Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά με τον μTorrent 3.5.3, αποφάσισα, να δοκιμάσω τον Deluge 1.3.15. Δυστυχώς, όσο και εάν το έψαξα δεν κατάφερα να τον κάνω να διαμοιράζει τα ληφθέντα αρχεία σωστά - σχεδόν μηδενικός διαμοιρασμός!

Αυτό που θέλω, είναι, τα ληφθέντα αρχεία από τον Deluge, να τα προσθέσω με τέτοιο τρόπο στον μTorrent, ούτως ώστε να τα διαμοιράσει αυτός. Προσέξτε, το τονίζω, δε θέλω να τα ξανα-κατεβάσει, αλλά, μόνο να τα διαμοιράσει.

Αν παίζει κάποιο ρόλο, το λειτουργικό μου είναι τα Windows 7

Τα «φώτα» σας παρακαλώ…

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο το λειτουργικό.
Για να περάσεις αυτά που κατέβασες από τον ένα client στον άλλον θα χρειαστείς το αρχείο torrent ή το magnet link, ανάλογα πως τα κατέβασες.
Επειδή φαντάζομαι θέλεις να διαμοιράσεις είναι από private tracker, θα πας στη σελίδα που κατέβασες τα αρχεία και θα ξανακατεβάσεις το αρχείο torrent. Όταν σε ρωτήσει που να αποθηκεύσει τα αρχεία κατεύθυνε το στον φάκελο όπου είναι ήδη τα αρχεία και αν όλα πάνε σωστά θα αρχίσει να κάνει check και μόλις τελειώσει θα πρασινίσει η μπάρα και θα αρχίσει το seeding. Αν δεν αρχίσει αυτόματα θα πατήσεις start και ξεκινήσει να σιντάρει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...