Πανος999 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα παιδια.. Ειμαι συνδρομητης vodafone κ εχω 24αρι ιντερνετ.. Προσφατα εγινε διαθεσιμο το vdsl κ το σκεφτομαι αν ειναι μικρη η χρεωση.. Θελω να ρωτησω, το απλο router που δινει η vodafone κανει για vdsl ιντερνετ? Τι ταχυτητες παιζουν στα 30αρια κ στα 50αρια πανω κατω? Το θελω για ps4 αποκλειστικα.. Οποτε λογικα, με το 30αρι βολευομαι αν πιανω 22-24.. Κ αν μπορει καποιος που εχει ηδη vdsl, να μου πει τι πληρωνει για να ξερω τι να ζητησω.. Που να πιεσω if u know what I mean.. Ευχαριστω προκαταβολικα..
bill2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Καταρχήν για vdsl σου δίνει δωρεαν ρουτερ Μετά έχει ένα κοστος 20 ευρώ για αλλάγη απο adsl η vdsl όσο για τη τιμή θα σου πει η vodafone τι καλύτερο μπορει να σου δόσει 1
donblunts Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 26€ στην Cyta, VDSL (κλειδωμένα 43/10) μαζί με τηλεφωνία
fligaros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, bill2015 είπε Καταρχήν για vdsl σου δίνει δωρεαν ρουτερ Μετά έχει ένα κοστος 20 ευρώ για αλλάγη απο adsl η vdsl όσο για τη τιμή θα σου πει η vodafone τι καλύτερο μπορει να σου δόσει Οντως εχει ενα κοστος 20 ευρω παραπανω....αλλα γιατι???? λεει συγκεκρειμενα......αλλαγη προγραμματος (βροχου αριθ κτλπ) 20 με το ΦΠΑ. Η μανταμ που με πηρε τηλεφωνο για την προσφορα δεν ανεφερε πουθενα τετοιο εικοσαυερω οτι θα εχει επιβαρυνση Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από fligaros photo
bill2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντα υπάρχει απλά μερικές φορες το δίνουν δώρο Απλά αυτο το ποσό απο όσο ξέρω το χρεώνει για την αλλαγή ορίου απο 24 σε 50 Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από bill2015
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα