Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Έχω ένα κινητό ΖΤΕ με android εδώ και 3.5 χρόνια. Ξαφνικά ένα όλα ήταν καλά και το πληκτρολόγιο είχε δύο επιλογές ελληνικά και αγγλικά, σήμερα είχα μπει από το wifi και καθώς έγραφα διαπίστωσα οτι είχε κολλήσει το πληκτρολόγιο καθώς και browser και δεν μπορούσα να γράψω, πήγα από τις διεργασίες έκανα τερματισμό και μετά ξαναέτρεξα τον browser, διαπίστωσα οτι από εκείνο το σημείο και μετά χάθηκαν τα ελληνικά από το πληκτρολόγιο, εμφανίζεται ένα πληκτρολόγιο μόνο με αγγλικούς χαρακτήρες οπουδήποτε κι αν θέλω να γράψω, είτε μήνυμα είτε στον browser είτε στις σημειώσεις. Πέραν τούτου το interface του πληκτρολογίου είναι διαφορετικό από το προηγούμενο, το κύριο πρόβλημα φυσικά είναι οτι δεν υπάρχει επιλογή να γυρίσω σε ελληνικά. Όσον αφορά τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου τις οποίες έλεγξα 100 φορές, παραμένουν στην επιλογή των ελληνικών, αλλά δεν μπορώ να γράψω πλέον με ελληνικά. Δοκίμασα να κλείσω και να ανοίξω το κινητό μήπως αποθηκεύτηκε κάποια προβληματική ρύθμιση αλλά δεν αλλάζει το πρόβλημα. Επίσης επιχείρησα να κατεβάσω μια εφαρμογή για να γράφεις ελληνικά σε android, αλλά δεν είναι συμβατή με το κινητό μου.
saruman123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Το πληκτρολόγιο της Google έχεις ή κάποιο άλλο?
vrwmiaris Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Έχω ένα κινητό ΖΤΕ με android εδώ και 3.5 χρόνια. Ξαφνικά ένα όλα ήταν καλά και το πληκτρολόγιο είχε δύο επιλογές ελληνικά και αγγλικά, σήμερα είχα μπει από το wifi και καθώς έγραφα διαπίστωσα οτι είχε κολλήσει το πληκτρολόγιο καθώς και browser και δεν μπορούσα να γράψω, πήγα από τις διεργασίες έκανα τερματισμό και μετά ξαναέτρεξα τον browser, διαπίστωσα οτι από εκείνο το σημείο και μετά χάθηκαν τα ελληνικά από το πληκτρολόγιο, εμφανίζεται ένα πληκτρολόγιο μόνο με αγγλικούς χαρακτήρες οπουδήποτε κι αν θέλω να γράψω, είτε μήνυμα είτε στον browser είτε στις σημειώσεις. Πέραν τούτου το interface του πληκτρολογίου είναι διαφορετικό από το προηγούμενο, το κύριο πρόβλημα φυσικά είναι οτι δεν υπάρχει επιλογή να γυρίσω σε ελληνικά. Όσον αφορά τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου τις οποίες έλεγξα 100 φορές, παραμένουν στην επιλογή των ελληνικών, αλλά δεν μπορώ να γράψω πλέον με ελληνικά. Δοκίμασα να κλείσω και να ανοίξω το κινητό μήπως αποθηκεύτηκε κάποια προβληματική ρύθμιση αλλά δεν αλλάζει το πρόβλημα. Επίσης επιχείρησα να κατεβάσω μια εφαρμογή για να γράφεις ελληνικά σε android, αλλά δεν είναι συμβατή με το κινητό μου. Πήγαινε γλώσσες και εισαγωγή και εκεί θα το βρεις να το επιλέξεις.
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Έχω πάει ήδη εκεί και είναι επιλεγμένα ήδη τα ελληνικά, αλλά το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο παραμένει.
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δοκίμασα άλλα 3 apps που βρήκα, αλλά σε όλα λέει το playstore οτι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με αυτά.
Pseudonumo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, saruman123 είπε Το πληκτρολόγιο της Google έχεις ή κάποιο άλλο? 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Δοκίμασα άλλα 3 apps που βρήκα, αλλά σε όλα λέει το playstore οτι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με αυτά. Δεν απάντησες όμως.
saruman123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Απο τις ρυθμίσεις πήγαινε στην εφαρμογή του πληκτρολογίου και κάνε μια εκκαθάριση της μνήμης. Κάνε και μια επανεκκίνηση στο κινητό. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, saruman123 είπε Απο τις ρυθμίσεις πήγαινε στην εφαρμογή του πληκτρολογίου και κάνε μια εκκαθάριση της μνήμης. Κάνε και μια επανεκκίνηση στο κινητό. Αυτό έλυσε το πρόβλημα, τα ελληνικά εμφανίστηκαν ξανά, σε ευχαριστώ. 14 ώρες πριν, Pseudonumo είπε Δεν απάντησες όμως. Δεν γνωρίζω αν ήταν της google, υπήρχε από πριν στο κινητό, στις διεργασίες αναφέρει "πληκτρολόγιο android".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα