Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, προσπαθώ εδώ και πολλές ώρες να βρω μια άκρη με το h870 μου, δοκίμασα κάθε οδηγό που βρήκα σε xda κτλ αλλά το καλύτερο που κατάφερα είναι να μπαίνει μέσα στο twrp αλλά να μην "βρίσκει" καθόλου αρχεία πχ το zip για το root! μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? 

Να προσθέσω πως έχω κάνει την διαδικασία για ξεκλείδωμα bootloader! 

Επεξ/σία από Duck Dodgers
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή έχεις ξεκλειδώσει και έχεις βάλει recovery και δεν μπορείς να το ρουταρης?

Έκδοση Android?

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κάνει την διαδικασία για το ξεκλείδωμα του bootloader το πρόβλημα είναι ότι όταν πάει να γίνει το φλασάρισμα του recovery μπορεί να μπει στο twrp αλλά δεν βρίσκει καθόλου αρχεία, επιπλέον αν δεν μπω κατευθείαν μετά το φλασαρισμα του, μου κάνει factory reset! root κτλ ούτε λόγος..

Την μαμά 8ρα έχω!

Δημοσ.

Στο XDA διαβάζω ότι υπάρχουν προβλήματα με την συγκεκριμένη έκδοση.

Παρόλα αυτά μερική το έκαναν για κάποιο λόγο με TWRP 3.1.1 και magisk 16.4. 

Δημοσ.

Δοκίμασα και με τις εκδόσεις που λες, όταν μπαίνει στο twrp δεν βρίσκει καθόλου αρχεία.. οχι μόνο για το root αλλά γενικά..  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν μετά από προσπάθεια είμαι στο twrp αλλά έχω το εξής πρόβλημα πλέων έχει γίνει wipe σε όλα αλλά δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση σε κανένα zip..  επιπλέον δεν υπάρχει μέσα os οπότε δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω το τηλ! 

Να προσθέσω πως ενώ είμαι στο twrp όταν πάω να περάσω κάποιο zip μέσα στο τηλ αρχίζει και μετά από ένα σημείο "κολλάει" στην αντιγραφή, αρχεία του τύπου 4mb!

Δημοσ.

Μετά από πολύ καφέ, τσιγάρα και νεύρα  βρήκα άκρη τώρα η ερώτηση μου είναι ποια ρομ να επιλέξω? θέλω όσο πιο κοντά στην μαμά oreo rom της lg!

Δημοσ.

Δεν ξέρω την είχα δει και σκέφτομαι να την δοκιμάσω! Μέχρι ώρα έβαλα linage os 14.1 και  aquarios αλλά δεν τρελάθηκα, παίζει ρομ που είναι πιο σβέλτη από την μαμά αλλά να μην χάνει από λειτουργίες πχ δακτυλικό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...