Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ζήτησαν από εκκλησία του εξωτερικού βεβαίωση βάπτισης ώστε να μπορέσω να είμαι κουμπάρος. Ο local παπάς λέει να το πάρω απ το ληξιαρχείο αλλά η έξω εκκλησία ζητά έγγραφο της εκκλησίας. Δίνουν πλέον τέτοια ή μόνο απ το ληξιαρχείο παίρνουμε; 

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα βεβαίωση βάπτισης (για άλλο πρόσωπο) από την εκκλησία που τελέστηκε η βάπτιση. Δίνουν, γιατί να μην δίνουν.  

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και μένα για να γίνω νονός μου ζήτησαν χαρτί από την εκκλησία που βαφτίστηκα, γέλαγε ο παπάς όταν πήγα και το ζήτησα...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Masamune είπε

Μπορείς να πας στην εκκλησία που βαπτίστηκες ή να ζητήσεις από τα ΚΕΠ τη βεβαίωση. Ό,τι σε βολεύει.

Οι παπάδες  έχουν επικοινωνία με τα ΚΕΠ. Δεν το περίμενα;;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Πανος999 είπε

κ ΑΝ θυμομασταν που βαφτιστηκαμε.

Να θυμάσαι που βαφτίστηκες λίγο δύσκολο :P :P :P (να ξέρεις μπορεί)

Δημοσ.
5 hours ago, Πανος999 said:

Εμας απλως μας ζητησαν μια υπευθυνη δηλωση οτι ειμαστε βαπτισμενοι κ ΑΝ θυμομασταν που βαφτιστηκαμε.. 

Εμένα δεν μου ζήτησε τίποτα ο παπάς. Είχα γίνει νονά σε επαρχιακή πόλη, αν αυτό παίζει κάποιον ρόλο δηλαδή.
[Ούτε το 'πιστεύω' δεν ήξερα και μου είπε να μην ανησυχώ και ότι θα το διαβάζω απ'το βιβλίο..ουφφφ ευτυχώς, ρεζίλι θα γινόμουν :P]

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω το τοπίκιο τούτο ( :P ) γι ν ρωτησω.

Πήρα από το gov, βασικά μ έστειλε το κεπ του δήμου που γέννηθηκα έπειτα απο αιτηση μου στο gov, την ληξιαρχικη πραξη γέννησης και αριστερα λεει βάφτιση με το ονομα μου το ονομα του νονου κλπ. Αυτό κάνει για να το παω στην αρχιεπισκοπη για το πιστοποιητικό αγαμίας ?(αφου κανω το αντιστοιχο μεσω gov για τη μελλουσα γναικα μου)

Μήπως η εκκλησια που βαφτίστηκα δίνει κάτι σπέσιαλ ξερω γω? Το χαρτι απ το ληξιαρχειο γράφει ενα Χ.Ο. απλά. (Ενας πατερ σε μια εκκλησια μας ειχε πει για κατι αιρεσεις κλπ )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...