sonikk Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα σε ολους.θα ηθελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τροπους ή λυσεις ωστε να περασω κτεο αυτοκινητου απο δημοσιο κτεο αν υπαρχει χωρις χρεωση ή οσο το δυνατον χαμηλοτερη.ειμαι μακροχρονια ανεργος.σας ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από sonikk
torq Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 χωρίς χρέωση δε παίζει. Σε μερικά ΚΤΕΟ (και όχι μόνο) έχουν κάποιες εκπτώσεις σε ανέργους. 10-20%. Μπορείς να ρωτήσεις στην περιοχή σου.
mylo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Τζάμπα κτεο δεν υπάρχει πουθενά. Άρχισε τα τηλέφωνα και δες ποιος είναι ο ποιο φθηνός
bilya Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 ts εσύ μπορεί να δούλευες τζάμπα άλλοι ομως όχι.
torq Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) sorry γι αυτό που θα γράψω αλλά είναι κάπως αστείο -ειρωνικό το θέμα. Να ζητάει κάποιος τζάμπα ΚΤΕΟ με το επιχείρημα ότι είναι μακροχρόνια άνεργος από τη στιγμή που υπάρχουν άνεργοι που δε μπορούν να αγοράσουν ούτε ποδήλατο ,ούτε ψιλά για έναν καφέ. Μακροχρόνια άνεργος με αυτοκίνητο, κάντε μου έκπτωση.... Αν δεν έχεις 50€ στα 2 χρόνια να διαθέσεις, φαντάζομαι τι ελλείψεις θα έχει το αμάξι...λάστιχα έχεις; Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από torq 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πούλα το ριμαδι, τι το θέλεις. για τη δουλεια.. oh wait
chill Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δημόσια ΚΤΕΟ δεν υπάρχουν; Δεν ξέρω, ρωτάω, θα μου κάνει εντύπωση αν υπάρχουν μόνο ΙΚΤΕΟ. Κατά τα για εμένα που συντηρώ επιμελώς τα οχήματα μου και services πχ κάνω μόνο σε αντιπροσωπεία και τα σκάω χοντρά, αλλάζω λάστιχα όταν πρέπει, τα χρήματα που δίνω στα ΙΚΤΕΟ είναι τα πιο πεταμένα λεφτά ever. Και ΝΑΙ τα κλαίω. Εξάλλου μη γελιόμαστε όσοι είναι να περάσουν περνάνε και τα παράσιτα που πετάνε χαρταετό σχετικα με ΚΤΕΟ και μοιράζονται τους ίδιους κωλοδρομους μαζί μας δεν τα ενοχλεί κανένας. Τέτοια ατιμωρησία δεν πρέπει να έχει υπάρξει σε άλλο κράτος. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από chill 1
dead3y3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια χαρα σε ολους.θα ηθελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τροπους ή λυσεις ωστε να περασω κτεο αυτοκινητου χωρις χρεωση ή οσο το δυνατον χαμηλοτερη.ειμαι μακροχρονια ανεργος.σας ευχαριστω πολυ. Σε δημόσιο ΚΤΕΟ κανονικά πάει 40 ευρώ, και με την έκπτωση 25% για ανέργους (πάνω σε ΦΠΑ 24%, υποθέτω δεν μένεις στα νησιά που έχουν 17%), πάει στα 30 ευρώ. Εδώ μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες: Τέλη διενέργειας Τεχνικού Ελέγχου (Δ-ΚΤΕΟ) από 1-6-2016 Από την εμπειρία μου σε ιδιωτικά ΚΤΕΟ, εκεί κανονικά πάει 50 ευρώ. Κάποια μπορεί να έχουν προσφορές για ανέργους, αλλά από ότι έχω δει από παρόμοιες σε άλλες επιχειρήσεις, αυτή συνήθως δεν ξεπερνάει το 10%.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Το καλυτερο που θα βρεις ειναι μια εκπτωση 10% δεν νομιζω κατι πιο φθηνο μια απλη αναζητηση στο google βγαζει αποτελεσμα
