axidousgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Γιατί το google duo το δουλεύει κανείς ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Κρίμα, και ήταν τόσο χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Στα τσακίδια, άντε να το ξηλώσουν επιτέλους από το προφίλ μας. Και το γμτ είναι ότι ξήλωσε το πανχρήσιμο google reader κι έβαλε αυτή την αηδία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από SeXBOX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Να πάει στο καλό και να μας γράφει. Η χειρότερη υπηρεσία της google κατά την γνώμη μου. Μια φορά θυμάμαι μου ζήτησε e-mail κάποιος από ένα forum, του το δίνω και αυτός βρήκε το προφίλ μου στο youtube και έβλεπε κάτι μπινελίκια που έριχνα με άλλους. Στο μεταξύ θυμάμαι οτι είχα φροντίσει να αποσυνδέσω το youtube profile από το google+ και να μην μπορεί να βρει κάποιος άλλα στοιχεία ή σχόλια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 48 λεπτά πριν, hyperspaced είπε Ένα ακόμα project της Google στο βρόντο, μαζί με τα: Google Inbox (πριν 1 μήνα) Google Reader iGoogle Google Talk Google Health Knol Google Insights for Search Picnik Google Buzz Aardvark Sidewiki Google Notebook Google Dictionary Google Labs Google Wave SearchWiki Dodgeball Jaiku Google Lively Google Page Creator Zeitgeist Google Answers Google X Google Catalog Google Web Accelerator Google Video Player Google Audio Ads Google Sets SearchMash Writely καλή συνέχεια... τουλαχιστον κανεις δε μπορει να τους κατηγορησει οτι δε προσπαθουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkostas2007 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Θα φύγει και απο τα κινητά η εφαρμογή; Τζάμπα χώρο μας τρώει τόσα χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Εμένα μου άρεσε. Δεν το χρησιμοποίησα ιδιαίτερα γιατί δεν είχε κόσμο, αλλά νομίζω ότι ήταν ανώτερο από το fb σε επίπεδο σχεδίασης, λειτουργιών κλπ.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μου άρεσε κυρίως για τις ομάδες που είχε, από φίλους κτλ δεν το χρησιμοποιούσε κανένας ..... Λέω να μαζευτούμε για εξέγερση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo83_gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, angelwithyou είπε σε λίγο θα πει το ιδιο και για το google photos Ελπίζω όχι, είναι από τις καλύτερες υπηρεσίες και έχει και απεριόριστο δωρεάν χώρο. Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο; Κάηκα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δεν την επηρεάζουν οι αποτυχίες γιατί είναι η Google, αλλά είναι πολλές οι αποτυχίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 25 minutes ago, neo83_gr said: Ελπίζω όχι, είναι από τις καλύτερες υπηρεσίες και έχει και απεριόριστο δωρεάν χώρο. Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο; Κάηκα Το google photos; Που πριν 2-3 χρονια είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με την διαρροή που ότι φωτογραφία ανέβαινε όταν τράβαγες με το κινητό σου είναι Public και όχι Private και δεν το καταλάβανε νωρίς και έγινε χαμούλις με τις sexy selfies 1000 φορές OneDrive και το cloud της Xiaomi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsene Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 oh for f***'s sake 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα