Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα να αναβαθμισω το λαπτοπ μου και να του βαλλω εναν ssd επανω για το λειτουργικο. θυμαμαι οταν το ειχα πρωτοπαρει οτι ειχε δευτερη θεση γι SSD. ηθελα της σαμσουνγκ. τι προτεινεται ? δεν μπορω να καταλαβω αν πρεπει να παρω μ3 σατα η pci express.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για το ενδιαφερον. δηλαδη αυτος εδω ταιριαζει σωστα ? μπερδευτηκα γιατι σε βιντεακια που ειδα στο ιντερνετ ειδα ssd με σατα και ssd που ειναι πολυ μικρος σαν πλακετα.    https://www.skroutz.gr/s/13867031/Samsung-860-Evo-250GB.html

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xlapatsas4000 είπε

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για το ενδιαφερον. δηλαδη αυτος εδω ταιριαζει σωστα ? μπερδευτηκα γιατι σε βιντεακια που ειδα στο ιντερνετ ειδα ssd με σατα και ssd που ειναι πολυ μικρος σαν πλακετα.    https://www.skroutz.gr/s/13867031/Samsung-860-Evo-250GB.html

Ο msata, δηλαδη ο μικρος, μπαινει σε ειδικη θυρα. Εσυ παρε εναν κανονικο και βγαλε τον HDD που εχεις. Αλλα παρε τον SSD απο Amazon γιατι θα παρεις περισσοτερα GB πιο φθηνα :) .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Comic maniak είπε

Ο msata, δηλαδη ο μικρος, μπαινει σε ειδικη θυρα. Εσυ παρε εναν κανονικο και βγαλε τον HDD που εχεις. Αλλα παρε τον SSD απο Amazon γιατι θα παρεις περισσοτερα GB πιο φθηνα :) .

υποτιθεται οτι το λαπτοπ εχει μια κενη θεση ssd χωρις να βγαλω το dvd rom η τον σκληρο, αυτο με προβληματιζει

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xlapatsas4000 είπε

υποτιθεται οτι το λαπτοπ εχει μια κενη θεση ssd χωρις να βγαλω το dvd rom η τον σκληρο, αυτο με προβληματιζει

Αν το λεει στα χαρτια του ετσι ειναι😅😅😅.

Παντως απο ο,τι ειδα, ή θα βαλεις msata ή caddy στο cd player. Αυτες τις επιλογες εχεις αν δεν κανω λαθος :) .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Comic maniak είπε

Αν το λεει στα χαρτια του ετσι ειναι😅😅😅.

Παντως απο ο,τι ειδα, ή θα βαλεις msata ή caddy στο cd player. Αυτες τις επιλογες εχεις αν δεν κανω λαθος :) .

Άρα στην ξένη θέση που έχει βάζω Msata  σωστά; 

https://www.msi.com/Laptop/GP62-6QF-Leopard-Pro/Specification

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια εγω γιατι στο λινκ βλεπω m.2 slot και οχι msata?

EDIT : Δες εδω.Τερμα κατω , τελευταιο πινακακι , 2η "ομαδα" μοντελων.Εκει βρισκεσαι.Σου λεει τι δισκο παιρνει και πανω πανω αναλυει τα διαφορα ειδη δισκων.Πιο αναλυτικα πεθαινεις...

11 ώρες πριν, xlapatsas4000 είπε

Άρα στην ξένη θέση που έχει βάζω Msata  σωστά; 

https://www.msi.com/Laptop/GP62-6QF-Leopard-Pro/Specification

Ασε που το λινκ αναφερεται σε διαφορετικο μοντελο απο αυτο του τιτλου...

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

@xlapatsas4000

Ρε αδελφε , τοσο μασημενη τροφη κατανταει φρουτοκρεμα..δηλ απο το πινακακι που εχεις εκει δεν μπορεις να εντοπισεις το μοντελο σου?Σοβαρα τωρα?Πρεπει να το κανουμε εμεις για σενα?

Σορρυ αλλα αρνουμαι..ας το κανει αλλος...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xlapatsas4000 είπε

Εγω παιδια αυτο εχω GP62 2QE        αρα τι κοιταω ?

dhdh.png

Μα σου ειπαμε.

Δεν θελω να γινομαι κακος, αλλα εχει δικιο ο @mphxths

Δημοσ.

Δεν το διατύπωσα σωστά, δεν μπορώ να καταλάβω ποια θύρα χρησιμοποιώ τώρα Με τον hdd που έχει μέσα το λάπτοπ και πια είναι κενή. Έβαλα το πίνακακι για να σας δείξω ότι εξ αρχής αυτό δεν καταλάβαινα εγώ έχω μοντέλο που αναφέρεται στην δεύτερη γραμμή. Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω 2 θέσεις sata3 η μια sata3 και μια m2. Δηλαδή ένα θα πάρω ssd στυλ που μοιάζει με μνήμη ραμ η τον άλλο που είναι πιο μεγάλος. Συγγνώμη που σας μπέρδεψα αλλά ειμαι πάρα πολύ μπερδεμένος 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, xlapatsas4000 είπε

Δεν το διατύπωσα σωστά, δεν μπορώ να καταλάβω ποια θύρα χρησιμοποιώ τώρα Με τον hdd που έχει μέσα το λάπτοπ και πια είναι κενή. Έβαλα το πίνακακι για να σας δείξω ότι εξ αρχής αυτό δεν καταλάβαινα εγώ έχω μοντέλο που αναφέρεται στην δεύτερη γραμμή. Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω 2 θέσεις sata3 η μια sata3 και μια m2. Δηλαδή ένα θα πάρω ssd στυλ που μοιάζει με μνήμη ραμ η τον άλλο που είναι πιο μεγάλος. Συγγνώμη που σας μπέρδεψα αλλά ειμαι πάρα πολύ μπερδεμένος 

Ειναι πολυ απλο

1 θυρα κανονικη (τωρα χρησιμοποιεις αυτη με βαση αυτα που λες)

1 θυρα msata

Δεν ξερω ποσο πιο απλα να το πω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...