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, chill είπε Δημόσια ΚΤΕΟ δεν υπάρχουν; Δεν ξέρω, ρωτάω, θα μου κάνει εντύπωση αν υπάρχουν μόνο ΙΚΤΕΟ. Κατά τα για εμένα που συντηρώ επιμελώς τα οχήματα μου και services πχ κάνω μόνο σε αντιπροσωπεία και τα σκάω χοντρά, αλλάζω λάστιχα όταν πρέπει, τα χρήματα που δίνω στα ΙΚΤΕΟ είναι τα πιο πεταμένα λεφτά ever. Και ΝΑΙ τα κλαίω. Εξάλλου μη γελιόμαστε όσοι είναι να περάσουν περνάνε και τα παράσιτα που πετάνε χαρταετό σχετικα με ΚΤΕΟ και μοιράζονται τους ίδιους κωλοδρομους μαζί μας δεν τα ενοχλεί κανένας. Τέτοια ατιμωρησία δεν πρέπει να έχει υπάρξει σε άλλο κράτος. κοιτα, κακο δεν ειναι να γινεται ενας ελεγχος οσο επιμελης κι αν εισαι. αλλα συμφωνω οτι περνανε οτι σκουπιδι υπαρχει στο δρομο. το ξερω οχι μονο απ αυτα που βλεπω στο δρομο, αλλα εχω παει να μου περασουν μπολικα (οχι δικα μου)
teddy71 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, chill είπε Δημόσια ΚΤΕΟ δεν υπάρχουν; Δεν ξέρω, ρωτάω, θα μου κάνει εντύπωση αν υπάρχουν μόνο ΙΚΤΕΟ. Κατά τα για εμένα που συντηρώ επιμελώς τα οχήματα μου και services πχ κάνω μόνο σε αντιπροσωπεία και τα σκάω χοντρά, αλλάζω λάστιχα όταν πρέπει, τα χρήματα που δίνω στα ΙΚΤΕΟ είναι τα πιο πεταμένα λεφτά ever. Και ΝΑΙ τα κλαίω. Εξάλλου μη γελιόμαστε όσοι είναι να περάσουν περνάνε και τα παράσιτα που πετάνε χαρταετό σχετικα με ΚΤΕΟ και μοιράζονται τους ίδιους κωλοδρομους μαζί μας δεν τα ενοχλεί κανένας. Τέτοια ατιμωρησία δεν πρέπει να έχει υπάρξει σε άλλο κράτος. Τα πιο πεταμένα χρήματα είναι αυτά που δίνεις στις αντιπροσωπείες για σερβις. Και να εξηγήσω περνώ αφτερ μάρκετ φίλτρο αέρα μάρκας mann με 10€ πάω να το αλλάξω και βλέπω ότι το γνήσιο για το οποίο χρεώθηκα 18€ είναι ίδιας μάρκας και ίδιους κωδικους με τη μόνη διαφορα ότι έγραφε και GM την επωνυμία του κατασκευαστή του αυτοκινήτου. Τα λάδια της gm/οπελ η αντιπροσωπεία τα χρεώνει 10€ το λίτρο ενώ έξω τα βρίσκω 5-6€ . Οπότε μην μου λέτε για κοροιδιστικα χρήματα του ΚΤΕΟ. Η δουλειά του ΚΤΕΟ είναι να ελέγξει αν τα φρένα σου πιάνουν αν έχεις αμορτισέρ, τα φώτα σου φωτίζουν σωστά , τα καυσαερια σου είναι εντός των ορίων κτλπ. Εδώ και με τον θεσμό των ΚΤΕΟ βλέπουμε να κυκλοφορούν τοσες κινητές βόμβες, φαντάσου τι θα γινόταν αν δεν υπήρχαν τα ΚΤΕΟ πόσα περισσότερα επικίνδυνα αυτοκινητα για τη δημόσια ασφαλεια θα κυκλοφορούσαν. Και μην νομίζετε αν βρουν σημαντικές ελλείψεις δεν κόβουν στο έλεγχο που κάνουν. Τα χρεπια που βλέπουμε να κυκλοφορούν απλά δεν έχουν περάσει ποτέ από έλεγχο. Εξαιτίας αυτών των αδιαφορων ανθρώπων βγαίνουν συνεχώς και νέοι κανόνες. Αν όλοι ασφαλίζαν τα αυτοκίνητα τους και έκαναν συντήρηση δεν θα ήταν αναγκαίοι οι σχετικοι νόμοι που βγήκαν και να δημιουργηθούν τα ΚΤΕΟ. Ο ts τώρα που θέλει δωρεάν ΚΤΕΟ επειδή είναι άνεργος το ίδιο ζητάει και από τα βενζινάδικα , τα συνεργεία και τις ασφαλιστικές; Δωρεάν καύσιμα , σέρβις και ασφάλιση λόγω ανεργίας?. Σε αυτά τα έξοδα πως ανταποκρίνεται? Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα ανταποκρίσης, παραδίδουμε πινακίδες. Πάντως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την πρόθεση του να περάσει το αυτοκίνητο από τεχνικό έλεγχο εύχομαι βέβαια ο λόγος να μην είναι η σχετική νομοθεσία για το έλεγχο και επιβολή προστίμων σε οσους δεν πέρασαν από έλεγχο.
alexb_10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, torq είπε sorry γι αυτό που θα γράψω αλλά είναι κάπως αστείο -ειρωνικό το θέμα. Να ζητάει κάποιος τζάμπα ΚΤΕΟ με το επιχείρημα ότι είναι μακροχρόνια άνεργος από τη στιγμή που υπάρχουν άνεργοι που δε μπορούν να αγοράσουν ούτε ποδήλατο ,ούτε ψιλά για έναν καφέ. Μακροχρόνια άνεργος με αυτοκίνητο, κάντε μου έκπτωση.... Αν δεν έχεις 50€ στα 2 χρόνια να διαθέσεις, φαντάζομαι τι ελλείψεις θα έχει το αμάξι...λάστιχα έχεις; Το ότι κάποιος ειναι άνεργος δεν σημαίνει ότι δεν έχει στον ήλιο μοίρα και θα πρέπει να τον φάμε που ρώτησε πως μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Για δώρεάν ΚΤΕΟ ζητησε, όχι για δωρεάν Σουίτα στο Χίλτον. Απο μένα 100 μπράβο που ακόμα και άνεργος, προσπαθεί να είναι εντάξει ακομα και σε αυτό το θέμα! Και κάτι άλλο. Αν υπήρχε η δυνατότητα για δωρεάν ΚΤΕΟ, ειτε εισαι άνεργος είτε όχι, δεν θα το πηγαίνατε εκει? 11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πούλα το ριμαδι, τι το θέλεις. Και αν αύριο θα βρει δουλειά, θα το αγοράσει πάλι?? 4
pananton Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 ρε σεις πατε καλα? τι λετε του ανθρωπου? και ανεργος να μην ειναι και να εχει τα λεφτα του κοσμου το ΚΤΕΟ ειναι μετρο (ο θεος να το κανει) καθαρα εισπρακτικου χαρακτηρα... αν ηθελε η κυβερνηση μειωση τροχαιων θα επαιρνε ταυτοχρονα και αλλα μετρα (κατασκευη σωστων οδικων δικτυων, φωτισμος, πινακιδες) αλλα που... επισης το ΚΤΕΟ θα μπορουσε να ειχε συστημα που θα καταχωρουσες την νομιμη αποδειξη απο την αντιπροσωπεια - εξουσιοδοτημενο συνεργειο και να περνας free..αλλα που και αυτο.. κατα τα αλλα 50 ευρω για ελεγχο καθε 2 ετη δηλαδη συνολο 4 χρονια -> 100€ στην καλυτερη με την αλλαγη ελαστικων στα 4 χρονια να κοστιζει από 200€ (matiz 1.0cc) ... οτι να 'ναι 4
NikosKallithea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alexb_10 είπε Και αν αύριο θα βρει δουλειά, θα το αγοράσει πάλι?? Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αυτοκίνητο και κυκλοφορούν με τα μμμ Η έννοια του "πουλα το" έχει να κάνει γενικά με το κόστος συντήρησης, αν ζητάς τζάμπα κτεο, που είναι 20ευρω το χρόνο, τότε τι θα κάνεις με τις βενζίνης, τα σέρβις, τα τέλη, τις ασφάλειες κλπ κλπ Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από NikosKallithea
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα