Green Dragon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά δώστε μου μία γνώμη για αυτόν : https://www.skroutz.gr/s/14857816/Samsung-970-Evo-NVMe-M-2-250GB.html Τον βρίσκω στα 80euro. Λογικά πρέπει να αξίζει. Είναι εύκολη η τοποθέτηση του; Το καπάκι το ξέρω. Το έβγαλα όταν αναβάθμισα τη μνήμη. Θα δω διαφορά στην ταχυτητα από τον ssd; Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο;
mphxths Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Θα δω διαφορά στην ταχυτητα από τον ssd; nvme ssd με sata3 ssd εχουν τραγικη διαφορα στην ταχυτητα. οι πρωτοι παιζουν πανω απο το 1gb/s ενω οι καλοι sata3 παιζουν εως 500-550mb/s. Δες εδω τον δικο μου , που τον ειχε απο την μανα του το φορητο , αρα δεν ειναι και ο πιο γρηγορος της αγορας.Ο 970 πρεπει να πηγαινει πιο φετες ακομα. 1
Romanzo Criminale Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 νομίζω είναι ο οδηγός της κάρτας γραφικών. εγώ δεν έβαλα αυτόν από το σάιτ, έκανα καθαρή εγκατάσταση και άφησα τα windows να βάλουν τον δικό τους. επίσης στο vlc πρασίνιζε που και που η οθόνη στην ταινία και άλλαξα μια επιλογή που βρήκα με ένα γρήγορο google. Γενικά γαμάτος είναι, αν και σκεφτόμουν να το δώσω γιατί εχω και άλλο και θέλω πιο μικρό, αλλά μάλλον θα μείνω με αυτόν.
Green Dragon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mphxths είπε nvme ssd με sata3 ssd εχουν τραγικη διαφορα στην ταχυτητα. οι πρωτοι παιζουν πανω απο το 1gb/s ενω οι καλοι sata3 παιζουν εως 500-550mb/s. Δες εδω τον δικο μου , που τον ειχε απο την μανα του το φορητο , αρα δεν ειναι και ο πιο γρηγορος της αγορας.Ο 970 πρεπει να πηγαινει πιο φετες ακομα. είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το laptop και πάει σφαίρα με έναν απλό ssd. Τον nvme ssd δεν τον χρειάζομαι στην πραγματικότητα λόγω και των απλών εργασιών που κάνω. Όταν το σκέφτομαι είναι περισσότερο σε φάση " δουλειά δεν είχε ο διάολος.... " χαχα. Η οθόνη δεν ξέρω πως σας φαίνεται, αλλά εγώ που είχα μάθει σε tn panel μου φαίνεται φοβερή. Ο αδελφός μου μάλιστα σκέφτεται να πάρει laptop με 350max και μου μίλαγε για core I3 6006u. Του λέω άσε τις βλακείες και κοίτα https://www.skroutz.gr/s/16058988/Lenovo-IdeaPad-330S-15ARR-2200U-4GB-1TB-No-OS.html Μου το είχε προτείνει και ο Ζαχαρίας σε αυτή την τιμή. Παρόλο που δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει ο ryzen 3 με vega, από τα bench φαίνεται μεγάλη διαφορά https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i3-6006U-vs-AMD-Ryzen-3-2200U/2912vs3152 Έχει έναν ssd ήδη και με μία μνήμη Crucial που θα πάρει στα 20 κάτι ευρώ ( ακόμη κλαίω τα 35,80 ), έρχεται στα 350 περίπου και θα είναι άρχοντας. Ελπίζω ο 2200u να είναι αξιοπρεπής και να μη με μουρμουρίζει, αλλά και πάλι όχι 6006 ρε φίλε!!! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από Green Dragon
thelion Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Στις 23/10/2018 στις 10:07 ΜΜ, Green Dragon είπε Φαντάζομαι ότι έχεις περάσει το καινούργιο bios. Βελτιώνει την θερμική συμπεριφορά του συστήματος και συνεπώς τη λειτουργία του ανεμιστήρα. Μπορειτε να μου πειτε πως γινεται το update στο bios; Αγορασα κι εγω το laptop. Κατεβασα το καινουριο bios, το ανοιξα και εκανα install αλλα στην εφαρμογη Lenovo Vantage μου δειχνει οτι εχω ακομα το παλιο bios, κατι που οντως παιζει να ισχυει καθως ο ανεμιστηρας συνεχιζει να δουλευει συχνα διχως να ανοιγω πολλες εφαρμογες. Εκανα κατι λαθος; Κατα τα αλλα φοβερο το laptop, πολυ ευχαριστημενος!
Green Dragon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thelion είπε Μπορειτε να μου πειτε πως γινεται το update στο bios; Αγορασα κι εγω το laptop. Κατεβασα το καινουριο bios, το ανοιξα και εκανα install αλλα στην εφαρμογη Lenovo Vantage μου δειχνει οτι εχω ακομα το παλιο bios, κατι που οντως παιζει να ισχυει καθως ο ανεμιστηρας συνεχιζει να δουλευει συχνα διχως να ανοιγω πολλες εφαρμογες. Εκανα κατι λαθος; Κατα τα αλλα φοβερο το laptop, πολυ ευχαριστημενος! Τρέξε μια το cpu-z να δεις τι λέει και αυτό... Στις 24/10/2018 στις 3:04 ΜΜ, mphxths είπε nvme ssd με sata3 ssd εχουν τραγικη διαφορα στην ταχυτητα. οι πρωτοι παιζουν πανω απο το 1gb/s ενω οι καλοι sata3 παιζουν εως 500-550mb/s. Δες εδω τον δικο μου , που τον ειχε απο την μανα του το φορητο , αρα δεν ειναι και ο πιο γρηγορος της αγορας.Ο 970 πρεπει να πηγαινει πιο φετες ακομα. Ο δικός μου μαμά φαίνεται πιο αργός Με τον Samsung 970 Evo άλλαξε Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Green Dragon
thelion Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Στο cpu z φαινεται οτι εχει περασει το καινουριο bios τελικα
Green Dragon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, thelion είπε Στο cpu z φαινεται οτι εχει περασει το καινουριο bios τελικα Άρα είσαι κομπλέ!
Maverickj13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Στις 24/10/2018 στις 11:51 ΠΜ, logokrimenos είπε Και εγώ κούμπωσα την ram και τον ssd πριν μερικές μέρες. Άργησαν ΠΑΡΑ πολύ να έρθουν απο εκεί που τα παρήγγειλα. Με αυτά τα 2 το λάπτοπ απογειώθηκε εντελώς!!! Για την ώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος, το μόνο που έχω παρατηρήσει και μου την έδωσε λίγο είναι οτι στον chrome όταν έχω ανοιχτές καρτέλες μαζί με youtube για μουσική, όταν πάει να αλλάξει τραγούδι καμια φορά κολλάει και μαυρίζει η οθόνη στιγμιαία. Λογικά φταίει ο chrome η κανας flash player δεν ξέρω. Κατα τα άλλα είναι πολύ πένα και για τα 480€ που μου βγήκε τελική τιμή με την προσθήκη ssd και ram. Πηγαινε στα settings τιυ chrime και κανε disable το hardware acceleration 1
thelion Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Πλεον και στην εφαρμογη Lenovo Vantage μου δειχνει οτι εχω το καινουριο bios😀 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα