pavloa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.. Θέλω να αγοράσω επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑΑ. Η χρήση τους θα είναι για 2 τηλεκοντρόλ και για έναν μετεωρολογικό σταθμό Kοιτούσα αυτές https://www.ebay.com/itm/12-AA-12-AAA-3000mAh-Ni-Mh-rechargeable-battery-green/351532371074?hash=item51d8f64c82:g:wn8AAOxyNo9SrCb8 Αξίζουν? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από pavloa
ELTASSOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Εγω μονο ενελουπ εμπιστευομαι . Αφενος κρατανε περισσοτερο σε χρηση και αφεδυο δεν ξεφορτιζουν ευκολα οταν τις εχεις στην ακρη standbys. Ειναι πιο ακριβες αλλα θα ησυχασεις....παντως σαν πολυ μπουγιο δεν ειναι για 3 γκατζετακια?...τα κοντρολ ειναι για κατευθυνομενα?...παντως αν ειναι κοινα μηχανακια θελουν κοινη μπαταρια που με μεση χρηση καθε 3 χρονια αλλαζεις. Συνηθως επαναφορτιζομενες βαζουν σε μηχανακια που τραβανε πολυ πχ παιχνιδια, μουσικες πηγες, φακους εργασιας, φωτογρ βιντεο μηχανες φλας και τετοια που θες 4 με 8 τεμαχια καθε γεματη με ζωηρη φουλ χρηση μερα.
pavloa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Εγω μονο ενελουπ εμπιστευομαι . Αφενος κρατανε περισσοτερο σε χρηση και αφεδυο δεν ξεφορτιζουν ευκολα οταν τις εχεις στην ακρη standbys. Ειναι πιο ακριβες αλλα θα ησυχασεις....παντως σαν πολυ μπουγιο δεν ειναι για 3 γκατζετακια?...τα κοντρολ ειναι για κατευθυνομενα?...παντως αν ειναι κοινα μηχανακια θελουν κοινη μπαταρια που με μεση χρηση καθε 3 χρονια αλλαζεις. Συνηθως επαναφορτιζομενες βαζουν σε μηχανακια που τραβανε πολυ πχ παιχνιδια, μουσικες πηγες, φακους εργασιας, φωτογρ βιντεο μηχανες φλας και τετοια που θες 4 με 8 τεμαχια καθε γεματη με ζωηρη φουλ χρηση μερα. Ναι είναι πολλές αλλά τις θέλω να τις έχω όλο και κάπου θα χρειαστούν. Ναι για κατευθυνόμενα είναι.. Επίσης θέλω και για το πληκτρολόγιο, ποντίκι που είναι ασύρματα και όλη μέρα τα χρησιμοποιούμε. Επίσης θέλω για τον μετεωρολογικό σταθμό που θα είναι όλη μέρα σε χρήση. Τις ενελλουπ τις ξέρω και είναι πολύ καλές αλλά ακριβές.
HamerZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Αν αντί για Eneloop πάρεις του IKEA τις Ladda? για τις AA Λογικά θα ισχύει και για τις AAA 1
pavloa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, HamerZ είπε Αν αντί για Eneloop πάρεις του IKEA τις Ladda? για τις AA Λογικά θα ισχύει και για τις AAA Θα τις κοιτάξω και αυτές.
Ntinaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Οι ladda ειναι η καλυτερη επιλογη. Φημες λενε οτι ειναι rebranded eneloop, (ή β διαλογης)
tarantules Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, HamerZ είπε Αν αντί για Eneloop πάρεις του IKEA τις Ladda? για τις AA Λογικά θα ισχύει και για τις AAA Στις δίνουν έτσι όπως είναι στη φωτογραφία ή τις συναρμολογείς μόνος σου;
HamerZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 ? Εννοείς το μέγεθος; Έχει και ΑΑΑ και ΑΑ. Σήμερα αγόρασα και από τις δύο 2450 ΑΑ κ 900 ΑΑΑ
xxaris Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Στις 7/10/2018 στις 5:59 ΜΜ, pavloa είπε Καλησπέρα.. Θέλω να αγοράσω επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑΑ. Η χρήση τους θα είναι για 2 τηλεκοντρόλ και για έναν μετεωρολογικό σταθμό Kοιτούσα αυτές https://www.ebay.com/itm/12-AA-12-AAA-3000mAh-Ni-Mh-rechargeable-battery-green/351532371074?hash=item51d8f64c82:g:wn8AAOxyNo9SrCb8 Αξίζουν? Μακριά από τις συγκεκριμένες μπαταρίες! Είχα αγοράσει απο ebay πριν 3 χρόνια 12ΑΑ και άλλες 12ΑΑΑ......1) οι ΑΑ αν και αναγράφουν 3000mah δεν είναι ούτε 700mah και οι ΑΑΑ ενώ αναγράφουν 1800mah είναι δεν είναι 300-400 mah και 2) δεν άντεξαν 2 χρόνια, κάποιες "ψόφησαν" στον πρωτο χρόνο, ενώ οι περισσότερες στο 2ο καλοκαίρι που τις είχα (δηλαδή 1.5 χρόνο από την αγορά) με τη ζέστη χύθηκαν τα υγρά τους όπως στις κοινές αλκαλικές. Μάλιστα μια πέταξε τα υγρά της ενώ ήταν σε ένα ρολόι τοίχου και μου βρωμησε το μηχανισμό του ρολογιού. Μετά από 3 χρόνια μου έχουν μείνει μόνο δύο ΑΑΑ που τις έχω σε ένα τηλεκοντρόλ. Πολύ κακή ποιότητα, δεν αξίζουν για τίποτα. 1
pavloa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Το θέμα ειναι οτι δεν έχω ικέα στην πόλη μου για να πάρα τις ladda Θα πάρω τις ενελουπ.
VassosUser Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 ριξε μια ματια και στις καινουριες ni-zn νομιζω που βγαζουν 1,6 αντι 1,25 volt
Zerg13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Για ψηφιακη camera θα ηθελα, υλικο που να κραταει την φορτιση του. Τι προτεινεται; Και απο ποιο καταστημα; Δεν θελω να κανουν πανω απο 15 μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα