Προς το περιεχόμενο

[Gaming Laptop] Acer Predator Helios 300 (G3-571-73H3) ~910€ @ Αmazon.com [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Gaming laptop του τίτλου στα ~910€ τελική τιμή (1.043 $) με τελωνείο + μεταφορικά για όσους πληρώσουν σε δολάρια και δεν έχουν προμήθεια  μετατροπής συναλλάγματος από την Τράπεζά τους (π.χ πληρωμή με Revolut).

Link amazon: https://www.amazon.com/gp/product/B07CKLNLP4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00

Link κατασκευαστή: https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-model/NH.Q28AA.006

Εγώ που έχω κάρτα Πειραιώς και χρεώνομαι με 2,5% έξοδα μετατροπής και πάλι βγαίνει λίγο φθηνότερα (στα ~934€) από την μετατροπή του Amazon (στα 939€), οπότε πλήρωσα σε δολάρια.

Το laptop δεν είναι διαθέσιμο (είχε νωρίτερα το πρωί 2 τελευταία κομμάτια) αλλά σε αφήνει να κάνεις παραγγελία.

Στα του laptop:

-15,6" FHD IPS Panel

- i7 7700HQ

- 1 x 8GB Ram DDR4 (2400Mhz) (ελεύθερο το δεύτερο slot για άλλο 1 x 8GB) 

- 256 GB SSD (έχει επιπλέον χώρο για να πάρει και δεύτερο 2,5" HDD) 

- Nvidia GTX 1060 6GB Graphics card

- Metal chassis

- Red Backlit keyboard

Το μηχάνημα είναι ίδιο με το γνωστό Acer Predator που πωλείται στα 1049 δολάρια σταθερά:

https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-7700HQ-1060-6GB-G3-571-77QK/dp/B06Y4GZS9C/ref=sr_1_3

στο μόνο που διαφέρει είναι στην ram όπου του θέματος έχει 1 x 8GB dimm έναντι 16GB (2 x 8 dimm) του άλλου, όμως με 65 ευρώ αγοράζει κανείς άλλo 1 x 8GB DDR4 2400mzh dimm:

https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?keyphrase=ddr4+8gb+sodimm+2400&order_by=pricevat&order_dir=asc

ενώ η διαφορά στα δύο μοντέλα είναι πολύ μεγαλύτερη (~150-160 ευρώ τουλάχιστον μαζί με μεταφορικά + τελωνείο για την έκδοση με τα 16GB Ram),

γεγονός που κάνει το συγκεκριμένο laptop το απόλυτο VFM!

Όσοι λοιπόν ψάχνατε gaming laptop σε καλή τιμή είναι πολύ καλή περίπτωση.

Εγώ το τίμησα καθώς η τιμή είναι εξαιρετική και έψαχνα ένα vfm gaming laptop!

Edit:  Tη στιγμή που σας έγραφα το κείμενο και έκανα παραγγελία έγραφε παραλαβή 17/10 για αποστολή, τώρα πλέον αναγράφει αποστολή σε 1-3 μήνες. Σας αφήνει όμως να παραγγείλετε οπότε όσοι δεν βιάζεστε δεν χάνετε κάτι καθώς συνήθως τα στέλνουν νωρίτερα από την αναγραφόμενη ημερομηνία. Εμένα στο e-mail μου αναγράφονται ημερομηνίες παραλαβής wednesday 31/10 - wednesday 07/11.  

Predator-Helios300-G3-571-G3-572_main.png

ACER.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο

Τα λάπτοπ συλλογή τα κάνεις;

😁

Και κάτι ακόμα.

Σε ψυχολογικό όριο 1000€ αυτό θεωρείς ότι είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις;

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο

Τα λάπτοπ συλλογή τα κάνεις;

😁

Έχω 3 αυτή τη στιγμή, το ένα το έχω δώσει στη γυναίκα. Εννοείται ότι όταν παραλάβω θα φύγει το ένα από τα δύο που έχω τώρα. :) 

Στο email που μου στείλανε αναγράφει:

Arriving: 
Wednesday, October 31 - 
Wednesday, November 7

9 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Και κάτι ακόμα.

Σε ψυχολογικό όριο 1000€ αυτό θεωρείς ότι είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις;

Aν δίνεις περισσότερο βαρύτητα στο gaming χαλαρά ναι.....!

Αλλιώς με κάτω απο 1000 ευρώ αγοράζεις και i7 8750H με υποδεέστερη κάρτα, υποδεέστερη υλοποίηση laptop κλπ

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ ένα θα πω. ΜΑΚΡΙΑ το λαπτοπ αυτό βράζει σε gaming 97 βαθμούς πιάνει ότι πρέπει για τωρα που χειμωνιάζει βέβαια

Δημοσ.

Τα καλύτερα παιχνίδια παίζονται δωρεάν.

Ούτε λάπτοπ ούτε pc ούτε κονσόλα.

• Sad 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, opera είπε

Τα καλύτερα παιχνίδια παίζονται δωρεάν.

Ούτε λάπτοπ ούτε pc ούτε κονσόλα.

Τσουτσουριασαμε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, therion13 είπε

Εγώ ένα θα πω. ΜΑΚΡΙΑ το λαπτοπ αυτό βράζει σε gaming 97 βαθμούς πιάνει ότι πρέπει για τωρα που χειμωνιάζει βέβαια

Link it, αλλιώς δεν έχει αξία.  ;) 

Επίσης δεν υπάρχει gaming laptop που δεν ζεσταίνεται.

Επιπλέον δεν αγοράζεις gaming laptop προκειμένου να παίζεις ώρες χωρίς να του πάρεις βάση ψύξης. ;) 

Edit: Διαθέσιμο πλέον σε 1-2 μέρες! 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Στα λεφτά με 1060 6g είναι μονόδρομος , στην Ελλάδα ακόμα πουλάνε 1050 σε αυτό το εύρος τιμών και σε high προσφορές 1050ti  ... Ο 7700 έχει αναφερθεί για ανεβασμένες θερμοκρασίες αλλά με ένα undervolt όλα γίνονται τέλεια . 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Link it, αλλιώς δεν έχει αξία.  ;) 

Επίσης δεν υπάρχει gaming laptop που δεν ζεσταίνεται.

Επιπλέον δεν αγοράζεις gaming laptop προκειμένου να παίζεις ώρες χωρίς να του πάρεις βάση ψύξης. ;) 

Edit: Διαθέσιμο πλέον σε 1-2 μέρες! 

https://www.notebookcheck.net/Acer-Predator-Helios-300-7700HQ-GTX-1060-Full-HD-Laptop-Review.242962.0.html Πάτα ένα ctrl+f και Temperature πάνε στο κομμάτι που λέει για temp. το λέω σε σχέση με τους ανταγωνιστές του ακόμα και lenovo και τα άλλα φθηνά οτί αυτό είνια το πιο ζεστό!

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Lecter D είπε

Στα λεφτά με 1060 6g είναι μονόδρομος , στην Ελλάδα ακόμα πουλάνε 1050 σε αυτό το εύρος τιμών και σε high προσφορές 1050ti  ... Ο 7700 έχει αναφερθεί για ανεβασμένες θερμοκρασίες αλλά με ένα undervolt όλα γίνονται τέλεια . 

Η 1060 6gb(και ΔΕΝ αναφέρομαι στην max-q έκδοση που γίνεται χαμούλης) είναι όντως κορυφαία επιλογή.Σ'ότι αφορά τις "ανεβασμένες" θερμοκρασίες του 7700hq όπως πολύ σωστά έγραψες με ένα undervolt είμαστε κομπλέ, οπότε και με "βαρύ" gaming ωρών ο συνδυασμός 1060 6gb+i7 7700hq είναι ιδανική επιλογή εν αντιθέσει με την συντριπτική πλειοψηφία (δυστυχώς) των τελευταίων i7( mobile 6πύρηνων) που έχουν πολύ σοβαρά θέματα με τις θερμοκρασίες και το throttling σε πολλές περιπτώσεις δεν αποφεύγεται ούτε με undervolt!!!

Δημοσ.
35 minutes ago, empire_1924 said:

Η 1060 6gb(και ΔΕΝ αναφέρομαι στην max-q έκδοση που γίνεται χαμούλης) είναι όντως κορυφαία επιλογή.Σ'ότι αφορά τις "ανεβασμένες" θερμοκρασίες του 7700hq όπως πολύ σωστά έγραψες με ένα undervolt είμαστε κομπλέ, οπότε και με "βαρύ" gaming ωρών ο συνδυασμός 1060 6gb+i7 7700hq είναι ιδανική επιλογή εν αντιθέσει με την συντριπτική πλειοψηφία (δυστυχώς) των τελευταίων i7( mobile 6πύρηνων) που έχουν πολύ σοβαρά θέματα με τις θερμοκρασίες και το throttling σε πολλές περιπτώσεις δεν αποφεύγεται ούτε με undervolt!!!

Για την 8η γενιά, που αναφέρεις, τα προβληματικά με το throttling δεν εντοπίζονται λόγω κακού αερισμού του συστήματος (βλ. Dell που έχει βουηξει ο κόσμος με τη σειρά G); Πάντως εγώ , κάτοχος λάπτοπ με 7700hq + 1050, επιβεβαιώνω ότι τουλαχιστον το CPU throttling έχει αποβεί σωτήριο.

Δημοσ.

Υπάρχουν τρόποι να πέσουν οι θερμοκρασίες σε gaming,με undervolt την cpu και αλλαγή της θερμοαγωγιμης πάστας.τωρα βέβαια τι θερμοκρασίες υπάρχουν αν κλείσεις 6ωρο στον γουιτσερα τον τρία κανείς δεν ξέρει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...