Προς το περιεχόμενο

Samsung EVO Plus memory card 128GB @ Joybuy, 22,57€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, HateMe είπε

Το γράφει το tracking, απλά δεν το είδες. 

Όπως και εγώ :P 

Screenshot_3.jpg

Ναι, εε;

joybuy.png

Δημοσ.

Εμένα έχει κολλήσει εδώ. 😕

11/12/2018, 18:44:47     Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ     ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
11/12/2018, 09:28:52     Κ.Α.Τ.     ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

Δημοσ.

Ρε παιδιά για βοηθήστε μια, γιατί υποψιάζομαι οτι κάτι πάει στραβά. Τρεις παραγγελίες στις 22-23 Νοέμβρη με ακόλουθα στοιχεία:

1η παραγγελία -> 1x128gb, παίρνει tracking number LMxxxxxxxxxCN, κανονικά το tracking, περνάει τελωνείο, τελωνειακώς ελεύθερο, παραλαμβάνω σήμερα.
2η παραγγελία -> 1x128gb, παίρνει tracking number RUxxxxxxxxxNL, κανονικά το tracking, δεν περνάει τελωνείο, έχει φτάσει κανονικά, για παράδοση Δευτέρα.
3η παραγγελία -> 3x32gb, παίρνει tracking number LMxxxxxxxxxCN, το tracking κολλημένο στο πρώτο μήνυμα, 26/11 "CHINA POSTING/COLLECTION" και καθόλου update από τότε.

Και οι τρεις παραγγελίες πληρώθηκαν με Paypal, έχουν ολόιδια στοιχεία παραλήπτη και δεν έχουν διαφοροποιήσεις εκτός τις τιμής, που και πάλι και στις 3 είναι κάτω από 22 ευρώ. Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ σε παραγγελία απο εξωτερικό κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά έχει παγώσει το tracking στο πρώτο βήμα για 19 μέρες, και συνολικά έχουν περάσει 22 μέρες από την παραγγελία. Τι κάνουμε τώρα; Τους στέλνω email ή πηγαίνω κατευθείαν Paypal για dispute πως διάολο λέγεται;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, helicoid είπε

Ρε παιδιά για βοηθήστε μια, γιατί υποψιάζομαι οτι κάτι πάει στραβά. Τρεις παραγγελίες στις 22-23 Νοέμβρη με ακόλουθα στοιχεία:

1η παραγγελία -> 1x128gb, παίρνει tracking number LMxxxxxxxxxCN, κανονικά το tracking, περνάει τελωνείο, τελωνειακώς ελεύθερο, παραλαμβάνω σήμερα.
2η παραγγελία -> 1x128gb, παίρνει tracking number RUxxxxxxxxxNL, κανονικά το tracking, δεν περνάει τελωνείο, έχει φτάσει κανονικά, για παράδοση Δευτέρα.
3η παραγγελία -> 3x32gb, παίρνει tracking number LMxxxxxxxxxCN, το tracking κολλημένο στο πρώτο μήνυμα, 26/11 "CHINA POSTING/COLLECTION" και καθόλου update από τότε.

Και οι τρεις παραγγελίες πληρώθηκαν με Paypal, έχουν ολόιδια στοιχεία παραλήπτη και δεν έχουν διαφοροποιήσεις εκτός τις τιμής, που και πάλι και στις 3 είναι κάτω από 22 ευρώ. Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ σε παραγγελία απο εξωτερικό κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά έχει παγώσει το tracking στο πρώτο βήμα για 19 μέρες, και συνολικά έχουν περάσει 22 μέρες από την παραγγελία. Τι κάνουμε τώρα; Τους στέλνω email ή πηγαίνω κατευθείαν Paypal για dispute πως διάολο λέγεται;

Στείλε πρώτα στο μαγαζί, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα σου πουν να περιμένεις. Βέβαια και το paypal δε νομίζω να δώσει καλύτερη απάντηση αφού σύνηθως όλα τα κινεζό-site λένε για 30+ ημέρες παράδοση. Το λογικό πάντως είναι να έχουν στείλει το δέμα, απλά να μην το έχουν λάβει(ή ανοίξει το σάκκο) ακόμα στο αεροδρόμιο για να ανανεωθεί το tracking. Ειδικά τώρα με τις γιορτές... ΠΟΛΛΗ υπομονή!

Δημοσ.

Ποιό αεροδρόμιο; Μάλλον δεν κατάλαβες κάτι. Απλά δείχνει οτι το έχει παραλάβει η μεταφορική από το μαγαζί. Δεν είναι οτι δεν έχει φτάσει Ελλάδα, δεν έχει φτάσει καν στο κινέζικο αεροδρόμιο μετά από 22 μέρες. Σου ακούγεται φυσιολογικό αυτό; Οι άλλες δυο παραγγελίες έχουν ~10-15 tracking updates (έφυγε από δώ, πήγε εκεί και πάει λέγοντας), αυτό έχει μόνο οτι παρέλαβε η μεταφορική από τον αποστολέα. Για τις επόμενες 19 μέρες απλά κάθεται εκεί, ενώ οι άλλες δυο παραγγελίες κουνιούνται κανονικά μέρα με την μέρα.

Δημοσ.
Στις 14/11/2018 στις 11:00 ΠΜ, lefta_yparxoun είπε

εγώ παρέλαβα χθες 128 u3

screenshot_20181114_085148.png.ae6ca7ce8d2c25fc756d567d2b3615bd.png

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα μια 128άρα (παραγγελία τέλη Νοέμβρη).

@lefta_yparxoun Με τι αντάπτορα/reader έκανες το τεστ; Εγώ με έναν usb2 card reader για 100 είδη κάρτας πιάνω ~17MB/s :(

Το Flash Drive Tester έβγαλε πολλά σφάλματα, αλλά φοβάμαι μήπως φταίει το card reader μου... Έχετε να προτείνετε άλλο προγραμματάκι για έλεγχο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μα φτάνεις στις ταχύτητες του usb 2 πρέπει να είναι usb3 το card reader για να ανέβεις περισσότερο. (εγώ έκανα δοκιμές με ένα orico)

το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι δωρεάν "speedout v0.5"

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

μα φτάνεις στις ταχύτητες του usb 2 πρέπει να είναι usb3 το card reader για να ανέβεις περισσότερο. (εγώ έκανα δοκιμές με ένα orico)

το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι δωρεάν "speedout v0.5"

Οι πραγματικές ταχύτητες του usb 2.0 είναι 40mb/s και όχι 17mb/s.

Επεξ/σία από George!
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...