Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρόσφατα μου έκανε μια προσφορά η Vodafone για 24αρι internet( απεριόριστα τηλ κτλ) + Vodafone tv ( full pack) με 26,50 το μήνα. Ήθελα αν κάποιος έχει Vodafone tv ή γνωρίζει να μου πει αν αξίζει η tv. Επίσης λειτουργεί με άλλο ρουτερ εκτός της «μαμάς» δεδομένου ότι έχω ένα ρουτερ που λατρεύω και δεν θέλω να το αλλάξω; Ευχαριστώ. 

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμπειρίες από το Vodafone tv :

1. Κατ΄αρχήν δεν λειτουργεί με άλλο router εκτός το μαμίσιο (τουλάχιστον προς το παρόν). Δοκίμασα με τρία διαφορετικά που είχα αλλά τίποτα. Βλέπεις μου έστειλαν μόνο τον (καινούριο) αποκωδικοποιητή επιμένοντας ότι θα παίξει με το δικό μου router. Όταν φυσικά μίλησα με τους τεχνικούς οι άνθρωποι μου στόλισαν για τα καλά την κυρία που μου έκανε την πρόταση και μου έστειλαν router. Βεβαιώσου λοιπόν ότι θα σου στείλουν και router.

2. Orbit  courier : Η εταιρία που συνεργάζεται η Vodafone. Η χειρότερη courier που έχω συναντήσει στην ζωή μου. Η απαίτηση τους ήταν να είμαι στο σπίτι για να παραλάβω από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα αφού δεν μπορούσαν να μου πουν πότε θα έρθει ο υπάλληλος τους (έστω πρωί, μεσημέρι,απόγευμα ή ένα τρίωρο έστω),. Τελικά μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματα (και καντήλια) μεταξύ εμού, της Vodafone και της Orbit παρέλαβα τον αποκωδικοποιητή μετά από ΕΙΚΟΣΙ (εντάξει υπερβολή, ήταν μόνο 19) ολόκληρες μέρες και το router εννέα μέρες μετά. Οπότε, οπλίζεσαι με υπομονή και περιμένεις ή αν είσαι Αθήνα πας και παραλαμβάνεις από Περιστέρι. Επειδή, εκτός από μένα, πολύς κόσμος (δες εδώ) έχει κάνει παράπονα στην Vodafone για την Orbit ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα ή να έχει αλλάξει courier.

3. Όσον αφορά τα κανάλια είναι αυτά. Εγώ την έβαλα για τα Novasports και την euroleague στην ουσία. Δες τα κανάλια και αν δεις ότι σε ενδιαφέρουν προχώρα το.

4. Η εικόνα είναι αρκετά καλή αλλά φυσικά όχι hd όπως λέει. Κάποιες φορές κολλάει ή η ροή της δεν είναι συνεχής αλλά σε γενικές γραμμές πάει καλά. Η γραμμή μου κλειδώνει στα 13 Mbits, οπότε δεν ξέρω τι κάνει σε μικρότερες ταχύτητες.

5. Ενώ η προσφορά ήταν 26,50 € το μήνα, αυτό δεν τους εμπόδισε τον πρώτο μήνα να μου στείλουν λογαριασμό 48,50 €. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι αυτή είναι η κανονική τιμή αφού ήμουν ήδη συνδρομητής. Τους ενημέρωσα για τα στοιχεία της τηλεφωνικής επικοινωνίας (ημερομηνία, ώρα, όνομα υπαλλήλου)  και φυσικά τους απείλησα ότι αν δεν λυθεί το θέμα θα φύγω αλλά θα κάνω και καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. Αφού έλεγξαν την συνομιλία, επικοινώνησαν μαζί μου και μου ζήτησαν συγνώμη, λέγοντας μου να πληρώσω μόνο το ποσό που μου αναλογεί (26,50 €). Τον επόμενο μήνα ο λογαριασμός ήρθε αυτή τη φορά στα 40,50 €. Ξανά τηλέφωνα, ξανά συγνώμες, ξανά πληρώστε μόνο τα 26,50€. Τον τρίτο μήνα ευτυχώς όλα καλά. Τον τέταρτο θα δούμε. Οπότε προσοχή στους λογαριασμούς και ειδικά αν πληρώνεις με Πάγια Εντολή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θυμάμαι καλά έχει 5 Novasports hd και ένα Novasport 24 hd (κανάλι με στιγμιότυπα από αγώνες και γεγονότα που έχουν δείξει τα υπόλοιπα, αντίστοιχο του Cosmote highlights). Απ' αυτά τα Novasports hd 1 και 2 παίζουν Ποδόσφαιρο (Ελληνικό, Ιταλικό, Γαλλικό Πρωτάθλημα και άλλα). Το Novasport 3 hd έχει Basketball (Euroleague, Basketball Champions League κλπ). Τα 4 και 5 παίζουν όλα τα υπόλοιπα αθλήματα (Golf, Tennis κλπ)

Να μην ξεχάσω ότι έχει και τα Eurosports , αλλά και Motorsport kai Foxsport.

Επεξ/σία από afm
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λες ότι έχεις 24αρα σύνδεση

Από ποιότητα γραμμής κλπ είναι ΟΚ ;

Πόσο  κλειδώνει το ρουτερ ;

Μπορεί ταυτόχρονα να σερφάρει κάποιος άλλος στο σπίτι με λάπτοπ ,τάμπλετ κλπ ή κολλάει το σύμπαν ;

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.

Ναι η σύνδεση μου είναι 24άρα adsl  Κλειδώνει στα 13.400 με 13600 Mbits με max 13769 Mbits.

Καλή ποιότητα γραμμής, εδώ και 4 μήνες δεν είχα ποτέ αποσύνδεση είτε παίζει η tv είτε όχι.

Έχει τύχει εκτός της tv να παίζουν με wifi ένα pc, ένα tablet και ένα κινητό και να παίζουν όλα μια χαρά (όχι παιχνίδια on line αλλά Facebook, Twitter, Mozilla κλπ). Σε φυσιολογικές συνθήκες tv και pc, ή tv και κινητό δεν το συζητάμε, πάει σφαίρα.

Δημοσ.
Στις 8/10/2018 στις 9:35 ΜΜ, acidsonicer είπε

Καλησπέρα. Πρόσφατα μου έκανε μια προσφορά η Vodafone για 24αρι internet( απεριόριστα τηλ κτλ) + Vodafone tv ( full pack) με 26,50 το μήνα. Ήθελα αν κάποιος έχει Vodafone tv ή γνωρίζει να μου πει αν αξίζει η tv. Επίσης λειτουργεί με άλλο ρουτερ εκτός της «μαμάς» δεδομένου ότι έχω ένα ρουτερ που λατρεύω και δεν θέλω να το αλλάξω; Ευχαριστώ. 

Καλημερα... Σου εκανε την προταση η vodafone...Την εκανες αποδεκτη αυτη την προσφορα; Η τιμη αυτη ισχυει με το αθλητικο μπουκετο;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ναι, σε εμένα έκαναν πρόταση από την Vodafone. Στην τιμή 26,50 το μήνα περιλαμβανόταν  το πλήρες πακέτο με τα Novasports.

Να σημειώσω ότι εγώ είμαι παλιός συνδρομητής της Vodafone από εποχής Hol και υποτίθεται ότι έγινε σαν ανταμοιβή που είμαι τόσα χρόνια στην. Vodafone.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα... Ειναι σιγουρα αυτη η τιμη για το πακετο τηλεφωνιας και μαζι με την τηλεοραση full pack.... Γιατι σημερα που πηρα τηλεφωνο να ρωτησω  μου ειπαν οτι δεν υπαρχει αυτη η τιμη... Σαν προσφορα.. Και εγω ειμαι πολυ παλιος χρηστης... Για πειτε μου  πως σας εγινε αυτη προσφορα;;; Εχετε κρατησει ονομα;

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Καλημέρα takoulou. Δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμα αυτή η προσφορά της Vodafone. Επικοινώνησαν μαζί μου τέλος Ιουνίου από 211......... και όχι από το 13830, θεωρητικά (όπως μου είπε η κοπέλα) από το τηλεφωνικό τους κέντρο. Δυστυχώς δεν θυμάμαι πια το όνομα της.

Δημοσ.

Καλησπερα.. Εχουμε  κανενα νεο για προσφορα  για το πακετο τηλεφωνια  και τηλεοραση μαζι  και τα αθλητικα  για παλιο χρηστη... Που τελειωνει σε λιγο το συμβολαιο του...

Δημοσ.

Λοιπόν, ένας φίλος πήγε στην Vodafone από την Cosmote πέρσι τον Νοέμβριο. Γύρω στο Δεκαπενταύγουστο επικοινώνησαν από την Vodafone (πάλι από 211.......) και του έκαναν προσφορά για Vodafone tv με κόστος πλέον στα 34,53 €. Η προσφορά ήταν τηλέφωνο (με απεριόριστα σταθερά - υπεραστικά και 500 λεπτά τον μήνα προς όλα τα κινητά), internet μέχρι 24Mbits και Vodafone tv (μαζί με το πακέτο των Novasports) με καινούριο 24μηνο συμβόλαιο.

Απ΄ ότι καταλαβαίνω δεν πρέπει να καλούν όντως από Vodafone αλλά από συνεργαζόμενες προωθητικές εταιρίες που κάθε μια έχει το δικό της πακέτο.

Δημοσ.
Στις 9/10/2018 στις 7:57 ΜΜ, afm είπε

Η εικόνα είναι αρκετά καλή αλλά φυσικά όχι hd όπως λέει

Σε fhd λειτουργεί?? Η πρέπει να κατέβει σε 480 για να μην κολλάει?? 

Επίσης τα θέματα ροής στα έκανε σέ ντέρμπι τύπου Ολυμπιακός παοκ κτλ που ανάλογα όλα τα στιμ κολλάνε η σε ραντομ στιγμές.? 

Και γω στην αναμονή είμαι με προβληματίζει λίγο το θέμα ταχύτητας γιατί κλειδώνω στα 10.5,βεβαια στην επικοινωνία μου λέγανε δεν θα έχω πρόβλημα (μένω Θεσσαλονίκη) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα... Αυτο το πακετο με την τηλεοραση και με τα αθλητικα ποσο στο εδωσαν; Σε ποια τιμη; Ανανεωση εκανες; Εγω ξερω οταν εχεις ταχυτητα πανω απο 8-9 εισαι ενταξει...

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Το κλασσικό 25.90 των περισσότερων. 

Απλά ήμουν στην Wind όχι ήδη συνδρομητής. Τους πήρα πριν κάνα μήνα Οταν πρώτο ακούστηκε και μου ρίξανε Χ γιατί λέγανε ισχύει μόνο για ήδη συνδρομητές αλλά μέ ξαναπηραν αυτοί πρόσφατα κάι το προχωρήσαμε 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...