Finn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μου ζήτησαν από εκκλησία του εξωτερικού βεβαίωση βάπτισης ώστε να μπορέσω να είμαι κουμπάρος. Ο local παπάς λέει να το πάρω απ το ληξιαρχείο αλλά η έξω εκκλησία ζητά έγγραφο της εκκλησίας. Δίνουν πλέον τέτοια ή μόνο απ το ληξιαρχείο παίρνουμε;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Πρόσφατα πήρα βεβαίωση βάπτισης (για άλλο πρόσωπο) από την εκκλησία που τελέστηκε η βάπτιση. Δίνουν, γιατί να μην δίνουν. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Και μένα για να γίνω νονός μου ζήτησαν χαρτί από την εκκλησία που βαφτίστηκα, γέλαγε ο παπάς όταν πήγα και το ζήτησα...
lazkalai Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 εγώ δηλαδή που έχω βαφτιστεί στην άλλη άκρη του κόσμου δεν θα μπορέσω να γίνω ποτέ νονός;
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Θα πας στην εκκλησία της άλλης άκρης του κόσμου να πάρεις την βεβαίωση.
Masamune Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μπορείς να πας στην εκκλησία που βαπτίστηκες ή να ζητήσεις από τα ΚΕΠ τη βεβαίωση. Ό,τι σε βολεύει.
Πανος999 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Εμας απλως μας ζητησαν μια υπευθυνη δηλωση οτι ειμαστε βαπτισμενοι κ ΑΝ θυμομασταν που βαφτιστηκαμε..
papoys1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Masamune είπε Μπορείς να πας στην εκκλησία που βαπτίστηκες ή να ζητήσεις από τα ΚΕΠ τη βεβαίωση. Ό,τι σε βολεύει. Οι παπάδες έχουν επικοινωνία με τα ΚΕΠ. Δεν το περίμενα;;
AristidisZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Πανος999 είπε κ ΑΝ θυμομασταν που βαφτιστηκαμε. Να θυμάσαι που βαφτίστηκες λίγο δύσκολο (να ξέρεις μπορεί)
*nenya* Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 5 hours ago, Πανος999 said: Εμας απλως μας ζητησαν μια υπευθυνη δηλωση οτι ειμαστε βαπτισμενοι κ ΑΝ θυμομασταν που βαφτιστηκαμε.. Εμένα δεν μου ζήτησε τίποτα ο παπάς. Είχα γίνει νονά σε επαρχιακή πόλη, αν αυτό παίζει κάποιον ρόλο δηλαδή. [Ούτε το 'πιστεύω' δεν ήξερα και μου είπε να μην ανησυχώ και ότι θα το διαβάζω απ'το βιβλίο..ουφφφ ευτυχώς, ρεζίλι θα γινόμουν ]
panosno1com Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Ξεθάβω το τοπίκιο τούτο ( ) γι ν ρωτησω. Πήρα από το gov, βασικά μ έστειλε το κεπ του δήμου που γέννηθηκα έπειτα απο αιτηση μου στο gov, την ληξιαρχικη πραξη γέννησης και αριστερα λεει βάφτιση με το ονομα μου το ονομα του νονου κλπ. Αυτό κάνει για να το παω στην αρχιεπισκοπη για το πιστοποιητικό αγαμίας ?(αφου κανω το αντιστοιχο μεσω gov για τη μελλουσα γναικα μου) Μήπως η εκκλησια που βαφτίστηκα δίνει κάτι σπέσιαλ ξερω γω? Το χαρτι απ το ληξιαρχειο γράφει ενα Χ.Ο. απλά. (Ενας πατερ σε μια εκκλησια μας ειχε πει για κατι αιρεσεις κλπ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα