lionheart75 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τέλος, όποιος πρόλαβε έχει καλώς, καλορίζικο! Ευχαριστώ και για την συμμετοχή / αποδοχή.- Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από lionheart75 1
chris_g92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, gaius germanicus είπε Υπάρχουν τρόποι να πέσουν οι θερμοκρασίες σε gaming,με undervolt την cpu και αλλαγή της θερμοαγωγιμης πάστας.τωρα βέβαια τι θερμοκρασίες υπάρχουν αν κλείσεις 6ωρο στον γουιτσερα τον τρία κανείς δεν ξέρει.... Στις ζεστές μέρες ένα Asus με 7700hq και 1060 που εχω σε gaming 88+ο CPU χωρίς undervolt. Κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω λιγάκι undervolt αλλά τώρα χειμώνας έρχεται δεν είναι και τόσο κακό να έχει και λίγο ζεστή παραπάνω 😛😛😛
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 8/10/2018 στις 4:26 ΜΜ, lionheart75 είπε Εγώ που έχω κάρτα Πειραιώς και χρεώνομαι με 2,5% έξοδα μετατροπής και πάλι βγαίνει λίγο φθηνότερα (στα ~934€) από την μετατροπή του Amazon (στα 939€), οπότε πλήρωσα σε δολάρια. Ποσο θα σου βγει δεν το ξερεις τωρα. Αναλογα που θα κυμανθει η ισοτιμια την στιγμη που θα κανουν την αποστολη θα σου βγει η χρεωση απο την Πειραιως. Αν πχ ανεβει το δολαριο θα ηταν προτιμοτερο να βαλεις χρεωση σε ευρω, αφου αυτην δεν θα την αλλαζε το αμαζον ο,τι και αν ειχε γινει μεχρι τοτε. Βεβαια δεν μπορεις να το ξερεις αυτο. Ελπιζεις να μην ανεβει, αλλα να πεσει το δολαριο ωστε να κερδισεις και να μη χασεις μεχρι τοτε. Καλοριζικο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα