Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι ένα scooter 125cc και είδα το pcx στα 2800 και το sym jet 14 ac στα 2200 και σκέφτομαι να το πάρω με δανειοδότηση απλά δεν ξέρω αν δίνουν και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να δώσουν. Το εκκαθαριστικο μου είναι στα 7000.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πριν από 2 χρόνια που έψαχνα κι εγώ σκουτεράκι, στα κυβικά που κοιτάς, οι έμποροι μου έλεγαν ότι οι τραπέζες θέλουν εκκαθαριστικά από 6.000€ και πάνω και οπωσδήποτε μια προκαταβολή. Ενδεχομένως να ζητήσουν και έναν εγγυητή, αυτό βέβαια εξαρτάται και από το ύψος της προκαταβολής που είσαι διατεθειμένος να δώσει.

Τσέκαρε και το NMAX της Yamaha! Φοβερό μηχανάκι!

Δημοσ.

Φιλε μου καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Το είδα και το nmax ήταν πολύ ολοκληρωμένο scooter. Αλλα με φοβίζουν λίγο οι μικροί τροχοί που έχει. Επίσης είναι και λίγο πιο ακριβό.

Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με το jet 14. Είναι καλό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasragou91 είπε

Φιλε μου καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Το είδα και το nmax ήταν πολύ ολοκληρωμένο scooter. Αλλα με φοβίζουν λίγο οι μικροί τροχοί που έχει. Επίσης είναι και λίγο πιο ακριβό.

Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με το jet 14. Είναι καλό;

Πράγματι, οι τροχοί είναι λιγάκι πιο μικροί από των υπολοίπων. Παρόλαυτα, έχει δισκόφρενα μπρος-πίσω, ενώ το pcx εξακολουθεί πίσω να έχει ταμπούρο. Πάντως, κι εμένα μου αρέσει το PCX. Είναι από τις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας.

Το jet 14 δεν το ξέρω καθόλου σαν μηχανάκι. Εγώ είχα κοιτάξει το SYM Symphony ST125 το οποίο μου είχε φανεί μια πάρα πολύ τίμια πρόταση και με πολύ λογική τιμολόγηση.

http://www.sym.gr/model/symphony-st-125i-l-c/#av-tab-section-1-2

Τσέκαρε το κι αυτό αν θες, είναι πολύ καλή περίπτωση!

Δημοσ.

Το είδα το symphony αλλά μου φάνηκε πολύ μικρή η σέλα του σε σχέση με τα υπόλοιπα. Δεν θέλω να είμαστε 2 άτομα σαν σαλάμια πάνω χαχαχαχα. Δεν ξέρω έτσι μου φάνηκε μπορεί να κάνω και λάθος. Πάντως όντως φοβερή λύση για τα χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...