Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kage είπε

Διασταυρωσεις εγιναν και εστειλαν και γραμμα.για το προστιμο θα δειξει απευθειας μεσω ταξις απο δω και περα...

Τα δημοσια κτεο που δουλευουν ειναι ελαχιστα(μαλλον επεσε μιζα να κλεισουν)

1.Σιγουρα λειτουργει απο δημοσια αυτο στο χολαργο

2.εκπτωσηΕικοσιπέντε τοις εκατό (25%) για οχήματα φυσικών προσώπων κατόχων ισχύοντος Δελτίου Ανεργίας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

γραμμα σου ηρθε πού???? εμενα εχει ληξει το κτεο πανω απο εξι μηνες αλλα δεν εχει ερθει καμια ειδοποιηση!!!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, sonikk είπε

γραμμα σου ηρθε πού???? εμενα εχει ληξει το κτεο πανω απο εξι μηνες αλλα δεν εχει ερθει καμια ειδοποιηση!!!

δεν ηρθε πουθενα γραμμα παμε παρακατω...

Δημοσ.

Μέσα απο το taxisnet στην καρτέλα "τα παραβολά μου" θα σας έχει βεβαιωθεί το πρόστιμο αν είστε απο τα οχήματα που έχουν περάσει από ηλεκτρονικό έλεγχο.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Τι να σου πω, έχει τύχει μπροστά μου στο ΚΤΕΟ να κόψουν αυτοκίνητο λόγω σοβαρών ελλείψεων, δεν μου έχει τύχει ποτέ όμως(και ούτε πρόκειται) να μην δώσει το συνεργείο απόδειξη για το σέρβις λόγω σοβαρών ελλείψεων. Συνεπώς, για μένα τουλάχιστον, το δελτίο ΚΤΕΟ κάτι λέει ενώ η απόδειξη του συνεργείου δεν λέει απολύτως τίποτα.

Εντάξει καταλαβαίνω πως το λες. Αλλά και όλες οι απόψεις βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες. Αλλά ρωτάω κάτι απλό. Στο ΚΤΕΟ υποτίθεται ελέγχουν την δέσμη των εμπρός φανών και γενικά τα ηλεκτρικά του οχήματος..πως γίνεται τότε ρε γ@μωτο να κυκλοφορούν τόσα πολλά οχήματα με κινέζικα ξενον και να τυφλώνουν κόσμο?? (δυστυχώς έχει γίνει μόδα και στα μηχανάκια τελευταία). αυτούς δεν τους κόβουν? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pananton είπε

Εντάξει καταλαβαίνω πως το λες. Αλλά και όλες οι απόψεις βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες. Αλλά ρωτάω κάτι απλό. Στο ΚΤΕΟ υποτίθεται ελέγχουν την δέσμη των εμπρός φανών και γενικά τα ηλεκτρικά του οχήματος..πως γίνεται τότε ρε γ@μωτο να κυκλοφορούν τόσα πολλά οχήματα με κινέζικα ξενον και να τυφλώνουν κόσμο?? (δυστυχώς έχει γίνει μόδα και στα μηχανάκια τελευταία). αυτούς δεν τους κόβουν? 

Απάντησε μου πρώτα εσύ σε μια απλή ερώτηση, τι σε κάνει να πιστεύεις πως κάθε όχημα που τα φώτα του τυφλώνουν έχει περάσει ΚΤΕΟ με τα φώτα σε τέτοια κατάσταση?

Υπόψιν πως περίπου 1 στα 5 οχήματα (περίπου 1.000.000 δλδ) στην Ελλάδα ΔΕΝ έχει περάσει ΚΤΕΟ, και αυτό δεν είναι προσωπική μου εμπειρία/άποψη αλλά εκτίμηση των ΚΤΕΟ.

Δημοσ.

Οπότε η όλη ιστορία είναι απλά εισπρακτικό μέτρο. Ψαρωνει τους συνεπεις να πάνε να πληρώσουν και όσοι δεν θέλουν κυκλοφορούν ανενόχλητοι.

Α-ΝΕ-ΝΟ-ΧΛΗ-ΤΟΙ (αυτό θέλω να το διαβάσετε δυο φορές όπως το έλεγε η Κατερίνα Γιουλακι στο ρετιρε)

Εγώ δεν αισθάνομαι πιο ασφαλής με αυτό το μέτρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Joshua21 ακριβώς ότι απάντησε ο @orck ! 
αυτό λέω και εγώ λοιπόν. Το ΚΤΕΟ είναι για τους συνεπείς, οι υπόλοιποι απλή απουσία! Άσε που μου έχει τύχει να ακούω σε πελάτη με μηχανή μεγάλου κυβισμού ότι η εξάτμιση κάνει θόρυβο - κοίταξε το (αλλά σε φάση απλό notification) και αγκαλιαστήκανε και χαιρετηθήκανε και η μερα συνεχισε με τον τυπο να σπαει τα νευρα στον υπολοιπο κόσμο με το μπρίκι του. 

Αρα well done για το ΚΤΕΟ. 
Προσωπικά ενα και μονο καλο εχει κανει το ΚΤΕΟ. Μείωσε τα ποσοστά ανεργίας στον συγκεκριμένο κλάδο! 

Επεξ/σία από pananton
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pananton είπε

@Joshua21 ακριβώς ότι απάντησε ο @orck ! 
αυτό λέω και εγώ λοιπόν. Το ΚΤΕΟ είναι για τους συνεπείς, οι υπόλοιποι απλή απουσία! Άσε που μου έχει τύχει να ακούω σε πελάτη με μηχανή μεγάλου κυβισμού ότι η εξάτμιση κάνει θόρυβο - κοίταξε το (αλλά σε φάση απλό notification) και αγκαλιαστήκανε και χαιρετηθήκανε και η μερα συνεχισε με τον τυπο να σπαει τα νευρα στον υπολοιπο κόσμο με το μπρίκι του. 

Αρα well done για το ΚΤΕΟ. 

Όχι ακριβώς, άλλο ήταν αυτό που είπες εσύ, και άλλο ήταν αυτό που είπε ο όρκ.

Πάντως η απάντηση στην ερώτηση που σου έκανα - στην οποία δεν απάντησες - θα σου έλυνε την απορία.

ΥΓ: Το ΚΤΕΟ δεν είναι μόνο για τους συνεπείς, είναι για όλους, ο λόγος της ύπαρξης του είναι για να γίνουν συνεπείς όλοι. Το κατά πόσο τα καταφέρνει, είναι άλλο θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όχι ακριβώς, άλλο ήταν αυτό που είπες εσύ, και άλλο ήταν αυτό που είπε ο όρκ.

Πάντως η απάντηση στην ερώτηση που σου έκανα - στην οποία δεν απάντησες - θα σου έλυνε την απορία.

ΥΓ: Το ΚΤΕΟ δεν είναι μόνο για τους συνεπείς, είναι για όλους, ο λόγος της ύπαρξης του είναι για να γίνουν συνεπείς όλοι. Το κατά πόσο τα καταφέρνει, είναι άλλο θέμα.

μα θα απαντησω κατι το οποίο δεν με αφορά? πως να στο πω..δεν με αφορα εμενα και εσενα αν ο γειτονας θα παει στο ΚΤΕΟ. αυτο που με αφορα όμως ειναι αυτο που με αναγκαζει η κυβερνηση να κανω. δηλαδη η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να παω στο ΚΤΕΟ. και λεω λοιπον πως το ΚΤΕΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. και αυτο δεν ειναι αλλο θεμα..αυτο ειναι ΤΟ θεμα το ιδιο.

Επεξ/σία από pananton
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pananton είπε

μα θα απαντησω κατι το οποίο δεν με αφορά? πως να στο πω..δεν με αφορα εμενα και εσενα αν ο γειτονας θα παει στο ΚΤΕΟ. αυτο που με αφορα όμως ειναι αυτο που με αναγκαζει η κυβερνηση να κανω. δηλαδη να παω στο ΚΤΕΟ. και λεω λοιπον πως το ΚΤΕΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. και αυτο δεν ειναι αλλο θεμα..αυτο ειναι ΤΟ θεμα το ιδιο.

Α sorry, νόμιζα πως ήθελες να λυθεί η απορία σου, δεν κατάλαβα πως την εξέφρασες απλά και μόνο για να γράψεις κάτι.

Όσο για το τι ακριβώς καταφέρνει το ΚΤΕΟ, μόνο και μόνο το γεγονός ότι κάποια κόβονται αναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες τους να τα επιδιορθώσουν σημαίνει ότι κάτι κάνουν, άσχετα αν δεν μπορείς η δεν θες να το παραδεχτείς, συνεπώς καλά κάνει το κράτος και μας υποχρεώνει να τα περνάμε από έλεγχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...