Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε  κατεβαζω εδω και μια δεκαετια τορρεντ/εχω αλλαξει σχεδον ολους τους παροχους και πολλα ρουτερ/θα σου πω το εξης ολα αυτα τα θεματακια τα μικροκολληματα οι αποσυνδεσεις κτλ ειναι λογω της φυσης του τορρεντ/θα το πω μπακαλιστικα οταν κατεβαζεις το τορρεντ  σου θεριζει ολο το δικτυο/οτι και να κανεις δεν θα φυγουν εντελως και κυριως οσο κατεβαζεις τοσο θα υπολειτουργουν ολα τα υπολοιπα θεματα που αλληλοεξαρτιουνται απο την ταχυτηα(ειτε στριμ/browsing/youtube μεχρι και στο wifi του κιν θα κολλαει)

το τορρεντ εχει το απολυτο πλεονεκτημα οτι ειναι φρι απλα ολα αυτα που αναφερω πανε πακετο και μαθαινεις να τα δεχεσαι

απο εκει και περα η ταχυτητα μεσα στην εφαρμογη εξαρταται απο ποσο ενεργο ειναι το αρχειο(leechers/seeders κτλ),επισης εμπειρικα ξαναλεω,παρατηρησα  οταν καταβαζω απο ελληνικα τορρεντ ειναι πολυ πιο γρηγορα(εννοω στο να πιανουν την μεγιστη ταχυτητα) και σταθερα απο οταν κατεβαζω απο ραντομ σαιτ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 25/10/2018 στις 2:59 ΜΜ, di maria kun είπε

φιλε  κατεβαζω εδω και μια δεκαετια τορρεντ/εχω αλλαξει σχεδον ολους τους παροχους και πολλα ρουτερ/θα σου πω το εξης ολα αυτα τα θεματακια τα μικροκολληματα οι αποσυνδεσεις κτλ ειναι λογω της φυσης του τορρεντ/θα το πω μπακαλιστικα οταν κατεβαζεις το τορρεντ  σου θεριζει ολο το δικτυο/οτι και να κανεις δεν θα φυγουν εντελως και κυριως οσο κατεβαζεις τοσο θα υπολειτουργουν ολα τα υπολοιπα θεματα που αλληλοεξαρτιουνται απο την ταχυτηα(ειτε στριμ/browsing/youtube μεχρι και στο wifi του κιν θα κολλαει)

το τορρεντ εχει το απολυτο πλεονεκτημα οτι ειναι φρι απλα ολα αυτα που αναφερω πανε πακετο και μαθαινεις να τα δεχεσαι

απο εκει και περα η ταχυτητα μεσα στην εφαρμογη εξαρταται απο ποσο ενεργο ειναι το αρχειο(leechers/seeders κτλ),επισης εμπειρικα ξαναλεω,παρατηρησα  οταν καταβαζω απο ελληνικα τορρεντ ειναι πολυ πιο γρηγορα(εννοω στο να πιανουν την μεγιστη ταχυτητα) και σταθερα απο οταν κατεβαζω απο ραντομ σαιτ

Υπάρχει τρόπος να ζητήσεις να κατεβαίνουν μόνο ελληνικά αρχεία...;;;;;

Δημοσ.
Στις 25/10/2018 στις 1:36 ΜΜ, xjps είπε

Πρώτα απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους για την βοήθειά τους.

Το πρόβλημα, σχεδόν λύθηκε, κατεβάζοντας το μTorrent, και ακολουθώντας την ιδέα του φίλου Jaguar13 αλλά και τις οδηγίες του Sasuke_Uchiha. Σταθεροποίησα στα 1000kb/s και τώρα έχω μία σταθερή ροή στο κατέβασμα. 

Βέβαια κατεβάζω μία-μία τις ταινίες, αλλά δεν έχω τις συνεχείς καθυστερήσεις και τις αποσυνδέσεις του ρούτερ.

Για άλλη μία φορά, σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας.

(Υ.Γ. Αν κάποιος ξέρει απο που αλλού μπορώ να κατεβάζω ταινίες πλήν του ThePirateBay, που έκλεισε, ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα....!)

και εγώ ενδιαφέρομαι ας μου στείλει κάποιος πμ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xjps είπε

Υπάρχει τρόπος να ζητήσεις να κατεβαίνουν μόνο ελληνικά αρχεία...;;;;; 

εαν εννοεις απο τα δημοφιλη ξενα σαιτ οχι/ο μονος τροπος ειναι να μπεις σε ελληνικο τορενταδικο-υπαρχουν καποια λιγο ραντομ δωρεαν αλλα δεν εχουν πολλους χρηστες/βεβαια εγω αναφερομαι σε ενα που ειναι καμια 15ετια και βαλε και ειναι το πλεον πολυσυχναστο( το πρωην gt)  αλλα θελει ειτε πληρωμη ειτε ινβαιτ πλεον

Δημοσ.
1 ώρα πριν, di maria kun είπε

εαν εννοεις απο τα δημοφιλη ξενα σαιτ οχι/ο μονος τροπος ειναι να μπεις σε ελληνικο τορενταδικο-υπαρχουν καποια λιγο ραντομ δωρεαν αλλα δεν εχουν πολλους χρηστες/βεβαια εγω αναφερομαι σε ενα που ειναι καμια 15ετια και βαλε και ειναι το πλεον πολυσυχναστο( το πρωην gt)  αλλα θελει ειτε πληρωμη ειτε ινβαιτ πλεον

πληρωμή για να κατεβάσεις? 

ποιο είναι στείλε μου πμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...