5s τα Android κολλούσαν μέχρι και στα τηλεφωνήματα..... Γνωστό το παρελθόν του touch wiz πχ.
logistoulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, margaritagr είπε Όταν βγήκε το 5s τα Android κολλούσαν μέχρι και στα τηλεφωνήματα..... Γνωστό το παρελθόν του touch wiz πχ. άλλο touchwiz άλλο android, η samsung δεν εκπροσωπεί το android και δεν είναι θέμα παρελθόντος, ακόμα σέρνεται το λογισμικό τους, δε σου λέω να πας να συγκρίνεις με vanilla, ένα sony πιάσε αν βρεθείς σε κάνα καταστημα και θα καταλάβεις τη διαφορά
papp0us Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Δεν είπα οτι κάνει τηλεφωνήματα.... ουτε σκοπός μου ηταν να συγκρίνω 5s με s9+ Πχ. Αυτο που λέω ειναι οτι μονο στο iOS υπάρχει τέτοια υποστήριξη και οι συσκευες ειναι ικανές να τρέχουν το λογισμικό bug free μετά απο τόσα χρονια. Όταν βγήκε το 5s τα Android κολλούσαν μέχρι και στα τηλεφωνήματα..... Γνωστό το παρελθόν του touch wiz πχ. Δεκτό οτι το IOS έχει εξαιρετικό Support, δεκτό οτι πολλά Android (όχι ολα φυσικά) είχαν σοβαρά προβλήματα με τα skin τους. Το 2013-14 πήρα το Nexus 5, μέχρι να το ξαπόστειλω για τη μπαταρία του, δεν είχα κανένα θέμα, ίσα ίσα. Το οτι το iPhone 5s τρέχει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ως SMARTPHONE (το τονίζω) εν έτη 2018, το βλέπω ως υπερβολή. Άποψη μου ειναι φυσικά, δεν επιβάλλω τίποτα, αλλα κάτω απο 6s Plus /SE και αυτά με υποχωρήσεις, δεν μπορείς να λες οτι έχεις πραγματικό smartphone, με ολες τις Multimedia δυνατότητες που πρέπει να έχει, τις δυνατότητες Multitasking, κτλ κτλ
Hetfield Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Κι εγω να ξεκαθαρισω απο τη μερια μου, πως οταν λεω οτι κατι τρεχει απροβληματιστα, περιμενω να τρεχει το ιδιο καλα οπως ετρεχε κι οταν το αγορασα. Προφανως δεν εχω απαιτηση το 6S ή το 5S να τρεξουν εφαρμογες VR απροβληματιστα, αλλα τα tasks που εκανα τοτε τα κανω και τωρα το ιδιο καλα, σα να μην περασε μια μερα. Εμενα προσωπικα αυτο απο μονο του (η σταθεροτητα δηλαδη) ειναι ικανη συνθηκη για να επιλεξω ξανα στο μελλον ενα iphone. 4 1
Makis38 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Στα του θέματος γιατί η κατάσταση ως συνήθως ξέφυγε, πάλι, σε SE με υγεία μπαταρίας 93% σταμάτησε, όπως και πριν της 12.0.1, στο 85% και συνέχισε την φόρτιση όταν έβγαλα - έβαλα το καλώδιο. Μετά την πρόσφατη αναβάθμιση το είχα γυρίσει στο USB accessories: off.
Yoshi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 9/10/2018 στις 7:03 ΜΜ, EuphangeL είπε Ρε socially awkward androidάκηδες, θα ηρεμήσετε ποτέ; Το κλουβί με τις τρελές είστε. Δώστε εκεί τα ευρώ σας στις κινεζιές σας που τρέχουν Android και μην ασχολείστε με iPhone και iOS Τελευταία σημερινή ανακάλυψη για το πόσο αστείο είναι το Android: Βασισμένο σε βιασμένο kernel Linux, δεν υποστηρίζει ECN bit.. Υ.Γ. Εργάζομαι σε μεγάλο τηλεπικοινωνιακό πάροχο και το team μου έχει αναλάβει project για επικοίμενη χρήση RFC3168 στο backbone Εισαι ενας απο τους backendαδες που παντα του φταιει το front end. Το γνωριζεις φυσικα οτι αυτο που θελει να κανει η εταιρια σου λυνεται και με αλλους τροπους, αλλα επειδη η εταιρια σου δεν θελει να παρει αδειες, να στησει κεραιες, να κανει σωστες μετρησεις, σωστο setup κτλ κτλ κτλ γιατι ολα αυτα κοστιζουν, και πιθανως σε εβαλε εσενα να βρεις καποια οικονομικη-ισα-που-να-δουλευει-να-βγει-το-μεροκαματο-να-πουμε-οτι-το-καναμε λυση χωρις να πληρωσει μια, σου εχει φουσκωσει εσενα το μυαλο οτι φταιει το fron end. Επισης το ecn ειναι optional, δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο, οποτε πες την εταιρια σου θα πρεπει αφησει τα μαγειρεματα, τις τσαπατσουλιες και τις κατηγοριες προς τα front end ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ INFASTRUCTURE για να υποστηριξει αυτα που θελει να κανει. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από Yoshi
