Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.. 

Θέλω να αγοράσω επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑΑ. Η χρήση τους θα είναι για 2 τηλεκοντρόλ και για έναν  μετεωρολογικό σταθμό

Kοιτούσα αυτές https://www.ebay.com/itm/12-AA-12-AAA-3000mAh-Ni-Mh-rechargeable-battery-green/351532371074?hash=item51d8f64c82:g:wn8AAOxyNo9SrCb8

Αξίζουν?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Εγω μονο ενελουπ εμπιστευομαι

. Αφενος κρατανε περισσοτερο σε χρηση και αφεδυο δεν ξεφορτιζουν ευκολα οταν τις εχεις στην ακρη standbys. Ειναι πιο ακριβες αλλα θα ησυχασεις....παντως σαν πολυ μπουγιο δεν ειναι για 3 γκατζετακια?...τα κοντρολ ειναι για κατευθυνομενα?...παντως αν ειναι κοινα μηχανακια θελουν κοινη μπαταρια που με μεση χρηση καθε 3 χρονια αλλαζεις.

Συνηθως επαναφορτιζομενες βαζουν σε μηχανακια που τραβανε πολυ πχ παιχνιδια, μουσικες πηγες, φακους εργασιας, φωτογρ βιντεο μηχανες φλας και τετοια που θες 4 με 8 τεμαχια καθε γεματη με ζωηρη φουλ χρηση μερα. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Εγω μονο ενελουπ εμπιστευομαι

. Αφενος κρατανε περισσοτερο σε χρηση και αφεδυο δεν ξεφορτιζουν ευκολα οταν τις εχεις στην ακρη standbys. Ειναι πιο ακριβες αλλα θα ησυχασεις....παντως σαν πολυ μπουγιο δεν ειναι για 3 γκατζετακια?...τα κοντρολ ειναι για κατευθυνομενα?...παντως αν ειναι κοινα μηχανακια θελουν κοινη μπαταρια που με μεση χρηση καθε 3 χρονια αλλαζεις.

Συνηθως επαναφορτιζομενες βαζουν σε μηχανακια που τραβανε πολυ πχ παιχνιδια, μουσικες πηγες, φακους εργασιας, φωτογρ βιντεο μηχανες φλας και τετοια που θες 4 με 8 τεμαχια καθε γεματη με ζωηρη φουλ χρηση μερα. 

Ναι είναι πολλές αλλά τις θέλω να τις έχω όλο και κάπου θα χρειαστούν. Ναι για κατευθυνόμενα είναι.. Επίσης θέλω και για το πληκτρολόγιο, ποντίκι που είναι ασύρματα και όλη μέρα τα χρησιμοποιούμε.

Επίσης θέλω για τον μετεωρολογικό σταθμό που θα είναι όλη μέρα σε χρήση.

Τις ενελλουπ τις ξέρω και είναι πολύ καλές αλλά ακριβές.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, HamerZ είπε

Αν αντί για Eneloop πάρεις του IKEA τις Ladda? για τις AA Λογικά θα ισχύει και για τις AAA

Θα τις κοιτάξω και αυτές.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, HamerZ είπε

Αν αντί για Eneloop πάρεις του IKEA τις Ladda? για τις AA Λογικά θα ισχύει και για τις AAA

Στις δίνουν έτσι όπως είναι στη φωτογραφία ή τις συναρμολογείς μόνος σου;

Δημοσ.
Στις 7/10/2018 στις 5:59 ΜΜ, pavloa είπε

Καλησπέρα.. 

Θέλω να αγοράσω επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑΑ. Η χρήση τους θα είναι για 2 τηλεκοντρόλ και για έναν  μετεωρολογικό σταθμό

Kοιτούσα αυτές https://www.ebay.com/itm/12-AA-12-AAA-3000mAh-Ni-Mh-rechargeable-battery-green/351532371074?hash=item51d8f64c82:g:wn8AAOxyNo9SrCb8

Αξίζουν?

Μακριά από τις συγκεκριμένες μπαταρίες!

Είχα αγοράσει απο ebay πριν 3 χρόνια 12ΑΑ και άλλες 12ΑΑΑ......1) οι ΑΑ αν και αναγράφουν 3000mah δεν είναι ούτε 700mah και οι ΑΑΑ ενώ αναγράφουν 1800mah είναι δεν είναι 300-400 mah και 2) δεν άντεξαν 2 χρόνια, κάποιες "ψόφησαν" στον πρωτο χρόνο, ενώ οι περισσότερες στο 2ο καλοκαίρι που τις είχα (δηλαδή 1.5 χρόνο από την αγορά) με τη ζέστη χύθηκαν τα υγρά τους όπως στις κοινές αλκαλικές. Μάλιστα μια πέταξε τα υγρά της ενώ ήταν σε ένα ρολόι τοίχου και μου βρωμησε το μηχανισμό του ρολογιού. Μετά από 3 χρόνια μου έχουν μείνει μόνο δύο ΑΑΑ που τις έχω σε ένα τηλεκοντρόλ.

Πολύ κακή ποιότητα, δεν αξίζουν για τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

Το θέμα ειναι οτι δεν έχω ικέα στην πόλη μου για να πάρα τις ladda  

Θα πάρω τις ενελουπ.

Δημοσ.

Για ψηφιακη camera θα ηθελα, υλικο που να κραταει την φορτιση του. Τι προτεινεται; Και απο ποιο καταστημα; Δεν θελω να κανουν πανω απο 15 μερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...