Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Στο bios θα εχει secure boot το κανεις disable...

Μετα επιλεγεις legacy mode .

Ναι στο rufus επιλεγεις MBR- BIOS 

Για τα υπολοιπα γνωρίζεις να μου απαντήσεις φίλε μου; 

Η οποίος γνωρίζει μήπως μπορεί να βοηθήσει; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, blackm76 είπε

Για τα υπολοιπα γνωρίζεις να μου απαντήσεις φίλε μου; 

Η οποίος γνωρίζει μήπως μπορεί να βοηθήσει; 

Ναι ολα τα software της HP υπαρχουν στο site της.

Οταν το στησεις και το φερεις στα μετρα σου υπαρχουν απειρα προγραμματα για δημιουργησεις αντιγραφο ασφαλειας...

Εγω προσωπικα το εκανα με το acronis

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ναι ολα τα software της HP υπαρχουν στο site της.

Οταν το στησεις και το φερεις στα μετρα σου υπαρχουν απειρα προγραμματα για δημιουργησεις αντιγραφο ασφαλειας...

Εγω προσωπικα το εκανα με το acronis

1)Η εφαρμογή της AMD για τα γραφικά υπάρχει; 

2)το υπάρχον recovery αρχείο μπορώ να το κρατήσω σε εξωτερικό σκληρό και να το σβήσω από τον υπολογιστή μου γιατί πιάνει χώρο; αν ναι πως γίνετε; απλά με αντιγραφή επικόλληση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανε clean install και σβησε ολα τα partitions στο δισκο...

Εφαρμογη AMD εννοεις την Catalyst suite με τους drivers του κατεβαζουν μονα τους τα windows οταν συνδεθουν..

Recovery απο recovery διαφερει αναλογα με το software...

Μπορεις να το κανεις με χιλιους τροπους... Σε αρχειο σε αλλο δισκο σε bootable usb κτλ...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Κανε clean install και σβησε ολα τα partitions στο δισκο...

Εφαρμογη AMD εννοεις την Catalyst suite με τους drivers του κατεβαζουν μονα τους τα windows οταν συνδεθουν..

Recovery απο recovery διαφερει αναλογα με το software...

Μπορεις να το κανεις με χιλιους τροπους... Σε αρχειο σε αλλο δισκο σε bootable usb κτλ...

Αρα εσύ φίλε μου προτείνεις να τα ξυλωσω όλα... Και να μην κρατήσω κανένα recovery της hp.. 😁 

Δημοσ.
Στις 7/10/2018 στις 9:33 ΜΜ, blackm76 είπε

Η βοήθειά δεν υπήρχε στο λινκ αλλ εγώ μπήκα στο bios και έτρεξα την επαναφορά. 

Αυτό δεν το ήξερα. Ναι αλλά άμα το κάνω έτσι μήπως έχω τα ίδια προβλήματα μετά; 

Παιδιά αυτή τη στιγμή που μιλάμε γίνετε η επαναφορά. 

Πρώτη φορά πήρα καλό λαπτοπ αλλά και πρώτη φορά τόσο περίεργο.. 

Παράδειγμα για να μπεις στο bios δεν πατάς κουμπί στην εκκίνηση.. Πρέπει να πατήσεις από τις ρυθμίσεις των Windows. Aν και αυτό μπορώ να το αλλάξω αν αλλάξω το secure mode σε legacy Μετά θα εμφανίζει τα κουμπιά. 

Έχω απορίες πάνω σε αυτό που κάνω.. 

1)αυτο το αρχείο που υπάρχει στο partition γιατι όλο κι όλο ένα αρχείο φαίνεται μπορώ να το πάρω σε ένα σκληρό και να κάνω από εκεί την επαναφορά αν ξαναχρειαστει; και αν ναι πως; αν μπω στο bios και το έχω στο σκληρό θα το διαβάσει αυτόματα όπως τώρα; 

2)αν στεισω τον υπολογιστή όπως τον θέλω μπορω να δημιουργήσω εγώ ένα τέτοιο αρχείο επαναφοράς και αν χρειαστεί να το επαναφέρω στο σημείο που δημιούργησα εγώ με τα προγράμματα που θέλω εγώ; δηλαδή όχι στην αρχική κατάσταση αλλά στην κατάσταση που θέλω εγώ; και αν ναι πως; 

3)παταδειγμα το κρατάω το αρχείο στο σκληρό μου από το partition που επαναφέρει τον υπολογιστή όπως την αρχή και κάνω φόρματ. Και βάζω windows 10 pro (γιατί τώρα έχω home) 

Τα προγράμματα της hp που είχε εγκατεστημένα που θα τα βρω να τα ξαναπεράσω; γιατί νομίζω πως η επαναφορά αν χρειαστεί χωρίς αυτά δεν γίνετε έτσι δεν είναι; νομίζω χρειάζετε το hp recovery manager. 

Για το δύο googlαρε για το πως δημιουργείς σημείο επαναφοράς στα windows. Επιπσρόσθετα από αυτό μπορείς να δημιουργήσεις και ένα αντίγραφο όλου του δίκσου ανά τακτικά χρονικά διαστήματα. Αυτό μπορείς να το κάνεις με ένα προγραμματάκι όπως το WD Acronis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...