pink_glitter Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καινούριο smartphone. Καθώς όμως έχω μαύρα μεσάνυχτα από κινητά, θα ήθελα μια συμβουλή. Χρειάζομαι ένα αξιόπιστο smartphone, με pure android 8.0 η και πάνω, dual sim, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και να μην υπερθερμένεται. Επίσης καλό θα ήταν να έχει καλή κάμερα και να μην τρώει κολλήματα γενικά. Το gaming δεν με ενδιαφέρει, αλλά έχω συνεχώς ανοικτό wifi/ δεδομένα και bluetuooth (για το smartband). To budget μου είναι μέχρι 350Ε. Είμαι ανάμεσα στο Nokia 6.1 και στο Nokia 7 plus. Ποιό από τα δυο θεωρείτε πιο value for money; Επίσης αν έχετε κάποια άλλη πρόταση, είναι καλοδεχούμενη.
saruman123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Το Nokia 8 στα 299€ από Γερμανό https://www.germanos.gr/product/nokia-8/20368775/ αλλά μην περιμένεις τρελή κάμερα. 1
chios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 value for mone δεν θεωρείται κανένα από αυτά που θες snapdragon 660 αγοράζεις περίπου με τα μισά λεφτά. Δες το mi A2 δυστυχώς με μικρή μπαταρία δες και Redmi note 5 με snapdragon 636 και όχι pure Android. 1
ziaba Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 +1 για το νόκια 8 που ναι και ανώτερο απ τ άλλα που κοιτάς
SeNNinhA Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Nokia 6.1 με τιποτε ομως!!! Γενικα πανακριβα για οτι προσφερουν. Το 8 επεσε τουλαχιστον το κοστος του αλλα εγω που το επιασα και προσπαθησα να το συμπαθησω δεν το καταφερα. Ειναι και θεμα χημείας και αισθητικης εκτος απο specs...
nonet08 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Το Nokia 7 plus με καθαρα android 8 και θα παρεις σιγουρα και τις δυο επομενες αναβαθμισεις. Και απο τι εχω διαβασει στο διαδικτυο ειναι δυνατο κινητο χωρις να βγαζει προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα