Testgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω ένα Level one fsw-0808tx-e Ethernet Switch που δουλεύει κανονικά θα ήθελα να συνδέσω ένα router με WiFi, έχω ένα sagemcom f@ast 1704w, intercom netfasterR WLAN 3, intercom netfasterRiad 2 (pstn) και το τελευταίο zte zxhn h108n, υπάρχει περίπτωση να μπορεί να δουλέψει κάποιο από αυτά και να έχω internet; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από Testgr
dpolal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, Testgr είπε Έχω ένα Level one fsw-0808tx-e Ethernet Switch που δουλεύει κανονικά θα ήθελα να συνδέσω ένα router με WiFi, έχω ένα sagemcom f@ast 1704w, intercom netfasterR WLAN 3, intercom netfasterRiad 2 (pstn) και το τελευταίο zte zxhn h108n, υπάρχει περίπτωση να μπορεί να δουλέψει κάποιο από αυτά και να έχω internet; Βασικά πρέπει να ρωτήσεις τον πάροχο σου να επιβεβαιώσει και μετά να σου δώσει οδηγίες για να ρυθμίσεις ένα από τα 3 παραπάνω router που ανέφερες ότι έχεις. Μετά απλά το συνδέεις με καλώδιο στο switch, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Testgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, M@dB0x είπε Τι ακριβως θες να κανεις δε πολυκαταλαβα? Επειδή υπάρχει ένα δωμάτιο που δεν θέλω να το βάλω με καλώδιο, θα ήθελα να το δώσω wifi, και έτσι θέλω να συνδέσω το ρούτερ wifi με το Switch! 33 λεπτά πριν, dpolal είπε Βασικά πρέπει να ρωτήσεις τον πάροχο σου να επιβεβαιώσει και μετά να σου δώσει οδηγίες για να ρυθμίσεις ένα από τα 3 παραπάνω router που ανέφερες ότι έχεις. Μετά απλά το συνδέεις με καλώδιο στο switch, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Τι εννοείς να ρωτήσω τον πάροχο μου, Τι σχέση έχει ο πάροχος μου, το internet λειτουργεί κανονικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Καλωδιακά λειτουργούν όλα εντάξει Μόλις συνδέω το router όμως με το Switch δεν γίνεται τίποτα!
dpolal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Testgr είπε Επειδή υπάρχει ένα δωμάτιο που δεν θέλω να το βάλω με καλώδιο, θα ήθελα να το δώσω wifi, και έτσι θέλω να συνδέσω το ρούτερ wifi με το Switch! Με την καμμία. Το switch που έχεις συνδέεται μόνο ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ. Τι εννοείς να ρωτήσω τον πάροχο μου, Τι σχέση έχει ο πάροχος μου, το internet λειτουργεί κανονικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Καλωδιακά λειτουργούν όλα εντάξει Μόλις συνδέω το router όμως με το Switch δεν γίνεται τίποτα! Ανέφερες 3 διαφορετικά routers, άρα υπέθεσα ότι δεν έχεις ΗΔΗ συνδέσει κάποιο από αυτά. (δεν προκύπτει και από τα λεγόμενα σου αυτό άλλωστε). Τί ακριβώς περιμένεις να συμβεί ;;;
chios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Ναι μπορείς να κάνεις αυτό που θες απλά αλλάζεις ip στο ρουτερ που θα βάλεις πχ αν η ip του κεντρικού είναι 192.168.1.1 θα την κάνει 192.168.1.254 και θα κλείσεις dhcp. Θα το συνδέσεις με καλώδιο στο switch σε μια lan Θήρα και έτοιμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα