AggTs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Καλημερα σε ολους! Το καλοκαιρι του 2019 παντρευομαι στην Αθηνα και ειμαι σε αναζητηση live ορχηστρας. Αν γνωριζετε κατι παρακαλω ενημερωστε με. Διαθετω μεχρι 1000€. Το μονο μου θεμα ειναι οτι η ορχηστρα θελω πραγματικα να κανει τη διαφορα και να ξεσηκωνει το κοσμο και οχι απλα να καθονται σε μια καρεκλα στην εξεδρα με τα ηχητικα. ευχαριστω εκ των προτερων
SeNNinhA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μαθε πρωτα να σεβεσαι τον κοσμο που ασχολειται με τα posts σου και μετα ζητας απαντησεις.
spyros007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επομενο θεμα:Το καλοκαιρι του 2019 παντρευομαι στην Αθηνα και ειμαι σε αναζητηση παπα και εκκλησιας.Αλλα θελω τουλαχιστον Αρχιμανδριτη και 10 ψαλταδες χορωδία αριστερους και 10 δεξιους.Δινω μεχρι 3000 ευρω. Επίσης μιας και θα δωσω κανα 1000 στο φωτογράφο θελω να ειναι ευάερη και ευήλια με μεγαλη πιστα για να βγαλει ο φωτογράφος καλές φωτο.Μην πανε τζαμπα και τα λεφτα . Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από spyros007
ermis2018gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Στις 9/10/2018 στις 10:01 ΠΜ, AggTs είπε Καλημερα σε ολους! Το καλοκαιρι του 2019 παντρευομαι στην Αθηνα και ειμαι σε αναζητηση live ορχηστρας. Αν γνωριζετε κατι παρακαλω ενημερωστε με. Διαθετω μεχρι 1000€. Το μονο μου θεμα ειναι οτι η ορχηστρα θελω πραγματικα να κανει τη διαφορα και να ξεσηκωνει το κοσμο και οχι απλα να καθονται σε μια καρεκλα στην εξεδρα με τα ηχητικα. ευχαριστω εκ των προτερων Το αν θα ξεσηκωθεί η όχι ο κόσμος, εξαρτάται και απο τους καλεσμένους. Πχ αν εχεις παρέες με παιδιά και μεγάλης ηλικίας άτομα (θα φυγουν νωρίς). Αν έχεις 20 φίλους και έχουν διάθεση, θα σηκωθούν. κλπ. Τελευταία σε όσους γάμους έχω πάει, την κάνουν όλοι μετά τη τούρτα και μένουν κάποιοι κοντινοί. Τώρα για ορχήστρα θα ρωτήσεις αρχικά το χώρο που εχεις βρει, αν στο επιτρέπουν ή αν έχουν μόνο δικους τους, γιατί είναι αυστηρά τα πράγματα σε σχέση με την ασφάλιση ΙΚΑ κλπ. όπως και με την ηχορύπανση. 1
AggTs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα και παλι Εχω ρωτησει απο τη πρωτη στιγμη και μου επιτρεπουν κανονικα. Απλως σας ρωτησα για να δω αν εχει καποιος προσωπικη εμπειρια και γνωριζει κατι... Στις 27/10/2018 στις 4:27 ΜΜ, SeNNinhA είπε Μαθε πρωτα να σεβεσαι τον κοσμο που ασχολειται με τα posts σου και μετα ζητας απαντησεις. Τι εννοεις;; Με ξερεις αρχικα; Και ποιον ακριβως δεν σεβαστηκα;
SeNNinhA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, AggTs είπε Καλησπερα και παλι Εχω ρωτησει απο τη πρωτη στιγμη και μου επιτρεπουν κανονικα. Απλως σας ρωτησα για να δω αν εχει καποιος προσωπικη εμπειρια και γνωριζει κατι... Τι εννοεις;; Με ξερεις αρχικα; Και ποιον ακριβως δεν σεβαστηκα; Μιλουσα για το αλλο posts σου σχετικα με τον φωτογραφο οπου επιδεικτικα αγνοουσες οσο κοσμο ειχε προσπαθησει να βοηθησει πανω στο θεμα... Το να παιρνεις μονο βοηθεια δεν ειναι πρεπον! Ευτυχως καποια στιγμη αποφασισες οτι πρεπει και να απαντησεις στον κοσμο.
AggTs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μια χαρα απαντησα σε ολα τα ερωτηματα νομιζω.
ManFromEarth Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Μιλουσα για το αλλο posts σου σχετικα με τον φωτογραφο οπου επιδεικτικα αγνοουσες οσο κοσμο ειχε προσπαθησει να βοηθησει πανω στο θεμα... Το να παιρνεις μονο βοηθεια δεν ειναι πρεπον! Ευτυχως καποια στιγμη αποφασισες οτι πρεπει και να απαντησεις στον κοσμο. επειδη μου εκανε εντυπωση το σχολιο σου, μπηκα και διαβασα ολο το θεμα και απ οτι ειδα ο @AggTs απαντησε σε ολα τα ερωτηματα. Μαλλον οφειλεις μια συγγνώμη. 1
kwspaz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Για μια καλη ορχήστρα και να δεις δείγματα δουλειας , μπορεις να ρίξεις μια ματιά στο http://www.emajore.com Στις 9/10/2018 στις 10:01 ΠΜ, AggTs είπε Καλημερα σε ολους! Το καλοκαιρι του 2019 παντρευομαι στην Αθηνα και ειμαι σε αναζητηση live ορχηστρας. Αν γνωριζετε κατι παρακαλω ενημερωστε με. Διαθετω μεχρι 1000€. Το μονο μου θεμα ειναι οτι η ορχηστρα θελω πραγματικα να κανει τη διαφορα και να ξεσηκωνει το κοσμο και οχι απλα να καθονται σε μια καρεκλα στην εξεδρα με τα ηχητικα. ευχαριστω εκ των προτερων Για μια καλή ορχήστρα και να δεις δείγματα δουλειάς , μπορει; Να ρίξεις μια ματια εδώ http://www.emajore.com
papoys1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Στις 9/10/2018 στις 10:01 ΠΜ, AggTs είπε Καλημερα σε ολους! Το καλοκαιρι του 2019 παντρευομαι στην Αθηνα και ειμαι σε αναζητηση live ορχηστρας. Αν γνωριζετε κατι παρακαλω ενημερωστε με. Διαθετω μεχρι 1000€. Το μονο μου θεμα ειναι οτι η ορχηστρα θελω πραγματικα να κανει τη διαφορα και να ξεσηκωνει το κοσμο και οχι απλα να καθονται σε μια καρεκλα στην εξεδρα με τα ηχητικα. ευχαριστω εκ των προτερων Φίλε το ερώτημά σου είναι λίγο φλου και φλου απαντήσεις θα πάρεις. Για να σου απαντήσει και κάποιος σοβαρά βάλε και κάποια δεδομένα.Ορχήστρα να ειδικεύεται σε τι. Παραδοσιοακό νησιώτικο - δημοτική , Λαικό - μπουζούκι,κλαρίνο, ροκ,έντεχνο,ρεμπέτικο;;; . Από την άλλη πρέπει να ξέρεις και τι ακούνε οι καλεσμένοι και με τι φτιάχνονται.Αν είναι νεαροί και ακούνε κυρίως ξένο και τους φέρεις π.χ. κλαρίνα λέω γω θα φύγουν πριν την τούρτα. Για αυτό θα πάρεις πρώτα σαν δεδομένο όχι τι ακούς και τι αρέσει σε σένα.Αλλά τι ακούνε κυρίως αυτοί που έρθουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα