hondakkias31 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Heatspreader είπε Όχι δεν είχα. Δεν είπα ότι οι Intel που αναφέρεις δεν είναι καλύτεροι, είπα ότι δεν υπάρχει τόσο αξιοσημείωτη διαφορά όσο θέλετε να λέτε. Αυτό. Αστο αδερφε μερα με την νυχτα δεν λεμε επειδη ετσι ακουσαμε τα ειδαμε με τα ματια μας(το φως το αληθινο)ζουσαμε στο σκοταδι Ιντελ μια ζωη ειναι καλυτεροι απο amd στα παιχνιδια ακομα κ τωρα αλλα σχεση τιμης αποδοσης συμφερει ryzen τωρα οπως ειναι αυτη τη στιγμη οι τιμες Απο τους παλιους CPU οτι βολευει τον καθενα δεν ειναι αχρηστοι οι fx αλλα απογοητεψαν πολυ κοσμο Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από hondakkias31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jo Black Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 9/10/2018 στις 4:11 ΜΜ, hondakkias31 είπε Τι ενοεις νορμαλ? 434 εχει παει ο 8700κ?κατω απο 500 ευρω δυσκολο το βλεπω skroutz 350 σήμερα ο 8700κ και στα 400 ο 8700 για κάποιο λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Jo Black είπε 350 σήμερα ο 8700κ και στα 400 ο 8700 για κάποιο λόγο 450 399 έχουν αντίστοιχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, hondakkias31 είπε Απο τους παλιους CPU οτι βολευει τον καθενα δεν ειναι αχρηστοι οι fx αλλα απογοητεψαν πολυ κοσμο Τι να πω; Απογοήτευσαν μάλλον αυτούς που δεν κοιτούσαν την απόδοση, αλλά διάβαζαν τα σχόλια άλλων. Με τον AMD FX 8320, ήμουν πιο χαρούμενος τόσο για τα λεφτά που είχα δώσει, αλλά και για τη λειτουργία του συστήματος. Τον Intel 8700K, αναγκάστηκα να τον σφάξω για να έχει Normal θερμοκρασίες, διάφορες ασυμβατότητες και προβλήματα στην αρχή, δύστροπο γενικά το σύστημα σε σχέση με την AM3+ πλατφόρμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Τι να πω; Απογοήτευσαν μάλλον αυτούς που δεν κοιτούσαν την απόδοση, αλλά διάβαζαν τα σχόλια άλλων. Με τον AMD FX 8320, ήμουν πιο χαρούμενος τόσο για τα λεφτά που είχα δώσει, αλλά και για τη λειτουργία του συστήματος. Τον Intel 8700K, αναγκάστηκα να τον σφάξω για να έχει Normal θερμοκρασίες, διάφορες ασυμβατότητες και προβλήματα στην αρχή, δύστροπο γενικά το σύστημα σε σχέση με την AM3+ πλατφόρμα. αν εχεις τον 8700κ κ μου λες για τον fx μαλλον εισε λιγο ρομαντικος ενταξει κ μενα μου αρεσε οταν τον ειχα αλλα ειχα ολο θεματα με FPS drops μεχρι που πηγα σε ιντελ κ ηταν τεραστια η διαφορα τοτε ο 4790 οχι ο "Κ αν κ εχουμε ξεφυγει γενικα απο το θεμα 9ης γενια ιντελ εγω δεν θα αγγιξω με τετοιες τιμες μονο σαν μεταχειρισμενο θα επαιρνα οποιος μπορει και θελει να τα σκασει μια χαρα Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από hondakkias31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, malakudi είπε Δεν έχεις εμπειρία από Ryzen, είχες εμπειρία από FX8370 και βγάζεις συμπεράσματα για Ryzen. Ότι να 'ναι. Ο 4790Κ στα 4200 all core turbo αποκλείεται να είναι καλύτερος από Ryzen 2700X, παρά μόνο αν τον έχεις κλοκάρει κοντά στα 5 GHz. Βασικά δε θα είναι καλύτερος ούτε από 2600X, μιας και στα παιχνίδια δε παίζουν ρόλο οι παραπάνω πυρήνες του 2700Χ σε σχέση με τον 2600Χ. Δες κι εδώ ένα συγκριτικό https://www.youtube.com/watch?v=DG__UazShVo Επίσης, χρήση Η/Υ δεν είναι μόνο παιχνίδια. Αν εσένα επειδή έχεις net cafe σε ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνίδια, ΟΚ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. μια χαρά εμπειρία έχω και