Doubt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/10/2018 στις 8:47 ΜΜ, Κώστας8 είπε Τελικά παιδιά, δεν βγάζω άκρη.Πήρα τηλέφωνο και το διανομέα τους την όρμπιτ και μου είπαν ότι μοιράζουν κανονικά τους αποκωδικοποιητές και τους κάνει εντύπωση η καθυστέρηση των 3 εβδομάδων.Τι να πω.Σκέπτομαι να πάω στο συνήγορο του καταναλωτή για απάτη και παραπλανητική διαφήμιση. Έκανα σήμερα ανανέωση/αναβάθμιση τηλεφωνικά σε 50αρα VDSL (επιτέλους) και ήρθε και το πρώτο sms που μιλάει για παραλαβή εξοπλισμού κλπ. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη. Ουπς...τώρα είδα πως το πρόβλημα αφορά τον αποκωδικοποιητή, για IPTV προφανώς. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAIDALUS0084 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 καλησπερα σε ολους , πως σας εκαναν αυτες τις προσφορες σε triple play?πηρα στην vodafone σημερα και για adsl 24 αρι 300 λεπτα προς κινητα και vodafone tv full μου ζητανε 39 ευρω το μηνα μηπως απο καποια αλλη συνεργαζομενη εταιρεια παιζει καλυτερη τιμη? εχει κανεις κανενα τηλεφωνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Στις 25/6/2019 στις 5:18 ΜΜ, DAIDALUS0084 είπε καλησπερα σε ολους , πως σας εκαναν αυτες τις προσφορες σε triple play?πηρα στην vodafone σημερα και για adsl 24 αρι 300 λεπτα προς κινητα και vodafone tv full μου ζητανε 39 ευρω το μηνα μηπως απο καποια αλλη συνεργαζομενη εταιρεια παιζει καλυτερη τιμη? εχει κανεις κανενα τηλεφωνο? Τελικα τι εκανες?βρηκες καποιο τηλεφωνο και πηρες?Ησουν ηδη συνδρομητης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAIDALUS0084 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, bill27 είπε Τελικα τι εκανες?βρηκες καποιο τηλεφωνο και πηρες?Ησουν ηδη συνδρομητης? Ημουν στην cyta πριν ,δεν βρηκα κατι αλλο αξιολογο δυστυχως , τελικα εκανα αιτηση σε αυτο με τα 39 ευρω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Και δεν σας εκαναν καποια προσφορα εσας που εισασταν cyta?περιεργο μου ακουγεται,εγω για αυτα που ηθελες δινω περιπου 33€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAIDALUS0084 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, bill27 είπε Και δεν σας εκαναν καποια προσφορα εσας που εισασταν cyta?περιεργο μου ακουγεται,εγω για αυτα που ηθελες δινω περιπου 33€ σε πια εταιρια ? πηρες καπου τηλεφωνο? h cyta και η vodafone τωρα πια ειναι ιδια εταιρια οποτε ουσιαστικα δεν τους ενδιεφερε και ιδιαιτερα απ οτι καταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Εγω ανανεωσα για 2 χρονια τον προηγουμενο Ιουλιο στα 33€ με vf,εχω τηλ.απο το τμημα προσφορων στις ανανεωσεις αν θελεις να στο δωσω με πμ Λογικα για πελατες cyta οπως εσυ θα επρεπε να παιζει καποια καλυτερη τιμη για να σε κρατησουν πελατη,αλλα αφου οπως λες υπεγραψες οκ.Εχεις ενεργοποιηθει?Σου δωσανε τον καινουργιο αποκωδηκοποιητη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAIDALUS0084 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, bill27 είπε Εγω ανανεωσα για 2 χρονια τον προηγουμενο Ιουλιο στα 33€ με vf,εχω τηλ.απο το τμημα προσφορων στις ανανεωσεις αν θελεις να στο δωσω με πμ Λογικα για πελατες cyta οπως εσυ θα επρεπε να παιζει καποια καλυτερη τιμη για να σε κρατησουν πελατη,αλλα αφου οπως λες υπεγραψες οκ.Εχεις ενεργοποιηθει?Σου δωσανε τον καινουργιο αποκωδηκοποιητη? δεν εχω ενεργοποιηθει και ειμαι ακομα στις 14 ημερες που μπορω αν θελω να κανω υπαναχωρηση. θες να μου δωσεις το τηλ να κανω μια προσπαθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 ενημερωσε μας τι εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAIDALUS0084 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, bill27 είπε ενημερωσε μας τι εγινε. τιποτα μου ειπαν δεν υπαρχει αυτο τον καιρο καλυτερη προσφορα απο τα 39 ευρω που μου ειχαν πει και οι αλλοι..... ξενερωσα κιολας ακυρωσα και την αιτηση που ειχα κανει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pankot1979 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα ...Ήμουν ΟΤΕ με 100αρα αλλά είχα συμβόλαιο κινητού την Voda .....Με κάλεσαν και μου έδωσαν προσφορά με 41 ευρώ για την ίδια ταχύτητα με απεριόριστα αστικά υπεραστικα 360 για κινητά και το full πακέτο της ΤV. H φορητότητα κράτησε περίπου 20 μέρες και παρέλαβα με speedex σε 1μερα το router και μετά από 2 μέρες τον δέκτη της τηλεόρασης.Σαν ταχύτητα κουμπωνω στα 100 για τα υπόλοιπα εικόνα και box θα επανέλθω σε 2ο μνμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nerazzurri Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παίδες, χωρίς να έχω απαιτήσεις με θέματα ταχύτητας, απλά κάτι αξιοπρεπές, βρίσκομαι κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Σκέφτομαι να βάλω triple play της Vodafone, θεωρείτε ότι θα τη 'παλεύει' η υπηρεσία της τηλεόρασης εφόσον θα είναι ευρυζωνική η σύνδεση; Με ίντερνετ 24άρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα