skoulas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Στις 2/11 λήγει το συμβόλαιο (double play) συγγενικού μου προσώπου.Μετά από δική του επικοινωνία με τον τορινό πάροχο για ανανέωση, η "προσφορά" που του έκαναν είναι να συνεχίσει με το ΙΔΙΟ πρόγραμμα στην ΙΔΙΑ τιμή...!?!?!?!?!Οπότε σκέφτεται να κάνει το γνωστό "κόλπο" με την αίτηση φορητότητας...Απ'οτι ξέρω αν η αίτηση φορητότητας γίνει σε κατάστημα ΔΕΝ μπορεί να γίνει υπαναχώρηση σύμβασης...Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι στην περίπτωση που η αίτηση φορητότητας γίνει μέσω τηλεφώνου, μετά την υπογραφή του συμβολαίου (όπου ο παλιός πάροχος θα ενημερωθεί για το αίτημα φορητότητας) εξακολουθεί να υπάρχει η περίοδος των 14ων ημερών για υπαναχώρηση της σύμβασης ή έχει αλλάξει κάτι; Επίσης στη συνομιλία που είχε με την εξυπηρέτηση πελατών,ανέφερε ότι την προηγούμενη φορά που έληγε το συμβόλαιο έκαναν καλύτερη προσφορά μόνο όταν είδαν την αίτηση φορητότητας και είπαν ότι από τον Ιούνιο έχει αλλάξει αυτό και πλέον δεν θα κάνουν αντιπροσφορά... (Εμένα μου ακούστηκε σαν να θέλουν να ψαρώσουν τον καταναλωτή...).Ξέρει κανείς κάτι και γι'αυτό;
ikaruga24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Ισχύει, δεν θα λάβει ποτέ αντιπροσφορά και αν σε περίπτωση λάβει θα είναι ήδη αργά. Πάντως εφόσον το πρώτο πρόγραμμα του είναι ήδη προσφορά τότε δεν το βλέπω και πολύ άσχημο να παραμείνει στο ίδιο πακέτο. Ειδικά αν είναι ευχαριστημένος κιόλας ας μείνει εκεί που είναι. Σε άλλο σενάριο ας πάει να πάρει προσφορά από την κάθε μια από όλες τις εταιρίες και ας κάνει την επιλογή του απλά να το γνωρίζεις ότι είναι δεσμευτική πλέον η φορητότητα. Οι 14 μέρες που αναφέρεις είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες από την ημέρα της υπογραφής οπότε η νέα σου εταιρία απλά θα στείλει την αίτηση 14 μέρες μετά για να κάνει την δουλειά ή αν θες να γίνει γρηγορότερα σε βάζουν να υπογράψεις χαρτί που παραιτείσαι του δικαιώματος ακύρωσης. Με λίγα λόγια όχι δεν σου πουλούσαν ιστορίες για να σε ψαρώσουν, μια χαρά στα λένε.
jkoukos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μια χαρά στα λέει η εταιρεία και γι' αυτό σου έδωσε κατευθείαν ίδια τιμή με αυτή που είχες μέχρι τώρα. Αν δεν σε ικανοποιεί, κάνε το βήμα της φορητότητας. Πληροφορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα