Προς το περιεχόμενο

Samsung EVO Plus memory card 128GB @ Joybuy, 22,57€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον γνήσια είναι αν κρίνω από τα ριβιούς των αγοραστών, σε φλας ντηλ €20,02  

Edit: Πήγε στα €22,57

https://www.joybuy.com/3297606.html

Σκρουτζ €32,50 https://www.skroutz.gr/s/11603264/Samsung-Evo-Plus-microSDXC-128GB-U3-with-Adapter.html

Snap 2018-10-09 at 17.32.56.png

Επεξ/σία από dimigar
  • Like 5
  • Thanks 5
Δημοσ.

Χωρις να θελω να γινω party pooper, ειχα αγορασει 2-3 απο δ αυτες, απο διαφορα μαγαζια εντος και εκτος ελλαδος, και χαλασανε ολες...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψηθηκα για την 256gb στα 40 ευρω 75 εχει Ελλαδα συν μεταφορικα παμε στα 80. Μιση τιμη δηλαδη. Εχω 2 evo 64 και 128 χρονια δουλευουν αψογα. Με μια 256αρα βαζεις μεσα οτι θελεις.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ψηθηκα για την 256gb στα 40 ευρω 75 εχει Ελλαδα συν μεταφορικα παμε στα 80. Μιση τιμη δηλαδη. Εχω 2 evo 64 και 128 χρονια δουλευουν αψογα. Με μια 256αρα βαζεις μεσα οτι θελεις.

15 +24%ΦΠΑ πιθανό κόστος τελωνείου. Τώρα λογικά σε μικρό σακουλάκι έρχονται άρα ίσως γλυτώσει. 

Επεξ/σία από teotsi21
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teotsi21 είπε

15 +24%ΦΠΑ πιθανό κόστος τελωνείου. Τώρα λογικά σε μικρό σακουλάκι έρχονται άρα ίσως γλυτώσει. 

Ειναι ενα θεμα αυτο ξερουμε πως τις στελνουμε? Αν εχει priority ειναι το καλυτερο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, teotsi21 είπε

22+ δεν ειναι το τελωνειο; αρα δεν υπαρχει θεμα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aristidis540 είπε

22+ δεν ειναι το τελωνειο; αρα δεν υπαρχει θεμα.

Για τον φίλο που κοιτούσε την 256αρα το σχολίασα αυτό. 

Όσοι πήραμε την 128αρα είμαστε ήσυχοι. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, teotsi21 είπε

Για τον φίλο που κοιτούσε την 256αρα το σχολίασα αυτό. 

Όσοι πήραμε την 128αρα είμαστε ήσυχοι. 

σωστός τσίμπησα κι'εγω μια.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Χωρις να θελω να γινω party pooper, ειχα αγορασει 2-3 απο δ αυτες, απο διαφορα μαγαζια εντος και εκτος ελλαδος, και χαλασανε ολες...

Έχω 2 evo+ εδώ και 3 χρόνια και με καθημερίνη χρήση δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Τι χρήση τους έκανες και χαλάσανε...όλες

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

joybuy = 100% τελωνειο απο την εμπειρια μου, περασαν απο το τελωνειο και πραγματα του 0.85€

Αρα μην πατε πανω απο τα 22€

• Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, matrixxx είπε

joybuy = 100% τελωνειο απο την εμπειρια μου, περασαν απο το τελωνειο και πραγματα του 0.85€

Αρα μην πατε πανω απο τα 22€

Γιάννη και να σταματήσει τελωνείο τους στέλνεις την απόδειξη του PayPal  και περνάει ατελώς, άρα κανένα πρόβλημα, αρκεί να είναι κάτω από 22 ευρώ με τα μεταφορικά μέσα .

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...