Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι μέσα μου λέει πως αυτός που έκανε Commit τον κώδικα που "τυχαία" σβήνει προφίλ θα βρεθεί γδαρμένος κάπου, επίσης "¨τυχαία"

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Hetfield είπε

Τετοια πατατα δεν εχει ιστορικο προηγουμενο.

Αποδεικνυεται περιτρανα οτι η Microsoft επι της ουσιας απεχει αρκετα απο ενα rolling release μοντελο για τα Windows 10.

Ενώ οι rolling releases των Linux distro πάνε πάντα νεράκι...

Εγώ προσωπικά έκανα downgrade από Windows 10 σε Windows 8.1 και βρήκα την υγειά μου. Μόνο security patches, όχι migration upgrades κάθε λίγο και λιγάκι...

• Like 1
Δημοσ.

Θα γκρινιάξω πάλι: "μετά την τελευταία Windows 10 αναβάθμιση". Τσακωθήκαμε πάλι με το συντακτικό, βλέπω! Πάλι καλά που η μετάφραση δεν γίνεται από καμιά άλλη γλώσσα με πιο ιδιόρρυθμη σύνταξη!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kurkosdr είπε

Μια χαρά πάνε αν δεν κάνεις τανζανιές.

και για τους υπόλοιπους υπάρχει πάντα ο βράχος debian.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, tuxpower είπε

Μια χαρά πάνε αν δεν κάνεις τανζανιές.

και για τους υπόλοιπους υπάρχει πάντα ο βράχος debian.

Όπου "τανζανιές" διάβαζε "βγαινω έξω από τον περιφραγμένο κήπο (walled garden) των επισήμων repositories". Αν αυτό είναι το τίμημα της σταθερότητας στις rolling release, δηλαδή να περιορίζομαι ως χρήστης στα repos, να λείπει... Οσον αφορά το Debian, το έχω στο Odroid μου και ξέρω από πρώτο χέρι τα χάλια και του Debian και των repos του... 

Η Microsoft είχε ένα διαμάντι στα χέρια της μέχρι τα Windows 8.1, ένα λειτουργικό που έπαιρνε καινούριες εφαρμογές και security patches χωρίς να υποχρεώνει τον χρήστη σε "rolling releases" ή/και migration upgrades, και το πέταξε για το ανουσιουργημα που λέγεται Windows 10... Αυτό είναι το κλου της υπόθεσης.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kurkosdr είπε

Εγώ προσωπικά έκανα downgrade από Windows 10 σε Windows 8.1 και βρήκα την υγειά μου. Μόνο security patches, όχι migration upgrades κάθε λίγο και λιγάκι...

Πως το έκανες; Είναι εύκολο να γίνει;

Δημοσ.

τι γίνεται ρε με κάθε update κλείνουν σπίτια :D εγώ καλά κάνω και έχω κλείσει τα updates και δεν έχω τέτοια θέματα.

ναι θα βρεθούν οι πέντε γνωστοί που μην μπουν καν στον κόπο να μου πουν για την ασφάλεια σιγά τα λάχανα που σας πασάρουν για να κάνετε updates με το παραμικρό και να μην τα κλείσετε και άμα θέλει να μπει ο άλλος το update του win 10 θα με σώσει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Markantonis είπε

Πως το έκανες; Είναι εύκολο να γίνει;

30-dollar license από το Amazon (υπάρχουν sellers που αγοράζουν licenses σε τιμές bulk/volume licensing, και οι οποίοι σου στέλνουν ένα serial που δούλευει με το επίσημο image της MS) και μετά format. Δεν κάνω φορμάτ ως χρήστης γενικά, αλλά για να ξεφορτωθώ τα 10άρια άξιζε.

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Λες εκεινο που με το που τελειωνει η αναβαθμιση το τρωει η μαρμαγκα γιατι ειναι πολλα τα giga Αρη.

Γιατί το τρώει η μαρμάγκα; Από το 2012 με 120gb ssd για windows και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. 

Αν το διαγράψει κάποιος, πριν ελέγξει, αν όλα πήγαν καλά στο update, κακό του κεφαλιού του (χωρίς να απαλλάσσω τη Microsoft από την αστοχία της)

Επεξ/σία από lgre_p
Δημοσ.
3 hours ago, NotAliki177 said:

Δεν φτάνει που κάνανε μλκια, δεν βγάζουν και καμία ανακοίνωση για το πότε περίπου θα διορθωθεί...

ε με το επομενο update

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...