Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζαχαρία τώρα περιμένω να μου περάσει vdsl η Vodafone. Τι κερδίζω αν πάρω αυτό το ρουτερ; 

Επεξ/σία από Federacion
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Federacion είπε

Ζαχαρία τώρα περιμένω να μου περάσει vdsl η Vodafone. Τι θα κέρδισαν πάρω αυτό το ρουτερ; 

Η vodafone τι θα κέρδιζε; Η εσύ;

😁😁

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Αξίζει να το πάρω για  wireless access point μόνο σε αυτή την τιμή ή βρίσκεις φθηνότερα και καλά για αυτή τη χρήση; 

Δημοσ.

Fyi...

technicolor dga 4130 

dga 4132 με οπτικη

ειναι τα modem που δινει η wind italias και ιδιο (4130) η wind ελλαδος.

θελουν λιγο πειραγμα (για να γινει ροοτ) αλλα παιζουν και υποστηριζουν και voip και 35α προφιλ

εγω το ειχα παρει 39 + μεταφορικα απο αμαζον ιταλιας

Δημοσ.

wifi εχει καλο; ψαχνω ενα για την αδερφη μου να αλλαξει αυτο το ΖΤΕ που δινει η vodafone και δεν εχει καθολου καλο σημα

Δημοσ.
Στις 8/10/2018 στις 3:12 ΜΜ, axlgk είπε

Fyi...

technicolor dga 4130 

dga 4132 με οπτικη

ειναι τα modem που δινει η wind italias και ιδιο (4130) η wind ελλαδος.

θελουν λιγο πειραγμα (για να γινει ροοτ) αλλα παιζουν και υποστηριζουν και voip και 35α προφιλ

εγω το ειχα παρει 39 + μεταφορικα απο αμαζον ιταλιας

Εννοείς 35b profile για super vectoring. To 30a δεν χρησιμοποιείται στην Ελλάδα..

Στις 8/10/2018 στις 2:01 ΜΜ, fredd0 είπε

στα spec ( https://eu.dlink.com/me/sr/products/dsl-3682-wireless-ac750-dual-band-vdsl-adsl-modem-router#Specs ) δε βλεπω να υποστηριζει vectoring (G.993.5) και 35α προφιλ

Υποστηρίζει απλό vectoring μέχρι 100Mbps (17a profile)

Στις 8/10/2018 στις 8:09 ΠΜ, Federacion είπε

Ζαχαρία τώρα περιμένω να μου περάσει vdsl η Vodafone. Τι κερδίζω αν πάρω αυτό το ρουτερ; 

Επειδή  με βάση το NGA evolution plan ολες οι συνδέσεις θα γυρίσουν σταδιακά σε VoIP καλό είναι να μην κάνετε βιαστικές αγορές χωρίς να έχετε συνεννοηθεί με τον παροχό σας. 

Παρεπιπτόντως η Wind & η Vodafone δεν δίνουν τους κωδικούς για VoIP  (προς το παρόν) συνεπώς θα πρέπει αναγκαστικά να χρησιμοποιήσετε και το router του παρόχου όταν θα περάσετε σε VoIP.

Δημοσ.
Στις 8/10/2018 στις 9:05 ΜΜ, mtzs είπε

wifi εχει καλο; ψαχνω ενα για την αδερφη μου να αλλαξει αυτο το ΖΤΕ που δινει η vodafone και δεν εχει καθολου καλο σημα

Έχει γίνει δοκιμή με αλλαγή καναλιού wifi. Τα ZTE είναι κινέζιεσ αλλά ανταποκρινονται μια χαρά για οικιακή χρήση. Μπορείς να καλέσεις την τεχνική υποστήριξη να σου το αλλάξουν απομακρισμενα αν δεν γνωρίζεις ο ίδιος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...