Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί συμφορουμίστες, μετά από 3 χρόνια με το iphone 6s Plus, πήρα προ ημερών το νέο iphone XS. Στην πορεία διαπίστωσα, πως ενώ είχα ρυθμίσει τη φωτεινότητα της οθόνης στο maximum, αυτή έπεφτε μόνη της από λίγο έως και 3/4. Για παράδειγμα, το βράδυ το έβαζα σε λειτουργία πτήσης με τη φωτεινότητα οθόνης ρυθμισμένη στο μάξιμουμ και το πρωί που το άνοιγα, η φωτεινότητα είχε πάει μόνη της στο 20-30%. Επίσης, κατά τη διάρκεια της μέρας, όταν περνούσε κάποια ώρα που δεν το χρησιμοποιούσα, πάλι έπεφτε από λίγο ως πολύ. Κοινώς, αποφάσιζε το τηλέφωνο από μόνο του για τη φωτεινότητα της οθόνης. Πήγα στις ρυθμίσεις, απενεργοποίησα το true tone, τσέκαρα διάφορα, αλλά δεν έγινε κάτι. Σήμερα πήγα στο κατάστημα istorm και προσπάθησαν με reset να το διορθώσουν μιας και δεν έβρισκαν κάποια ρύθμιση που να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί αυτή τη λειτουργία αυτόματης ρύθμισης φωτεινότητας. Το μόνο που μου είπαν είναι πως αυτό το κάνει το τηλέφωνο από μόνο του για εξοικονόμηση ενέργειας. Τότε τους ρώτησα "ποιά ενέργεια εξοικονομείται, ωρέ παλληκάρια όταν είναι σβηστή η οθόνη και πέφτει αυτόματα η φωτεινότητα στο 20-30%; Αφού κλειστό δεν καίει σχεδόν τίποτα, πόσο μάλιστα η οθόνη!" Στη συνέχεια το βάλαμε κάτω από μια λάμπα και διαπιστώσαμε πως στο δυνατό φως η φωτεινότητα αυξάνεται και μετά το βάλαμε σε σκοτεινό μέρος και διαπιστώσαμε πως εκεί μειώνεται. Μου είπαν αν θέλω να τους το αφήσω, να ξαναπεράσουν το ios 12 ή να του κάνουν έλεγχο στο σέρβις και τα γνωστά. Στο iphone 6s Plus που είχα ως τώρα με περασμένο το ios 12 δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Έχει κανείς σας ακούσει κάτι παρόμοιο και ενδεχόμενη λύση;

Ευχαριστώ!  

Δημοσ.
On 08/10/2018 at 18:32, ncool said:

Σήμερα πήγα στο κατάστημα istorm και προσπάθησαν με reset να το διορθώσουν μιας και δεν έβρισκαν κάποια ρύθμιση που να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί αυτή τη λειτουργία αυτόματης ρύθμισης φωτεινότητας.

Βοήθα Παναγιά.
Πηγαίνετε σε καμμιά iSystem/Documents ρε παιδιά...  (αν δεν βρείτε λύση στο Insomnia) 😉

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πραγματικά,στην istorm δεν ξέραν το ποιο απλό πράγμα να κανουν,ωχ παναγία μου...........

Και οπως εγραψε και ο συμφουριτης απο πανω  Settings/general/accessibility/display accommodations/auto brightness 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...