Προς το περιεχόμενο

Samsung EVO Plus memory card 128GB @ Joybuy, 22,57€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 25/10/2018 at 15:56, anonik said:

http://support-cn.samsung.com/product_validation/productverification/card_memory.html

ειναι στα κινέζικα αλλα google translate και ολα οκ. Βάλε βασικά στη σελίδα τον κωδικό που έχει στο ολογραμμα  στη συσκευασία από την μπροστινή πλευρά (πάνω απο τη λεξη microSDXC

Πότε παρήγγειλες την κάρτα; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/11/2018 στις 1:48 ΜΜ, Arkin είπε

Θυμαστε που ειχα παραγγειλει την 256gb του θεματος στα 34 ευρω? Μολις εφτασε σημερα χωρις τελωνειο και συστημενο. Η καρτα ειναι αυθεντικη με πολυ καλες ταχυτητες. Ολα καλα μιας και Ελλαδα παιζει απο 68 ευρω με μεταφορικα διπλασια τιμη δηλαδη. Και οταν ειχα κανει την αγορα ειχε 78 με τα μεταφορικα.

IMG_20181126_133540.jpg

εγω εφαγα τελωνειο 24 ευρω 

Επεξ/σία από anretal
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, anretal είπε

εγω εφαγα τελωνειο 24 ευρω 

Κριμα ρε φιλε ηταν οντως ρισκο στα 24 ευρω τα εβγαζα και εγω αν εμπαινε. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, taramas είπε
Στις 25/10/2018 στις 4:56 ΜΜ, anonik είπε

http://support-cn.samsung.com/product_validation/productverification/card_memory.html

ειναι στα κινέζικα αλλα google translate και ολα οκ. Βάλε βασικά στη σελίδα τον κωδικό που έχει στο ολογραμμα  στη συσκευασία από την μπροστινή πλευρά (πάνω απο τη λεξη microSDXC

Πότε παρήγγειλες την κάρτα; 

2 Νοεμβρίου και ήρθε χθες

Δημοσ.

Το joybuy ξηγηθηκε πολυ σωστα η καρτα εβγαινε 38 ευρω αλλα σαν νεος χρηστης μου εδωσαν κουπονι 4 ευρω αλλα ηθελα πανω απο 41 ευρω παραγγελια. Ετσι εβαλα κατι ακουστικα και ενα καλωδιο καλο usb και περασε το κουπονι πληρωσα στο τελος 37 ευρω για ολα η καρτα βγηκε 33.87. Σημερα ηρθαν και τα ακουστικα τα οποια ειναι πολυ ωραια με καλο ηχο πριν κατι μερες ειχε ερθει και το καλωδιο. Η καρτα επισης εχω περασει 120GB μεσα και παει σφαιρα. Κριμα για τον φιλο παραπανω που περασε τελωνειο ομως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα χθες αλλά δεν θα την χρειαστώ και δεν την έχω καν ανοίξει. Αν κάποιος την βιάζεται και βαριέται να περιμένει από Κίνα, την δίνω στην τιμή που την πήρα.

*είναι κρατημένη

Επεξ/σία από George!
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, George! είπε

Παρέλαβα χθες αλλά δεν θα την χρειαστώ και δεν την έχω καν ανοίξει. Αν κάποιος την βιάζεται και βαριέται να περιμένει από Κίνα, την δίνω στην τιμή που την πήρα.

evo.jpg

Έχεις μήνυμα 😁

Δημοσ.

ωραιος  μιας και την βιαζομουν θα την  τσιμπησω και εγω. 3 χρονια εχω την 64αρα απο eshop και δεν εχει παθει τπτ ενω την εχω αλλαξει σε πανω απο 8 κινητα!!!

Δημοσ.

Αγορά στις 10 Νοεμβρίου, έφτασε χθες ελλαδα, στο sorting center. Σε αναμονή...

Ευχαριστούμε τον φιλο που υπεδειξε την προσφορα. Για 17.07 € άπαιχτη!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επίσης αγορά 10 Νοεμβρίου, παρέλαβα σήμερα 14/12 "Τελωνειακώς ελεύθερο"

Ίδια κάρτα με την άλλη 128άρα που πήρα πριν ένα μήνα από Dresslilly
Αυτό που με παραξένεψε ήταν ότι ενώ στο My Orders δεν έγραφε πουθενά για tracking number, το δεματάκι μου ήρθε συστημένο κανονικά με tracking, το οποίο δεν γνώριζα οπότε και δεν παρακολουθούσα την πορεία του.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, aXer είπε

Επίσης αγορά 10 Νοεμβρίου, παρέλαβα σήμερα 14/12 "Τελωνειακώς ελεύθερο"

Ίδια κάρτα με την άλλη 128άρα που πήρα πριν ένα μήνα από Dresslilly
Αυτό που με παραξένεψε ήταν ότι ενώ στο My Orders δεν έγραφε πουθενά για tracking number, το δεματάκι μου ήρθε συστημένο κανονικά με tracking, το οποίο δεν γνώριζα οπότε και δεν παρακολουθούσα την πορεία του.

Το γράφει το tracking, απλά δεν το είδες. 

Όπως και εγώ :P 

Screenshot_3.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...