ilias78 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ηθελα τις γνωμες σας σχετικα με το νεο pc που σκεφτομαι να φτιαξω. Χρηση γενικη κ οχι τοσο για gaming. Ισως κανενα strategy κ κανα sims για τη συζυγο. Ποσο που διαθετω στα 350 ευρω αυστηρα γιατι θελω κ κανα 80αρι για νεο κουτι (εχω αποφασισει για αυτο sharkoon tg5 rgb) Τροφοδοτικο διαθετω ενα της chieftec στα 750watt κ καρτα γραφικων θα κρατήσω για αρχη μια 6700 vapor x απο το τωρινο μου μηχανημα (παλια αλλα δεν με ενδιαφερει το gaming). Ειχα κατα νου λοιπον να φτιαξω το εξης συστημα. Cpu: i3 8100 Motherboard: GIGABYTE Z370P D3 Ram: corsair 8gb 2400 Ssd: crucial 250gb Hdd: wd 1t blue Δυστηχως ομως βγαινει καπου στα 420-450 (αναλογα το καταστημα) κ για τη χρηση που το θελω δεν ξερω αν αξιζει να υπερβω το budget μου. Βλεπω οτι οι ryzen ειναι γενικα πιο οικονομικοι αλλα δεν εχω δουλεψει ποτε amd. Θα ηθελα λοιπον τις προτασεις σας για καποιο στα δικα μου μετρα αλλα κ οικονομικα. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από ilias78
jeandoumpier Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Καλημέρα. Πώς να σου βγουν στα 350 αφού θέλεις κουτί τόσο ακριβό... Επίσης, ή έναν ssd 128 + hdd 1tb ή σε έναν μόνο ssd 250άρη βολεύει να πας, και τα δυο δεν γίνεται γιατί πάλι ανεβαίνει το κόστος. Τόσα πολλά αρχεία θέλει να αποθηκεύει; Ο 2200g είναι ιδανικός για την περίπτωσή σου. Την κάρτα βαλ'την στην άκρη, τα ενσωματωμένα γραφικά του 2200g σε καλύπτουν. Από δυο καταστήματα (με έναν ssd 250άρη μόνο), mustshop.gr & hellasphone.gr με το κουτί που θέλεις. Σύνολο στα 395€ χωρίς τα μεταφορικά υπολογισμένα. Άν πήγαινες σε ένα πιο απλό αλλά αξιοπρεπές κουτί : https://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/koutia/kouti-aerocool-qs-240-micro-atx θα ήσουν 50€ λιγότερα στο σύνολο, δηλαδή στα 345€, εντός του budget που θέτεις. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από jeandoumpier
kkailas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ προτείνω αυτό στα 350 ευρώ + το κουτί Cougar MX330-X ~30 ευρώ(ξέχασα να το προσθέσω στη λίστα) Είπες ότι έχεις τροφοδοτικό αλλά εγώ θα πήγαινα σε ένα πιο αξιόπιστο. Επισής πιστεύω ότι δίνεις πολλά λεφτά για το κουτί, για budget 350ευρώ. Τελική τιμή χωρίς μεταφορικά ~380 ευρώ. Αν κρατήσεις το τροφοδοτικό σου η τιμή βγαίνει περίπου στα 320ευρώ Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από kkailas
ilias78 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Τον ssd τον θελω για το λειτουργικο μονο. Ο 128 θα φτασει? Οσο να ναι ενας ακομα δισκος θα χρειαστει γαι διαφορα αρχεια που εχω. Καιλας απο ποιο καταστημα ειναι οι τιμες? Οι rysen 3 κ 5, ειναι οι αντιστοιχοι i3 κ i5 της intel?
jeandoumpier Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Τον ssd τον θελω για το λειτουργικο μονο. Ο 128 θα φτασει? Οσο να ναι ενας ακομα δισκος θα χρειαστει γαι διαφορα αρχεια που εχω. Καιλας απο ποιο καταστημα ειναι οι τιμες? Οι rysen 3 κ 5, ειναι οι αντιστοιχοι i3 κ i5 της intel? Υπέρ-αρκεί ο 128αρης για λειτουργικό και προγράμματα...https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43854907 + hdd : https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=23447535
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα