Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας είμαι φοιτητής στην Κεφαλονιά στο Ληξούρι και χρειάζομαι κάποιο μέσο μετακίνησης.(έχω αμάξι αλλά τώρα δεν μπορώ να το συντηρήσω γτ δεν δουλεύω και το έχει η μάνα μου και μηχανάκι δεν παίζει να πάρω γτ επίσης χρειάζομαι κάποια δουλειά)οπότε σκέφτηκα να πάρω κάποια σκούτερ ηλεκτρικο.δεν εχω δίπλωμα μηχανής μόνο αυτοκινήτου. Σκεφτόμουν για κάτι τετοιο.https://www.plakonas.gr/index.php/bikes/vmoto-cool-run-39-16-detail

Δημοσ.

Τι αποστάσεις εχεις σκοπο να κάνεις; Γιατι θες να δώσεις 1300€ για κατι που δεν εχει δυναμη και ουτε μια μικρή ανηφόρα δεν θα μπορεις να παρεις. Με 1300 πέρνεις καινουργιο παπι 50ρι που έχει ελάχιστα εξοδα ή με 500-600 βρίσκεις ενα μεταχειρισμένο απλά να κάνεις την δουλειά σου. Βέβαια κάτσε να δείς αν θα αντέξεις στο ληξούρι πάνω απο ενα χρόνο...

Δημοσ.

Για απόστασης 10χλμ.γιατι το λες αυτό λες να είναι τόσο χάλια εδώ.😂😂😂 Δίπλα παντός λεει Αργοστόλι. 

Δημοσ.

10 χλμ με ηλεκτρικο σκουτερ? Και το Αργοστολι δεν ειναι διπλα ειναι απεναντι περνας με καραβακι 5'. Αν πας γυρω γυρω οδικως με το ηλεκτρικο σκουτερ υπολογιζω σε 3-4 ωρες να φτασεις.

Δημοσ.

Το καράβι είναι 20 λεπτά αυτό το ξερω.

Οπότε γενικά δεν αξίζει κάτι τέτοιο.ακομα και για μέσα στο Ληξούρι. Παντός θα δω πως θα παει τους πρώτους 6 μήνες και και μετά θα προχωρήσω σε κατι τέτοιο και αν το κανω

Δημοσ.

200-300€ κανει το διπλωμα για μηχανακι.Και 400-600€ ενα παπι μεταχειρισμενο που δεν εχει εξοδα συντηρησης.Μονο λαδι.Τα μισα απ το ηλεκτρικο σκουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...