themis_81 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 9/10/2018 στις 11:32 ΜΜ, mayhem32 είπε ξεκινω λεγοντας οτι εχω ενα vkworld κλωνο του 3310 kai oti o θεος ο ιδιος να εβγαζε το ''heavenphone'' 1000+e δε θα εδινα για να το παρω οποτε δεν υποστηριζω καμια εταιρια-λειτουργικο.αλλα ολοι οι fanboys ειναι ανεκδιηγητοι.Θα πουμε και μπραβο στο μηλο και στο καθε μηλο που σου πουλαει κινητο 1500ε το οποιο παρουσιαζει προβλημα φορτισης που ειναι σημαντικοτατο επειδη το εφτιαξε γρηγορα ενω δε θα επρεπε καν να υπηρχε?Ημαστε σοβαροι τι στο καλο quality control εχουν μια συσκευη το χρονο βγαζουν.Samsung lg kαι λοιπες εταιριες εχουν θεματα και κανουν μαλ..ες αλλα η apple ειναι πραγματικα οτι χειροτερο υπαρχει σε κοροιδια των πελατων της.1500ε για κινητο{ποιος ηρθε} και βαζει τον αργο φορτιστη για να να τσεπωσει αλλο ενα 50εγια τον ακριβοτερο ταχυφορτιστη toυ γαλαξια και ναι εβγαλε και το ανταπτορα απο type-c se 3.5mm jack για να παρεις τα wireless superairmax jordan pods μολις στα150ε η να δωσεις ενα 10ε για το μετατροπεα και φενικα σε χρεωνω 500ε πανω απο το `1000 του iphone x gia to καινουριο a12 nuclear megaton bionic superblast chip kai th μεγαλυτερη οθονη kai a oxi ayta ολα και ολα μην καλομαθουμε τους πελατες μας και του χρονου ενα μονο νεο feature kia 2000e giati μπορουμε αφου εσεις αγοραζετε και σας αρεσει να πληρωνετε αδρα για αερα κοπανιστο.Αντικειμενικα αυτη ειναι η αληθεια ειτε αρεσει ειτε οχι.Ειναι απο τα καλυτερα κινητα αναμφιβολα αλλα και 2 φορες καλυτερα να ητανε με τετοια νοοτροπια και πολιτικη απεναντι στους πελατες της οι οποιοι ειναι οι πιο φανατικοι απο ολους οπου σε φτυνουν κυριολεκτικα στα μουτρα ειδικα τα τα τελευταια χρονια και γελανε εισ βαρος σου και εσυ το δεχεσαι για πιο λογο δε ξερω και συνεχιζεις και πληρωνεις το brand oysiastika για κινητο.Και επειδη εχω χρησιμοποιησει to iphone x για καποιο διαστημα το ειχε ενας φιλος φιλου και το εβαλα απεναντι σε να κινητο αξιολογο με 66ο πανω για τα το 90% της χρησης που κανουμε οι περισσοτεροι internet social media kai multimedia h diafora einai ελαχιστη και δε νομιζω οτι θα πει κανενας ωωωωωωω εμενα η σελιδα φορτωσε 1.5 second γρηγοροτερα.Στο μονο που ειναι αρκετα καλυτερο ειναι στο gaming αλλα πειτε μου αν εχετε δει κανεναν εκει εξω να παιζει πχ pubg γιατι εγω δεν εχω δει οποτε η ουσια ειναι οτι εμεις φταιμε γιατι οταν πριν μια 5τια οπως εγραψε και ενας φιλος απο εδω μεσα to iphone ειχε τη μιση τιμη τωρα εχει τη 2πλασια αφου οτι τιμη και να βαλουν θα το αγορασουν οι περισσοτεροι.Μην το παρετε για ενα χρονο νο να δεις για το ποτε θα πεσουν οι τιμες ετσι και αλλιως δε χασετε και τιποτα για μια γενια διαφορα.Στηριξτε την εταιρια και αυτο που σας αρεσει αλλα απαιτηστε και το σεβασμο που σας αξιζει Νομιζω οτι ακομα δεν ειναι υποχρεωτικο να αγοραζεις κατι που δεν σου αρεσει ή που πιστευεις οτι ειναι υπερτιμημενο . Προφανως δεν σου αρεσει η τιμολογιακη πολιτικη που ακολουθει η συγκεκριμενη εταιρια και ειναι δεκτο . Το λογικο ειναι οπως αναφερεις οτι δεν θα το αγοραζες . Απο εκει κ περα το να κρινεις ή να χαρακτηριζεις μεριδα ανθρωπων για τις επιλογες τους στις αγορες ειναι λιγο καπως . Το αν ειναι η αληθεια οτι καποιοι πληρωνουν αερα κοπανιστο επισης ειναι η προσωπικη σου γνωμη . Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να αγορασει τα ασυρματα της Apple ή ταχυφορτιστη Apple επειδη απλα αγορασε iphone , υπαρχουν κ αλλες επιλογες . Συμφωνουμε οτι ειναι μια πααααρα πολυ ακριβη συσκευη πλεον αν την συγκρινουμε με τις πρωτες εκδοσεις . Αλλα αντιστοιχα νομιζω οτι εχουν παρει την ανηφορα ολες οι εταιριες . Απλα τα προιοντα της ΜηλοΕταιριας ειναι στοχος γιατι ειναι συνηθως τα πιο ακριβα . Υπαρχει κοσμος που παιρνει μεγαλες επιδοτησεις και τους βγαινει αρκετα φθηνα για αυτο που αγοραζουν . Υπαρχουν και καταναλωτες που θελουν να εχουν οοοοτι πιο καινουριο οοοοτι πιο γρηγορο κλπ . Δεν ειδα ποτε σε τοπικ να δεχονται "επιθεσεις" γιατι αγορασαν την τελευταια καρτα γραφικων για να κερδισουν 5 fps απο την προηγουμενη καρτα κλπ ... Οι συγκρισεις με τα αυτοκινητα δεν με βρισκουν συμφωνο αλλα σε ειδη τεχνολογιας ο καθενας πληρωνει την "πορωση" του . Το αν καποιος θελει να μην βγαινει για ποτο για 2 μηνες και να μαζεψει να το παρει επισης δεν με απασχολει . Οσο δεν βαζει καποιος το χερι του στην δικια μου τσεπη να αγορασει κατι ας παρει κινητο απο τηλεπωλησεις ή γεματο με διαμαντια . Φιλικα ολα αυτα γιατι ειδα οτι αναφερεσαι σε καποιον - γενικα σε ολους τους iOS users 22 ώρες πριν, panosk0 είπε Ολοι εδω μεσα γιατροι της οικονομιας, γιατροι της παραγωγης, γιατροι του ιντερνετ, γιατροι της λογικης.... κανενας γιατρος της πεινας υπαρχει??? https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g1191824-d13387799-Reviews-Kanellos_O_Giatros_tis_Peinas-Kakovatos_Elis_Region_West_Greece.html Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από themis_81
leandros60 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Για αυτό η Apple ήταν, είναι και θα παραμένει η κορυφαία εταιρία Super
Snolly Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 On 10/10/2018 at 14:11, CheOnWeb said: Το JB είναι για όσους έχουν όρεξη και χρόνο να παίζουν. Προσωπικά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω. 🙂 On 10/10/2018 at 14:40, LionRulesGR said: Υ.Γ.: ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να κοντραρει ενα iPhone με σωστα στημενο JailBreak ... BUT you need to see it in person in order to believe it ... εμένα γιατί μου δίνεται η αίσθηση πως το JailBreak είναι για τους πειρατές και τους πιτσιρικάδες που θέλουν να παίζουν πειρατικά παιχνίδια και να κατεβάζουν torrents στο κινητό; κάποτε ναι, δεν είχαμε Ελληνικά, δεν είχαμε Ελληνικό πληκτρολόγιο, δεν έπαιζε με ελληνικούς παρόχους κλπ κλπ. Αυτό πρέπει να σταμάτησε το 2008. τώρα γιατί JailBreak; 2
Fotis13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιο jailbreak ρε παιδια πραγματικα ,ανηλικα ειστε η' ειμαστε στο 2008? Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 3
EuphangeL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Yoshi είπε Εισαι ενας απο τους backendαδες που παντα του φταιει το front end. Το γνωριζεις φυσικα οτι αυτο που θελει να κανει η εταιρια σου λυνεται και με αλλους τροπους, αλλα επειδη η εταιρια σου δεν θελει να παρει αδειες, να στησει κεραιες, να κανει σωστες μετρησεις, σωστο setup κτλ κτλ κτλ γιατι ολα αυτα κοστιζουν, και πιθανως σε εβαλε εσενα να βρεις καποια οικονομικη-ισα-που-να-δουλευει-να-βγει-το-μεροκαματο-να-πουμε-οτι-το-καναμε λυση χωρις να πληρωσει μια, σου εχει φουσκωσει εσενα το μυαλο οτι φταιει το fron end. Επισης το ecn ειναι optional, δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο, οποτε πες την εταιρια σου θα πρεπει αφησει τα μαγειρεματα, τις τσαπατσουλιες και τις κατηγοριες προς τα front end ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ INFASTRUCTURE για να υποστηριξει αυτα που θελει να κανει. Άλλα αντι άλλα της Παρασκευής το γάλα. Ελπίζω να μην είσαι μηχανικός. Αν ναι, τα πράγματα είναι άσχημα Αυτό που θέλει να κάνει η εταιρία μου είναι να παρέχει υπηρεσία σε όσο πιο ευρύτερο φάσμα από setups μπορεί, με οτι πιο κοντά σε μηδενικό bufferbloat γίνεται. Θεωρώ πως δεν είσαι μηχανικός, απλά έψαξες λίγο τι είπα και θεώρησες οτι πρόκειται για λύση σε ένα πρόβλημα capacity. Αν είσαι μηχανικός και έχεις αυτή την αντίληψη για κάτι σαν το ECN.. ελπίζω να μην στήσεις ποτέ QoS σε δίκτυο που θα δρομολογηθώ. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από EuphangeL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα