Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Aυτά τα mistimed κωμικά να μην είχαν (σαλαμάνδρα που χμ..."συμφωνεί" και το περί "unstoppable") και θα με είχε ψήσει για τα καλά.
xavier Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 κιλλικ ειδες τιποτα αξιζει? αν το ειδε καποιος που ειχε δει και το αβαταρ(last airbender) και του αρεσε ας πει γνωμη.
blanka Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) κι όμως είναι καλό. έχει κάποια θεματάκια στο animation ώρες ώρες εκνευριστικά. Ευτυχώς όχι πάνω στη δράση. Η μουσική του είναι πολύ ευχάριστη . Οι χαρακτήρες χτίζονται πολύ ωραία με αρκετό βάθος στο σενάριο. Είναι full political correct, εδώ είδαμε μαύρο αχιλλέα και μαύρο Δία στο Netflix, ένας Μαυρος βασιλιάς θα μας πειράξει? Αλλά είναι πολύ καλοσχεδιασμένο και με πολύ καλές χορογραφίες στις μάχες (αν θα θα τις ήθελα ένα κλίκ ποιο αργές) Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από blanka
panther_512 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Το Dragon Prince βασίζεται στην προώθηση της διαφορετικότητας και το προμοτάρει με άπειρους τρόπους. Δεν ξαναείδα σε κινούμενο σχέδιο για παιδιά να φιλιέται ομοφυλόφιλο ζευγάρι μπροστά στην οθόνη. Σαν σειρά μου άρεσε πάρα πολύ, ανυπομονώ για τη συνέχεια, αλλά νομίζω το animation είναι κατώτερο του Avatar. 2
tsofras Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 33 λεπτά πριν, panther_512 είπε Το Dragon Prince βασίζεται στην προώθηση της διαφορετικότητας και το προμοτάρει με άπειρους τρόπους. Δεν ξαναείδα σε κινούμενο σχέδιο για παιδιά να φιλιέται ομοφυλόφιλο ζευγάρι μπροστά στην οθόνη. Σαν σειρά μου άρεσε πάρα πολύ, ανυπομονώ για τη συνέχεια, αλλά νομίζω το animation είναι κατώτερο του Avatar. Το confused το έβαλα για το ομοφυλοφιλικό ζευγάρι, είναι γεγονός ότι στο Netflix έχω δεί αρκετές φορές που το παρουσιάζουν στα άκρα το συγκεκριμένο θέμα, και σε άλλες σειρές υπάρχουν ομοφυλόφιλοι αλλά στο νετφλιξ οι σκηνές είναι πιο "σκληρές" σε σχέση με άλλες. Αλλά σε άνιμε δεν το περίμενα είναι η αλήθεια
panther_512 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως έχω πεί και άλλες φορές, γενικά η προώθηση ατζέντας "ίσων δικαιωμάτων/αποδοχή διαφορετικότητας" σε ταινίες/σειρές/video games δεν με πειράζει, αρκεί να έχει νόημα και να ταιριάζει με την ιστορία που βλέπεις. Στο Dragon Prince το έχουν καταφέρει αυτό σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό και τα μηνύματα περνάνε αβίαστα, ώς μέρος της ιστορίας, χωρίς να γίνεται υπερέκθεσή τους. Από τα πρώτα επεισόδια, με τον Τζαμαϊκανό βασιλιά με το θετό γιό και την κωφάλαλη συνταγματάρχη καταλαβαίνεις ότι η σειρά αποφεύγει συνειδητά τα στερεότυπα και προβάλει το διαφορετικό ώς σύνηθες και αποδεκτό. Από την άλλη, ο πυρήνας της ιστορίας είναι ο πόλεμος λόγω της φυλετικής διαφορετικότητας. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από panther_512
Kasrith Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Βγήκε και η δεύτερη σεζόν εδώ και καιρό, αλλα δεν το έχω δει ακόμα.
panther_512 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Η σειρά είναι πάρα πάρα πολύ καλή και τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Κάποιος που έχει δεί το Avatar The Last airbender, θα διαπιστώσει πολλά κοινά σημεία αλλά και voice actors. Τώρα η σειρά βρίσκεται στη 3η σεζόν, πήρε το 2020 Βραβείο Emmy (Daytime Emmy awards) και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Νομίζω και το animation έχει γίνει καλύτερο σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους. Διαβάζω ότι θα βγούν ακόμα 4 σεζόνς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα