xgol Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δες τα προβλήματα με τους τριγμούς αν λύθηκαν. Υ.Γ. Εγώ θα έβαζα οπωσδηποτε τα full led φανάρια. 1
TangodownGr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, DrunkKiddo είπε Αυτά τα κριτήρια δεν φτάνουν μόνο γι αυτή την επιλογή. Αν πείς να πάρεις το ST πρέπει να ξέρεις γιατί το παίρνεις.. Σίγουρα έχει τέτοια κρατήματα και τέτοια αίσθηση που εαν είσαι φαν της οδήγησης που ζητάει τότε δεν θα βλέπεις την ώρα να το βάλεις μπρος. Νομίζω πως απο την στιγμή που μπαίνεις σε αυτό το δίλημμα, πρέπει να το δείς πιο σφαιρικά.. Θέλεις οικονομία (καυσίμου,τελη,ασφάλειας κλπ), θέλεις άνεση? οικογένεια έχεις? που κινείσαι? πόλη? επαρχία? Κάνεις πολλά ταξίδια? Το έχεις για την βόλτα? Για καθημερηνή χρήση? Μοναδικό αμάξι? Αρχικά πήγαινε κάντα και τα 2 ένα τεστ ντραιβ να καταλάβεις τις διαφορές (Θα τις καταλάβεις απ την αρχή μην αγχώνεσαι 😋) και δες τι προτιμάς. Και το κυριότερο, πόσα χλμ κάνεις το μήνα? το χρόνο? Επίσης, το οικονομικό πώς το εννοείς?? Επειδή βλέπεις τα 1500 κυβικά? 1500 1400 1600 1800 δεν ξέρω αλλα έχει 200 άλογα να ταίσει, και άν τα γαργαλάς πεινάνε, πεινάνε πολύ... Είσαι διατεθημένος να ξεχάσεις την άνεση για την οδήγηση? Αν ναι πας στο ST. To ST όχι απλά κάνει ταξίδι, αλλα δεν καταλαβαίνεις πως περνάει η ώρα! Αλλα να ξέρεις οτι με το recaro θα γίνεις ένα! Και ΜΗΝ πας στο ST1. Απο ST2 και πάνω. 23χιλιάρικα δηλαδή. Εκεί επιλέγεις, 3θυρο με διαφορικό ή 5θυρο με B&O ηχοσύστημα? Αν τα θές και τα 2 τότε πας στο ST3 που λόγω Ελλάδας αλλάζει κλίμακα στην φορόλογία και πας στα 26-27 αν θυμάμαι καλά. Με 28 παίρνεις i30N σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και για την ολοκληρωμενη απαντηση , εννοειται οτι παρακολουθω και τις αλλες δημοσιευσεις των παιδιων . Λοιπον ναι ισχυει αυτο που λες το st1 το εχουνε καπως πιο φτωχο σε εξοπλισμο και αναγκαστικα αμα θελεις γκαζια και γενικα ολο το πακετο πας σε st2 η st3 που ειναι καπως ασυμφορο οικονομικα για μενα οσο για το τη προτιμω πιστευω για ταξιδια ,γκαζι και γενικα καπως οικονομια με βλεπω προς το st-line που ειναι φουλ εξτρα αλλωστε πανω κατω τα ιδια αυτοκινητα ειναι απο τι εχω καταλαβει με δυνατοτερα κρατηματα το st πραγμα λογικο τωρα οσον αφορα και το θεμα του κινιτηρα που ειχα εναν προβληματισμο σχετικα πως γινεται ενα 1000λιαρης να βγαζει 140 αλογα το εψαξα και με γνωμονα τις γνωμες παραπανω απο οτι καταλαβα η ford εχει σχεδιασει τρομερη μηχανη 6 φορες κινητηρα της χρονιας ! και δεν τιθεται θεμα αξιοπιστιας ...
janes2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Γεια και από εμένα! Ειμαι πολυ ψημενος να παρω το fiesta st2 1.5. Εχω καποιους ενδιασμους οσον αφορα την αντοχη της μηχανης του. Σιγουρα ειναι ενα αυτοκινητο που δε θα θες να σταματησεις να το οδηγας και να το απολαμβανεις. Μονο και μονο ο ηχος του σε τρελαινει. Ομως εχουμε εναν 3κυλινδρο κινητηρα που αποδιδει 200 αλογα. Με προβληαμτιζει το γεγονος οτι 3 κυλινδροι παραγουν τετοια ιπποδυναμη. Αν ηταν 4κυλινδρο δε θα το σκεφτομουν καθολου και θα το επαιρνα αμεσως. Θα ηθελα να μου πειτε σε τι πιεση δουλευει η τουρμπινα αρχικα γιατι γενικα τα μοτερ των ΜΚ7 ST ηταν πιεσμενα αρκετα. Εχει μεγαλο χρονος ζωης ο κινητηρας του ΜΚ8? Αν αποφασισω να το βελτιωσω τι προβληματα θα εχω? Ευχαριστω εκ των προτέρων.
alimentas Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.Χαρουμενος κατοχος του st line εδω κ 4 μηνες .Εχω το λευκο κ σκεφτομαι να του κανω μια αλλαγη.Θελω να βαψω το περιγραμμα στην μπροστινη μασκα γυρω απ τα φαναρια.Σαν του st που ειναι ανθρακι ,οχι λευκο.Το ειδα απο κοντα κ σε st line (που δεν μπορω να καταλαβω αν το εβαψε κ αυτος γιατι επιλογη για αλλαγη χρωματος δεν υπαρχει) κ δινει πραγματικα αλλη ομορφια στο αυτοκινητο.Ξερει κανεις ποσο μπορει να μου παρουν για κατι τετοιο??? Κ αν εχει να προτεινει καποιο συνεργειο Βορεια προαστεια που μενω. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από alimentas
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πιστευεις δηλαδη τωρα οτι αν το λευκο το βαψεις ανθρακι θα ομορφυνει το αμαξι... Για τοσο μικρη επιφανεια βασικα πιστευεις οτι θα το προσεξει καποιος εκτος απο σενα... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από BackFromHell
alimentas Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Οτι τ ομορφαινει τ ομορφαινει.Ακομα κ απ τις φωτογραφιες φαινεται τουλαχιστον για το δικο μου ματι.Επισης τι με νοιαζει αν θα το προσεξει καποιος?????Η απορια μου ειναι το κοστος γιατι οντως η επιφανεια δεν ειναι μεγαλη οποτε κ το κοστος θα ειναι αναλογο.
alimentas Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο που εχω κυκλωσει.Στο st line το περιγραμμα γυρω απ τα φαναρια ειναι ασπρο,στο st ανθρακι Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από alimentas
tsofras Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Εγώ το προτιμώ άσπρο πάντως δείχνει πιο τούμπανο ο προφυλακτήρας Αλλά γούστα είναι αυτά , πας σε κάποιο φανοπειο , paint bull κτλ και ρωτας , συνήθως χρεώνουν περίπου 80€ το κομμάτι όποτε δεν νομίζω ότι θα πάει πάνω από 200€ να στα βάψουν αρκεί να βρεις τον κωδικό του χρώματος που θέλεις . Σε ενδεχόμενη πώληση να ξέρεις ότι θα στο περνάνε σαν τρακαρισμένο επειδή θα έχει τοπική βαφή 1
Tenshi Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Υπάρχει και η λύση του Plastidip. Αν υπάρχει κάποιο parking ή ημι-υπαίθριος χώρος, με λίγο masking tape κάνεις δουλειά. Όταν βαρεθείς,το ξηλώνεις περνάς ένα χέρι κερί και είναι σάν καινούριο.
denis_kos Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Καλησπέρα φίλε, κάτοχος και εγώ..αν σε ενδιαφέρει υπάρχουν αυτοκόλλητα που μπορείς να βάλεις εκεί αντί να το βάφεις.. ρίξε μια ματιά. https://www.dmb.uk.com/prod/6402/fiesta-mk8-st-line-body-accent-stripes
alimentas Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις προτασεις παιδες. Αρα το βαψιμο δεν το προτινεται απ οτι καταλαβα. Ενταξει δεν ειναι κατι που επειγει,ετσι κ αλιως ειναι πολυ φρεσκο το αμαξι.Απλα το ειδα τυχαια σ ενα st line κ απλα φανταστηκα οτι αφου δεν δινεται επιλογη για τετοιο θα το εβαψε κ αυτος.Κ γενικα φαινοταν να εχει γινει πολυ καλη δουλεια. Αυτο με το plasticdip φαινεται πολυ καλη λυση.Δεν υπαρχει κινδυνος για ζημια ετσι??Οταν το ξεκολησεις ας πουμε edit:Βασικα απ οτι φαινεται πρεπει να γινεται πολυ πιο απλα απ οτι φανταστηκα .Εψασα στο youtube για τα body stripes που ειπε ο φιλος κ επεσα πανω σ αυτο.Απ οτι δειχνει βγαινει για πλακα.Εγω νομιζα οτι ηταν ενα ενιαιο κομματι με τον προφυλακτηρα.Oποτε κ αυτο που ειπε ο φιλος για το βαψιμο δεν νομιζω οτι επηρεαζει σε περιπτωση πωλησης.Στην χειροτερη παιρνεις καινουρια κ τα βαζεις Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από alimentas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα