JohnAthanas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 καλησπερα παιδια! μετεφερα το Pc μου απο την Κοζανη στο Βολο και το ξεστησα για να περασω ακομα εναν hdd οταν το εβαλα στη μπριζα και το ανοιξα δουλευε κανονικοτατα μονο η οθονη δεν εδειχνε τιποτα! δοκιμασα τα παντα 3 οθονες και δυο διαφορετικα καλωδια και τιποτα! δεν ξερω τι φταιει επισης η καρτα γραφικων δουλευει κανονικα αλλα παρατηρησα οταν την εβγαλα και ανοιξα το pc χωρις αυτην δεν εκανε ηχο το speaker καθολου. εβγαλα την ραμ και τοτε εκανε κανονικα 3 μπιμπ και μετα οταν την ξαναβαλα δεν εκανε 5 μπιμπ για την καρτα γραφικων(τοσα πρεπει να κανει τσεκαρισμενο απο παλια).... τι φταιει ρε παιδια ; λογικα κατι με την υποδοχη της καρτας γραφικων στο mb αλλα και παλι εχω δυο υποδοχες και τις δοκιμασα και τις δυο και παλι τιποτα. η καρτα γραφικων οταν την κουμπωσα και εβαλα και την τροφοδοσια της δουλευε κανονικοτατα . λογικα ειναι κατι απο τις εξοδους της; παρακαλω οποιος γνωριζει ας με βοηθησει! αμα δεν γνωριζετε επι του θεματος μην λετε βλακειες και μην ρωτατε χαζα πραγματα ασκοπα! σαας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! gpu : msi 1050ti cpu: ryzen 3 1200 mb: asrock ab350m pro4 ram; rucial Ballistix Sport LT Red 8GB DDR4-2666MHz (BLS8G4D26BFSE) τροφοδοτικο : EVGA 500 W1
basilisgate13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 η οθονη δουλευει σιγουρα ; .Δοκιμασε την ραμ σε ολες τις θεσεις , Δες μηπως εχει παει μεσα στο σλοτ τιποτα σκονες κλπ και δεν κανει καλη επαφη . Δοκιμασε την καρτα γραφικων σε αλλο pc αν εχεις
JohnAthanas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 δουλευουν και οι 3 οθονες κανονικα! δεν εχω αλλο pc για να το δω αυτο που λες θα δοκιμασω με τις ram!
nikos903 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Clear CMOS έκανες; Βγάλε δίσκους, cdrom, front panel και γενικά ότι έξτρα έχει η μητρική και δες αν πάρει. Ξεκούμπωσε και ξανακούμπωσε το 24πινο στην μητρική και την τροφοδοσία του επεξεργαστή μην έχει κουνήσει τίποτα.
JohnAthanas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 ευχαριστω που θελησατε να με βοηθησετε το pc εγινε !!! ενα γαμημενο πραγματακι πιο μικρο και απο μιρμιγκι εφταιγε για ολα που δεν το ειχα βαλει και νομιζα οτι απο καπου ειχε φυγει! αυτο για το cmos clear! νομιζα οτι δεν χρειαζοταν καπου και ομως αυτο εφταιγε για ολα!!!
panos30x Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 To ιδιο εχω και εγω...το pc ανηγει αλλα δεν μπενει στο dios windos.. .
Undertaker25 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε ότι πρότειναν τα παιδιά στον δημιουργό του θέματος... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από Undertaker25
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα