Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,ψάχνω ακουστικά (με μικρόφωνο) εως 100ευρώ.

Είμαι κάτοχος των εξαιρετικών Hyperx Cloud εδώ και πάνω απο 3 χρόνια και νομίζω πως ήρθε η ώρα να τα αλλάξω λόγω κυρίως τον φθορών που έχουν στο δέρμα του headband (πιστός στρατιώτης όλα αυτά τα χρόνια). 

Προς το παρόν τείνω προς τα Hyperx Cloud Alpha μιας και τα cloud με έχουν βολέψει πολύ. 

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση απο εσάς σε αυτή την τιμή?

Έχω δει και τα Steelseries arctis 5 σε αυτά τα χρήματα αλλά νομίζω πως πιο πολύ πληρώνω τα ledακια απο την ποιότητα των cloud.

Δημοσ.

Φυγε για cloud alpha οπως εισαι.Εχουν τις καλυτερες κριτικες σε gaming ακουστικα και ενα απλο πχ  search στο google "best gaming headsets 2018" θα σου αποδιξει αυτο που λεω.Σοβαρα site το λενε οπως pcmag κλπ.Καλη αγορα σσου ευχομαι .Εγω προσωπικα τα cloud εχω τα αγορασα 30 ευρω σε ενα καθαρισμο αποθηκης και ειναι οτι καλυτερο ποιοτικα.Ελπιζω να μην εχω  φθορες αλλα εαν ειχα θα πηγαινα στα alpha.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

νομίζω πως με gsp 300 θα είσαι μια χαρά

Τα έχω τσεκάρει αλλά με χαλάει που είναι πλαστικά :) 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Stogianz είπε

Τα έχω τσεκάρει αλλά με χαλάει που είναι πλαστικά

σαν ακουστικά και μικρόφωνο πάντως είναι μία κλάση πάνω από τα cloudII που κυκλοφορούν σε αυτά τα χρήματα. 

Αξιόλογες επιλογές και τα δύο , οπότε ζυγίσεις και επιλέγεις.😄

Δημοσ.
On 08/10/2018 at 17:18, Stogianz said:

Καλησπέρα,ψάχνω ακουστικά (με μικρόφωνο) εως 100ευρώ.

Είμαι κάτοχος των εξαιρετικών Hyperx Cloud εδώ και πάνω απο 3 χρόνια και νομίζω πως ήρθε η ώρα να τα αλλάξω λόγω κυρίως τον φθορών που έχουν στο δέρμα του headband (πιστός στρατιώτης όλα αυτά τα χρόνια). 

Προς το παρόν τείνω προς τα Hyperx Cloud Alpha μιας και τα cloud με έχουν βολέψει πολύ. 

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση απο εσάς σε αυτή την τιμή?

Έχω δει και τα Steelseries arctis 5 σε αυτά τα χρήματα αλλά νομίζω πως πιο πολύ πληρώνω τα ledακια απο την ποιότητα των cloud.

Για gaming και Skype, hyperx cloud ξανά! Για εμένα είναι κορυφαία στην τιμή τους με μεταλλική κατασκευή, εχω και Hyperx Cloud και τα Hyperx Cloud  ΙΙ 7.1 με USB αν θες. Και επειδή είμαι σε στούντιο και εκεί έχουμε ακουστικά πανάκριβα και υπάρχει διαφορά όταν χρησιμοποιώ τα απλά σπίτι γιατί δεν εχω αξιωθεί ακόμα να βρω μια κάρτα PCI να δέχεται επαγγελματικά το PC, κατεβάζεις το APO Equalizer και πειραματίζεσαι μέχρι να βρεις τον πιο καθαρό, boosted, μπάσο ήχο που γίνεται! Είναι δωρεάν αλλά είναι λίγο για προχωρημένους αλλά αν το ψάξεις θα βγάλεις άκρη, μόνο προσοχή στις υπερβολές γιατί μπορεί να δώσεις καταλάθος τιμές boost στον θεό και να "σκάσουν" στην έναρξη ενός ήχου ή και να πάθεις πρόβλημα στα αυτιά.

Δημοσ.

Η λίστα της sonarworks περιλαμβάνει τώρα και κάμποσα gaming headsets για ισοστάθμιση. Ενώ τα υποστηριζόμενα μοντέλα διαρκώς αυξάνονται.

https://www.sonarworks.com/truefi/headphones

Είτε κατεβάζεις και τρέχεις την "ξέρετε εσείς" έκδοση, που τρέχει όμως μόνο μέσα από admin account(το TrueFi ίσως και όχι), είτε κάνεις αυτό που δείχνει το βίντεο παρακάτω για να αντιγράψεις την ισοστάθμισή τους και να την τρέχεις μετά ως EQ φίλτρο για το δωρεάν Equalizer APO.

Spoiler

Δημοσ.

Cloud Alpha έχω, μην βγάλεις κιχ :P πήγαινε αμέως γι'αυτά..όσο καλά ήταν τα προηγούμενά σου, τόσο καλύτερα είναι τα Alpha.

Δημοσ.
14 hours ago, Levs said:

Cloud Alpha έχω, μην βγάλεις κιχ :P πήγαινε αμέως γι'αυτά..όσο καλά ήταν τα προηγούμενά σου, τόσο καλύτερα είναι τα Alpha.

1081848421_tenor1.gif.844aff80a0842db48cd21b795f5ba193.gif

Δημοσ.

συγνωμη που θα χωθω σαν σφηνα απλα επειδη ενδιαφερομαι κ εγω για ακουστικα  για all around use αλλα κυριως gaming μουσικη . Το ποσό που διαθέτω είναι μεχρι 150 ευρω . Τι θα μου προτείνατε? θα με ενδιέφερε παντως κάτι με αξιόλογη απομόνωση θορύβου!

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Δημοσ.
32 minutes ago, nocturne said:

συγνωμη που θα χωθω σαν σφηνα απλα επειδη ενδιαφερομαι κ εγω για ακουστικα  για all around use αλλα κυριως gaming μουσικη . Το ποσό που διαθέτω είναι μεχρι 150 ευρω . Τι θα μου προτείνατε? θα με ενδιέφερε παντως κάτι με αξιόλογη απομόνωση θορύβου!

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

ΑΝ κάνεις την υποχώρηση και βάλεις κάτι παραπάνω με 1000 https://www.e-shop.gr/hyperx-hx-hscrs-gm-em-cloud-revolver-s-gaming-headset-gun-metal-p-PER.503896

Διαφορετικά https://www.e-shop.gr/hyperx-hx-hscr-bk-cloud-revolver-headset-p-PER.503882

ΑΝ θες ασύρματα(εμένα από προσωπικές εμπειρίες μου προκαλούν πονοκεφάλους τα ασύρματα) τότε λίγη υπερβολή ξανά και https://www.e-shop.gr/hyperx-hx-hscf-bk-em-cloud-flight-wireless-gaming-headset-p-PER.504095

Δες skroutz.gr και τα 3 λογικά θα έχουν φθηνότερα απλά δεν το κοίταξα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...