από Ryzen, φιλαράκι που παίζουμε μαζί PUBG και πήγαινε με τι λογική σου και δεν με άκουσε πήγε και πήρε τον 2700x γιατί ήτανε 50 πυρήνες σε τιμή ευκαιρίας , έχουμε ακριβώς την ίδια κάρτα 1080τι και 16gb ram , στα 1080p όλα τα setings high , είμαστε και η δυο στα 150 fps ακριβώς , με μια διαφορα σημαντική όμως , εγώ δεν έχω fps drop είμαι εκεί κολλημένος , αυτός μέσα στα fight και όσο το map κλείνει κάνει fps drop και φτάνει ακόμα και στα 70-80fps , και αργεί να φορτώσει και το map στην αρχή , και να σας πω και κάτι αν είχαμε χειρότερες κάρτες αυτός θα ήτανε ακόμα χειρότερα το πιστεύω , γιατί τώρα τον τραβάει η κάρτα τόσο ψιλά , αυτό εμενα μου λέει πολλά , *μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία , η μονάδα μέτρησης τον CPU δεν είναι ίδια για όλες τις εταιρίες , πως γίνετε τότε ένας AMD με περισσοτερους πυρήνες και ιδιους χρόνους να είναι χειρότερος από έναν Intel με λιγότερους , μήπως απλά είναι θέμα marketing αυτό με τους πολλούς πυρήνες και είναι ψεφτο πυρήνες , γιατί αν ήτανε το ίδιο η λογική λέει ότι έπρεπε να παίζει καλύτερα ο AMD **τον 4790k τον έχω σε τούρμπο mode 4.4 all cores , συνεχεια on 3 ώρες πριν, Heatspreader είπε Τι να πω; Απογοήτευσαν μάλλον αυτούς που δεν κοιτούσαν την απόδοση, αλλά διάβαζαν τα σχόλια άλλων. Με τον AMD FX 8320, ήμουν πιο χαρούμενος τόσο για τα λεφτά που είχα δώσει, αλλά και για τη λειτουργία του συστήματος. Τον Intel 8700K, αναγκάστηκα να τον σφάξω για να έχει Normal θερμοκρασίες, διάφορες ασυμβατότητες και προβλήματα στην αρχή, δύστροπο γενικά το σύστημα σε σχέση με την AM3+ πλατφόρμα. καλά αστο φιλε , το ανέκδοτο τις ημέρας , είχες προβλήματα με τον 8700k με θερμοκρασίες και με τον fx 8320 που χωρίς υδρόψυξη ήτανε απαγορευτικός ήσουνα μια χαρά , τι άλλο θα ακούσω ***εμενα πάντως η intel δεν με έχει απογοητεύσει ποτε με την απόδοση να πάρω κάτι και να είναι fail να μην είναι αυτό που περίμενα , η AMD το έχει κάνει και εξακολουθεί να το κάνει , όσο για τι τιμή ναι με έχει απογοητεύσει η intel πουλάει ακριβά όσο γουστάρει , γνωρίζει ότι το προϊόν τις μετράει και δεν το ξεφτιλίζει , όμως και πάλι η AMD φταίει γιατί δεν μπορεί να κάνει σοβαρό ανταγωνισμό , προσπαθεί να κάνει ανταγωνισμό μέσο τιμής όχι μέσο ποιοτικού προϊόντος ας είναι και στα ίδια λεφτά η λογική τον περισσοτερων εδώ μέσα είναι να τιμωρήσει την intel γιατί πουλάει ακριβά και όχι να πάρει αυτό που πραγματικά γουστάρει , αυτό για μένα θα ήτανε λογικό όταν θα πουλάγανε ίδιο προϊόν , όταν έχεις δυο μανάβηδες ο ένας σου πουλάει μιλα με 3 ευρώ και ο άλλος με 2 , αλλα δεν είναι ίδιας ποικιλίας και ποιότητας δεν μπορείς να πεις a εγώ θα πάρω από αυτόν με τα 2 ευρώ γιατί είναι ακριβότερος ο άλλος Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από MTX 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, MTX είπε μια χαρά εμπειρία έχω και από Ryzen, φιλαράκι που παίζουμε μαζί PUBG και πήγαινε με τι λογική σου και δεν με άκουσε πήγε και πήρε τον 2700x γιατί ήτανε 50 πυρήνες σε τιμή ευκαιρίας , έχουμε ακριβώς την ίδια κάρτα 1080τι και 16gb ram , στα 1080p όλα τα setings high , είμαστε και η δυο στα 150 fps ακριβώς , με μια διαφορα σημαντική όμως , εγώ δεν έχω fps drop είμαι εκεί κολλημένος , αυτός μέσα στα fight και όσο το map κλείνει κάνει fps drop και φτάνει ακόμα και στα 70-80fps , και αργεί να φορτώσει και το map στην αρχή , αυτό εμενα μου λέει πολλά , *μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία , η μονάδα μέτρησης τον CPU δεν είναι ίδια για όλες τις εταιρίες , πως γίνετε τότε ένας AMD με περισσοτερους πυρήνες και ιδιους χρόνους να είναι χειρότερος από έναν Intel με λιγότερους , μήπως απλά είναι θέμα marketing αυτό με τους πολλούς πυρήνες και είναι ψεφτο πυρήνες , γιατί αν ήτανε το ίδιο η λογική λέει ότι έπρεπε να παίζει καλύτερα ο AMD **τον 4790k τον έχω σε τούρμπο mode 4.4 all cores , συνεχεια on καλά αστο φιλε , το ανέκδοτο τις ημέρας , είχες προβλήματα με τον 8700k με θερμοκρασίες και με τον fx 8320 που χωρίς υδρόψυξη ήτανε απαγορευτικός ήσουνα μια χαρά , τι άλλο θα ακούσω ***εμενα πάντως η intel δεν με έχει απογοητεύσει ποτε με την απόδοση να πάρω κάτι και να είναι fail να μην είναι αυτό που περίμενα , η AMD το έχει κάνει και εξακολουθεί να το κάνει , όσο για τι τιμή ναι με έχει απογοητεύσει η intel πουλάει ακριβά όσο γουστάρει , όμως και πάλι η AMD φταίει γιατί δεν μπορεί να κάνει σοβαρό ανταγωνισμό , προσπαθεί να κάνει ανταγωνισμό μέσο τιμής όχι μέσο ποιοτικού προϊόντος ας είναι και στα ίδια λεφτά η λογική τον περισσοτερων εδώ μέσα είναι να τιμωρήσει την intel γιατί πουλάει ακριβά και όχι να πάρει αυτό που πραγματικά γουστάρει , αυτό για μένα θα ήτανε λογικό όταν θα πουλάγανε ίδιο προϊόν , όταν έχεις δυο μανάβηδες ο ένας σου πουλάει μιλα με 3 ευρώ και ο άλλος με 2 , αλλα δεν είναι ίδιας ποικιλίας και ποιότητας δεν μπορείς να πεις a εγώ θα πάρω από αυτόν με τα 2 ευρώ γιατί είναι ακριβότερος ο άλλος φιλε μου εχεις και δικιο και αδικο καταρχην και οι ιντελ εχουν θεματα με θερμοκρασιες βλ 7700κ 8700κ και οι παλιοτεροι fx (προσωπικα ειχα τον 7700κ πολυ καλος cpu delid αλλιως ηταν κ αυτος σομπα οι σημερινοι ρυζεν δεν χρειαζονται εκτος αν τους ξεσκισεις στο οβερκλοκ εχω τωρα τον 2700χ και στα παιχνιδια δεν παει πανω απο 70 μαμα ψυκτρα ειδικα ο 8700κ δεν εχει ψυκτρα οποτε ανεβαινει το κοστος και αλλο οσον αφορα τις απολυτες επιδοσεις δεν διαφωνει κανενας οτι ειναι υπερ τις ιντελ στα παιχνιδια και ολοι γκρινιαζουμε για τις τιμες αρα δεν διαφωνει κανενας με αυτα που λες απο κει κ περα οτι σηκωνει το πορτοφολι του καθενος κ αν ειναι ικανοποιημενος με αυτα που θελει να κανει στο pc του πράττει Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από hondakkias31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, MTX είπε μια χαρά εμπειρία έχω και από Ryzen, φιλαράκι που παίζουμε μαζί PUBG και πήγαινε με τι λογική σου και δεν με άκουσε πήγε και πήρε τον 2700x γιατί ήτανε 50 πυρήνες σε τιμή ευκαιρίας , έχουμε ακριβώς την ίδια κάρτα 1080τι και 16gb ram , στα 1080p όλα τα setings high , είμαστε και η δυο στα 150 fps ακριβώς , με μια διαφορα σημαντική όμως , εγώ δεν έχω fps drop είμαι εκεί κολλημένος , αυτός μέσα στα fight και όσο το map κλείνει κάνει fps drop και φτάνει ακόμα και στα 70-80fps , και αργεί να φορτώσει και το map στην αρχή , και να σας πω και κάτι αν είχαμε χειρότερες κάρτες αυτός θα ήτανε ακόμα χειρότερα το πιστεύω , γιατί τώρα τον τραβάει η κάρτα τόσο ψιλά , αυτό εμενα μου λέει πολλά , *μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία , η μονάδα μέτρησης τον CPU δεν είναι ίδια για όλες τις εταιρίες , πως γίνετε τότε ένας AMD με περισσοτερους πυρήνες και ιδιους χρόνους να είναι χειρότερος από έναν Intel με λιγότερους , μήπως απλά είναι θέμα marketing αυτό με τους πολλούς πυρήνες και είναι ψεφτο πυρήνες , γιατί αν ήτανε το ίδιο η λογική λέει ότι έπρεπε να παίζει καλύτερα ο AMD **τον 4790k τον έχω σε τούρμπο mode 4.4 all cores , συνεχεια on καλά αστο φιλε , το ανέκδοτο τις ημέρας , είχες προβλήματα με τον 8700k με θερμοκρασίες και με τον fx 8320 που χωρίς υδρόψυξη ήτανε απαγορευτικός ήσουνα μια χαρά , τι άλλο θα ακούσω ***εμενα πάντως η intel δεν με έχει απογοητεύσει ποτε με την απόδοση να πάρω κάτι και να είναι fail να μην είναι αυτό που περίμενα , η AMD το έχει κάνει και εξακολουθεί να το κάνει , όσο για τι τιμή ναι με έχει απογοητεύσει η intel πουλάει ακριβά όσο γουστάρει , γνωρίζει ότι το προϊόν τις μετράει και δεν το ξεφτιλίζει , όμως και πάλι η AMD φταίει γιατί δεν μπορεί να κάνει σοβαρό ανταγωνισμό , προσπαθεί να κάνει ανταγωνισμό μέσο τιμής όχι μέσο ποιοτικού προϊόντος ας είναι και στα ίδια λεφτά η λογική τον περισσοτερων εδώ μέσα είναι να τιμωρήσει την intel γιατί πουλάει ακριβά και όχι να πάρει αυτό που πραγματικά γουστάρει , αυτό για μένα θα ήτανε λογικό όταν θα πουλάγανε ίδιο προϊόν , όταν έχεις δυο μανάβηδες ο ένας σου πουλάει μιλα με 3 ευρώ και ο άλλος με 2 , αλλα δεν είναι ίδιας ποικιλίας και ποιότητας δεν μπορείς να πεις a εγώ θα πάρω από αυτόν με τα 2 ευρώ γιατί είναι ακριβότερος ο άλλος Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την εμπειρία σου, αλλά το ότι είχε frame drops μπορεί να εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες και θέλει διερεύνηση, ειδικά στο PUBG που απ' όσο γνωρίζω φορτώνει όλους τους πυρήνες. Οι Ryzen έχουν ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα turbo το οποίο για να δουλέψει στο 100% θα πρέπει να υποστηριχτεί σωστά και από τον scheduler του λειτουργικού, και τα Windows προς το παρόν δεν τα πάνε πολύ καλά σε αυτό (σε αντίθεση με το Linux πχ). Για παράδειγμα, στον 2700X αν έχεις ένα single core ή ένα dual core workload, θα πάρεις διαφορές ως και 10% στην απόδοση ανάλογα με το σε ποιους πυρήνες θα αναθέσει το λειτουργικό τα tasks. Το μέγιστο single core του Ryzen 7 είναι 4350 MHz, αλλά αυτό δε το υποστηρίζουν και τα 8 cores. Συνήθως το υποστηρίζει ένα core από κάθε CCX. Το λειτουργικό λοιπόν θα έπρεπε να αναθέτει τέτοια workloads πάντα στους συγκεκριμένους πυρήνες, αλλά δε το κάνει. Θα μου πεις εσένα δε σε νοιάζει αυτό, και έχεις δίκιο. Αλλά λογικά στο κοντινό μέλλον ο scheduler των Windows θα βελτιωθεί και σε αυτό το κομμάτι, δίνοντας αύξηση στις επιδόσεις του Ryzen σε συγκεκριμένα workloads. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtries22 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Στις 11/10/2018 στις 12:37 ΠΜ, MTX είπε ήδη ο 2700x δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον 4790k που έχω τώρα Πάνω σε τι βασίζεσαι και το λες αυτό; Πάνω από διπλάσια ισχύ σε multithread και λίγο ανώτερος σε ipc στα ίδια mhz ο 2700χ από τον 4790κ. Πρώην κάτοχος 4790κ ,υπερχρονισμένου στα 4,7 all core.Σε εφαρμογές επεξεργασίας video ,είδα διπλάσια απόδοση και μισό χρόνο επεξεργασίας.Σε games ίδια frames περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, malakudi είπε Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την εμπειρία σου, αλλά το ότι είχε frame drops μπορεί να εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες και θέλει διερεύνηση, ειδικά στο PUBG που απ' όσο γνωρίζω φορτώνει όλους τους πυρήνες. Οι Ryzen έχουν ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα turbo το οποίο για να δουλέψει στο 100% θα πρέπει να υποστηριχτεί σωστά και από τον scheduler του λειτουργικού, και τα Windows προς το παρόν δεν τα πάνε πολύ καλά σε αυτό (σε αντίθεση με το Linux πχ). Για παράδειγμα, στον 2700X αν έχεις ένα single core ή ένα dual core workload, θα πάρεις διαφορές ως και 10% στην απόδοση ανάλογα με το σε ποιους πυρήνες θα αναθέσει το λειτουργικό τα tasks. Το μέγιστο single core του Ryzen 7 είναι 4350 MHz, αλλά αυτό δε το υποστηρίζουν και τα 8 cores. Συνήθως το υποστηρίζει ένα core από κάθε CCX. Το λειτουργικό λοιπόν θα έπρεπε να αναθέτει τέτοια workloads πάντα στους συγκεκριμένους πυρήνες, αλλά δε το κάνει. Θα μου πεις εσένα δε σε νοιάζει αυτό, και έχεις δίκιο. Αλλά λογικά στο κοντινό μέλλον ο scheduler των Windows θα βελτιωθεί και σε αυτό το κομμάτι, δίνοντας αύξηση στις επιδόσεις του Ryzen σε συγκεκριμένα workloads. Πανω σε αυτα που λες παρατηρησα μια διαφορα στα windows 10 οταν τα βαζω σε εξισοροπηση 'η υψηλες-κορυφαιες επιδοσεις (στην εξισορροπηση ειχα fps drop και καποιοι πυρηνες δουλευαν χαμηλα ενω σε υψηλες επιδοσεις δεν ειχα τετοιο θεμα..ακομα ψαχνομαι μιας κ το χω το συστημα λιγες μερες(2700χ) θα δοκιμασω κ το pubg μιας κ το εχω αλλα προς το παρον με RX 580 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, dhmhtries22 είπε Πάνω σε τι βασίζεσαι και το λες αυτό; Πάνω από διπλάσια ισχύ σε multithread και λίγο ανώτερος σε ipc στα ίδια mhz ο 2700χ από τον 4790κ. Πρώην κάτοχος 4790κ ,υπερχρονισμένου στα 4,7 all core.Σε εφαρμογές επεξεργασίας video ,είδα διπλάσια απόδοση και μισό χρόνο επεξεργασίας.Σε games ίδια frames περίπου. Αυτο το παρατηρησα κ γω μου θυμιζει αποδοση πανω κατω 4790-6700-7700 σε gaming αλλα σε mutlitasking σχεδον 30-40 πανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, dhmhtries22 είπε Πάνω σε τι βασίζεσαι και το λες αυτό; Πάνω από διπλάσια ισχύ σε multithread και λίγο ανώτερος σε ipc στα ίδια mhz ο 2700χ από τον 4790κ. Πρώην κάτοχος 4790κ ,υπερχρονισμένου στα 4,7 all core.Σε εφαρμογές επεξεργασίας video ,είδα διπλάσια απόδοση και μισό χρόνο επεξεργασίας.Σε games ίδια frames περίπου. ότι έχει ειπωθεί μέχρι στιγμής από πλευράς μου αφορά καθαρά το κομμάτι του gaming που ενδιαφέρει και τους περισσοτερους , όσο αφορά τι λειτουργία του 2700x σαν workstation είναι σαφώς πολύ ανώτερος δεν το αμφισβητεί κανένας και οπωσδήποτε αξίζει τα χρήματα του Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από MTX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μετα απο αναμονη μηνων... που περιμενα με αγωνια.., να δω τι θα παρουσιασει η Intel στην 9η Γενια................. Πληρης απογοητευση...!!!!!! παλι τα ιδια nm, παλι την ιδια αρχιτεκτονικη, "πισωγυρισμα" σε Sοldered chips, το μονο θετικο ειναι οτι προσθετει πυρηνες, αν και με το σταγονομετρο βεβαια, γιατι δεν μπορει να τους διπλασιασει μονομιας, θα καει το συμπαν....!!! εεε ας φτιαξουμε και κανα "νεο" chip μητρικων, ετσι για να λεμε οτι εχουμε και κατι "καινουριο". και απο κοστολογηση? τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου...!! ΚΡΙΜΑ και σκεφτομουν να παω σε εναν 8400-9400..., Αλλα απο οτι βλεπω μαλλον θα μεινω οπως ειμαι λιγο ακομα.......!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα