Προς το περιεχόμενο

Vodafone 24 + tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σου... Μιλαμε για  τηλεφωνο, ιντερνετ 24,  τηλεοραση και τα αθλητικα μαζι της nova... Εισαι σιγουρος για  αυτη την τιμη που αναφερεις;   Ποτε εγινε αυτη η προσφορα;;; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι αυτά / διετές συμβόλαιό με τον εξοπλισμό και μια κάρτα με 120 λεπτά για ένα χρόνο /η προσφορά παίζει σίγουρα από Αυγούστο μέχρι Σεπτέμβριο (εγώ το έκανα τέλη Σεπτέμβρη). 

Ειναι γνωστή προσφορά μαν ακούστηκε αρκετά /ίσως να φαίνεται φθηνή /σε ένα φορούμ διάβασα οτι πρέπει να έχει ένα μπακρουντ με νόβα που πλεόν μπήκε στο παιχνίδι και θελαν επιπλέον συνδρομητές κτλ στην βονταφον 

21 ώρες πριν, costacurta είπε

Σε fhd λειτουργεί?? Η πρέπει να κατέβει σε 480 για να μην κολλάει?? 

Επίσης τα θέματα ροής στα έκανε σέ ντέρμπι τύπου Ολυμπιακός παοκ κτλ που ανάλογα όλα τα στιμ κολλάνε η σε ραντομ στιγμές.? 

Και γω στην αναμονή είμαι με προβληματίζει λίγο το θέμα ταχύτητας γιατί κλειδώνω στα 10.5,βεβαια στην επικοινωνία μου λέγανε δεν θα έχω πρόβλημα (μένω Θεσσαλονίκη) 

Θεωρητικά επειδή είναι τα Novasports hd θα έπρεπε να είναι hd. Επειδή όμως στην ουσία είναι streamάρισμα μπορεί να λέει 1080p αλλά δεν είναι. Η  εικόνα είναι πάντως αρκετά καλή

Δεν έχω τσεκάρει αν μπορείς να αλλάξεις το ρυθμό μετάδοσης σε 480 αλλά αυτό δεν είναι αναγκαίο. Η εικόνα κολλάει (αν κολλήσει) στιγμιαία (μη φανταστείς κάτι τρομερό) και μόνο αν το δίκτυο σου είναι full φορτωμένο. Ο αποκωδικοποιητής πάντως δίνει σήμα στην tv 1080p.

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με 10.5 Mbits. Ο φίλος μου κλειδώνει 8.5 Mbits και δεν έχει πρόβλημα. Βέβαια δεν παίζει ρόλο μόνο η ταχύτητα αλλά και τα άλλα χαρακτηριστικά της γραμμής οπότε ..... Πιστεύω πάντως ότι όλα θα πάνε καλά. 

Στις Thu Oct 11 2018 στις 8:10 ΜΜ, afm είπε

Καλησπέρα. Ναι, σε εμένα έκαναν πρόταση από την Vodafone. Στην τιμή 26,50 το μήνα περιλαμβανόταν  το πλήρες πακέτο με τα Novasports.

Να σημειώσω ότι εγώ είμαι παλιός συνδρομητής της Vodafone από εποχής Hol και υποτίθεται ότι έγινε σαν ανταμοιβή που είμαι τόσα χρόνια στην. Vodafone.

Ανταμοιβή ούτε καν φιλε μου. Δεν είχα ποτέ Vodafone, ούτε κινητή καν, και μου την κάνανε και εμένα αυτή την προσφορά. 

Καλησπερα... Εγω πηρα  την vodafone να ρωτησω  για το πακετο αυτο και μου ειπαν για  το ποσο   των 36,50 ευρω...Δεν μου ανεφεραν  για 26,50!!!

Για σας και από εμένα.Μου έκανε προσφορά  η vodafone για  tripleplay στα 26 και κάτι ευρώ αν φύγω από τη nova forthnet.Δέχθηκα και στην αρχή παρέλαβα το ρούτερ και ανέμενα τον αποκωδικοποιητή.Εδώ και τρεις εβδομάδες δεν μου τον έχουν δώσει.Η δικαιολογία είναι ότι φταίει το δίκτυο διανομής , ότι ενώ το τεχνικό τμήμα έχει δώσει το οκ κάτι δεν γίνεται σωστά και δεν παίρνει εντολή η διανομή να μου το φέρει και ότι είναι δικό τους εσωτερικό θέμα.Νομίζω ότι είναι δικαιολογία.Ξέριε κανείς τι παίζει  πραγματικά;Επίσης είπαν ότι αυτό έχει γίνει και σε άλλους οι οποίοι περιμένουν!

Καλησπερα... Εγω στην θεση σου θα τους ειχα δωσει μια προθεσμια.. Πχ .. 5-6 μερες και αν δεν μου τα εφερναν θα ακυρωνα  την προσφορα..

Με ενόχλησαν και εμένα , επειδή είμαι στην forthnet και καλά για να με σώσουν από μια χάλια εταιρία με κακές υπηρεσίες 😁 και έτσι είπα να ψάξω εδώ να δω τι παίζει και πως πάει η δουλειά.

Σοβαρά τώρα Νομίζω για την ώρα είναι η καλύτερη τιμή ως σύνολο , σωστά ?

To πακέτο είναι  εως 24 internet , σταθερά απεριόριστα - 5 ώρες κινητά  και  όλα τα απλά κανάλια της nova + όλα τα αθλητικά .

14 ώρες πριν, maxdore217 είπε

Με ενόχλησαν και εμένα , επειδή είμαι στην forthnet και καλά για να με σώσουν από μια χάλια εταιρία με κακές υπηρεσίες 😁 και έτσι είπα να ψάξω εδώ να δω τι παίζει και πως πάει η δουλειά.

Σοβαρά τώρα Νομίζω για την ώρα είναι η καλύτερη τιμή ως σύνολο , σωστά ?

To πακέτο είναι  εως 24 internet , σταθερά απεριόριστα - 5 ώρες κινητά  και  όλα τα απλά κανάλια της nova + όλα τα αθλητικά .

Εγώ που μπήκα , έχω κλείσει μήνα και αποκωδικοποιητή δεν μου έχουν δώσει ακόμη.Ξέρει κανείς τι παίζει;

Στις 22/10/2018 στις 7:52 ΜΜ, Κώστας8 είπε

Για σας και από εμένα.Μου έκανε προσφορά  η vodafone για  tripleplay στα 26 και κάτι ευρώ αν φύγω από τη nova forthnet.Δέχθηκα και στην αρχή παρέλαβα το ρούτερ και ανέμενα τον αποκωδικοποιητή.Εδώ και τρεις εβδομάδες δεν μου τον έχουν δώσει.Η δικαιολογία είναι ότι φταίει το δίκτυο διανομής , ότι ενώ το τεχνικό τμήμα έχει δώσει το οκ κάτι δεν γίνεται σωστά και δεν παίρνει εντολή η διανομή να μου το φέρει και ότι είναι δικό τους εσωτερικό θέμα.Νομίζω ότι είναι δικαιολογία.Ξέριε κανείς τι παίζει  πραγματικά;Επίσης είπαν ότι αυτό έχει γίνει και σε άλλους οι οποίοι περιμένουν!

Αντιγράφω από την προηγούμενη σελίδα.

2. Orbit  courier : Η εταιρία που συνεργάζεται η Vodafone. Η χειρότερη courier που έχω συναντήσει στην ζωή μου. Η απαίτηση τους ήταν να είμαι στο σπίτι για να παραλάβω από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα αφού δεν μπορούσαν να μου πουν πότε θα έρθει ο υπάλληλος τους (έστω πρωί, μεσημέρι,απόγευμα ή ένα τρίωρο έστω),. Τελικά μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματα (και καντήλια) μεταξύ εμού, της Vodafone και της Orbit παρέλαβα τον αποκωδικοποιητή μετά από ΕΙΚΟΣΙ (εντάξει υπερβολή, ήταν μόνο 19) ολόκληρες μέρες και το router εννέα μέρες μετά. Οπότε, οπλίζεσαι με υπομονή και περιμένεις ή αν είσαι Αθήνα πας και παραλαμβάνεις από Περιστέρι. Επειδή, εκτός από μένα, πολύς κόσμος (δες εδώ) έχει κάνει παράπονα στην Vodafone για την Orbit ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα ή να έχει αλλάξει courier.

Υπομονή ...

3 ώρες πριν, afm είπε

2. Orbit  courier : Η εταιρία που συνεργάζεται η Vodafone. Η χειρότερη courier που έχω συναντήσει στην ζωή μου. Η απαίτηση τους ήταν να είμαι στο σπίτι για να παραλάβω από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα αφού δεν μπορούσαν να μου πουν πότε θα έρθει ο υπάλληλος τους (έστω πρωί, μεσημέρι,απόγευμα ή ένα τρίωρο έστω),. Τελικά μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματα (και καντήλια) μεταξύ εμού, της Vodafone και της Orbit παρέλαβα τον αποκωδικοποιητή μετά από ΕΙΚΟΣΙ (εντάξει υπερβολή, ήταν μόνο 19) ολόκληρες μέρες και το router εννέα μέρες μετά. Οπότε, οπλίζεσαι με υπομονή και περιμένεις ή αν είσαι Αθήνα πας και παραλαμβάνεις από Περιστέρι. Επειδή, εκτός από μένα, πολύς κόσμος (δες εδώ) έχει κάνει παράπονα στην Vodafone για την Orbit ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα ή να έχει αλλάξει courier.

Υπομονή ...

Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες.Όταν είπα στη vodafone  να πάω από εκεί να πάρω τον αποκωδικοποιητή , είπαν ότι δεν γίνεται!Τι να πω!

8 ώρες πριν, Κώστας8 είπε

Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες.Όταν είπα στη vodafone  να πάω από εκεί να πάρω τον αποκωδικοποιητή , είπαν ότι δεν γίνεται!Τι να πω!

Με την Orbit πρέπει να μιλήσεις. 

Επειδή μάλλον θα προχωρήσω και εγώ λόγο nova sports ... ερώτηση επειδή λογικά η tv είναι μέσο δικτύου ( το ίδιο το δίκτυο πως πάει από ταχύτητες ? ) τώρα είμαι κάπου στο 12 περίπου .

Έχει κάποιος εμπειρία να μας πει ( tv και net μαζί ταχύτητες? )

Στις 23/10/2018 στις 8:10 ΜΜ, afm είπε

Υπομονή ...

Τελικά  παιδιά, δεν βγάζω άκρη.Πήρα τηλέφωνο και το διανομέα τους την όρμπιτ και μου είπαν ότι μοιράζουν κανονικά τους αποκωδικοποιητές και τους κάνει εντύπωση η καθυστέρηση των 3 εβδομάδων.Τι να πω.Σκέπτομαι να πάω στο συνήγορο του καταναλωτή για απάτη και παραπλανητική διαφήμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...