Costis92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα. Ποσταρω το pc να μου πειτε πως μπορω να λυσω το προβλημα που εχει με τo lol. Cpu = AMD RYZEN 5 1600 6CORE/12 THREADS M/B = AMD AM4 HDD = SSD 240GB + HDD 1TB GPU = AMD RADEON RX560 4GB RAM = 8GB DDR4 PSU = 550 WATT Γενικα το πηρα για να παιζω λολ αλλα τελικα μονο αυτο δεν εχω καταφερει να κανω. Ειχα φτιαξει τα drivers κ επαιζα χωρις να κολλαει φρικτα για ενα διαστημα, αλλα τωρα παλι τα ιδια. Δεν ξερω τι να κανω. Το ειχα παει και μια μερα στο φιλο μου που μου το ειχε συνδεσει αλλα μου ελεγε οτι ειναι ιδεα μου , κ εκει οντως επαιζα σχετικα νορμαλ.
mastoras007 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Costis92 είπε κανεις ? Πόσα fps εχεις? Ποσο ping? τι πρόβλημα εχεις ακριβός? κολλάει φρεεζάρει?σε πετάει?
Costis92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Τι ειναι το Ping?? Δε με πεταει , απλα οταν υπαρχει πολυ δραση κολλαει και δειχνει οτι προσπαθει να κανει connect
LabrakisG1992 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Τι ίντερνετ έχεις?Μήπως είναι πρόβλημα του ίντερνετ? 1
mastoras007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, Costis92 είπε Τι ειναι το Ping?? Δε με πεταει , απλα οταν υπαρχει πολυ δραση κολλαει και δειχνει οτι προσπαθει να κανει connect Αν σου βγάζει ενα μηνυμα το οποιο λέει ''attempting to reconnect'' τοτε εχεις θέμα ιντερνετ και οχι υπολογιστή, Δεν εχεις καλό ιντερνετ με λίγα λόγια, 1
Costis92 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Στις 11/10/2018 στις 3:48 ΜΜ, mastoras007 είπε Αν σου βγάζει ενα μηνυμα το οποιο λέει ''attempting to reconnect'' τοτε εχεις θέμα ιντερνετ και οχι υπολογιστή, Δεν εχεις καλό ιντερνετ με λίγα λόγια, αυτο μου βγαζει !!! τι εγινε ξαφνικα και χαλασε το ιντερνετ ? δεν καταλαβαινω. θα το ψαξω και θα επανελθω! Το ρουτερ ειναι στο σαλονι, και το Wifi ειχε 2 γραμμες. Ειναι λιγο ? να το μετακινησω?
mastoras007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 ειναι απλά τα πράγματα. Οταν παιζεις και κάποιος κανει χρήση του ιντερνετ youtube facebook και πολλά άλλα εχυ θα εχεις ανεβασμένο Ping αν τωρα ειναι 2 που κάνουν χρήση ακόμα χειρότερα, τωρα αν σε κλέβουν και ντερνετ εκει πάει λολ δέν θα παιξεις, Σιγουρεψου οτι κανενας δεν κάνει χρηση ιντερνετ και μπές παιξε θα δεις μεγαλη διαφορα
Costis92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Παιδια ισχυει αυτο με το ιντερνετ μαλλον τελικα. Τι να κανω λετε να βαλω καλωδιο να ξεμπερδευω ??? Μετακινησα την κεραια παντως και τωρα εχω καλυτερο σημα, φουλ γραμμες, αντε μια παρακατω και τρεχει καλυτερα η κατασταση. Αλλα και παλι τι θα κανω θα λεω μη μπαινει κανεις να παιξω εγω?? Στα ιντερνετ καφε που παιζουν μαζι 2435 ατομα τι γινεται δηλαδη?
Silverage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σύνδεσε το με καλώδιο. Πάντα είναι καλύτερο απο ασύρματο. Τα internet cafe έχουν συνδέσεις 1000 Mbps π.χ. γι'αυτό δεν κολλάνε. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Silverage
M@dB0x Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Κυριως στο upload παρουσιαζονται αυτα τα προβληματα, οταν ζηταει καποιος μια σελιδα ας πουμε. Αν το ρουτερ σου εχεο τη δυνατοτητα, χαμηλωσε για ολο το υποδικτυο το upload. δες για bandwidth management.
mastoras007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Στις 18/10/2018 στις 4:14 ΠΜ, Costis92 είπε Παιδια ισχυει αυτο με το ιντερνετ μαλλον τελικα. Τι να κανω λετε να βαλω καλωδιο να ξεμπερδευω ??? Μετακινησα την κεραια παντως και τωρα εχω καλυτερο σημα, φουλ γραμμες, αντε μια παρακατω και τρεχει καλυτερα η κατασταση. Αλλα και παλι τι θα κανω θα λεω μη μπαινει κανεις να παιξω εγω?? Στα ιντερνετ καφε που παιζουν μαζι 2435 ατομα τι γινεται δηλαδη? Το λολ εχει πολυ μικρές απαιτησεις Upload για να παιξει, το προβλημα ομος ειναι οτι θέλει και ελάχιστο download και οταν εχεις ακομα εναν στο ιδιο δικτιο ακομα και εναν οταν η γραμμή σου ειναι πχ 24αρα απλή μολις μπει να δει ενα βιντεο στο youtube στγμιαία μολις ξεκινάει το βιντεο η γραμη τερματίζει στο download εστο για ενα η μισο δευτερόλεπτο εκει εσυ θα φας reconect. Στα ιντερνετ καφέ δεν χρειάζετε να εχουνν 100αρες γραμμες. απλά εχουν ειδικά ρουτερ τα οποια διαχοριζουν της γραμμές και ο κάθε τομέας εχει δικια του γραμμή ιντερνετ. Πχ για τα παιχνιδια ειναι μονο μια γραμμη αποκλιστικά, για σελίδες άλλη και ισος 3η για downloads ενδεικτικα θα σου πω οτι με μία γραμμή ιντερνετ 24αρα επεζαν ταυτοχρονα 22 υπολογιστές λολ με απολυτος κανένα πρόβλημα γιατι οπος ειπα πρίν οι απαιτησεις του λολ ειναι πολυ μικρές, το πρόβλημα σου ειναι οτι τερματιζει η γραμμή και ακομα και αυτες οι μικρες απαιτησεις τρεματίζουν.
panosveto12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Βαλε VDSL και δεν θα ξανα εχεις προβλημα . Και μην παιζεις με WiFi τραβα καλωδιο και θα εισαι κυριλε . Γιατι τωρα εχεις πολυ αργο internet και 5χιλιαδες ευρω να κανει το PC σου παλι θα εχεις προβλημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα