Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα. Τα παιχνιδια που παιζω μεχρι στιγμης (intergrated graphics i7 8700K UHD630) ειναι Fortnite, LoL σε 60Hz monitor. Μετά απο 9 μηνες μαζευα χρηματα για 2080Ti. Η αγορα θα γινει μην μου πειτε για 1080Ti κλπ. Με ενδιαφερουν ολα τα παιχνιδια, αυτον τον καιρο ασχολουμαι πολυ με το Fortnite. Εχω δει αρκετα videos που συγκρινουν 144Hz με 240Hz ... αλλά δεν μπορω να αποφασίσω. Ειμαι αναμεσα σε αυτά τα δυο μονιτορ τα οποια εχουν διαφορετικη αναλυση αλλα ειναι περιπου στα λεφτα που μπορω να διαθεσω

1) Οθόνη Dell Alienware 25'' AW2518HF AMD Free-Sync στα 350€ . 1080p/240Hz

https://www.skroutz.gr/s/12204524/Dell-Alienware-AW2518HF.html

2) Οθόνη Dell S2719DGS 27" 2Κ /155 Hz Free-Sync στα 370-380€ (Skroutz)

https://www.skroutz.gr/s/15928533/Dell-S2719DGF.html

Θα ηθελα G-sync αλλα οι τιμες ξεφευγουν στα 500+. Επισης υπαρχει στο yt ενας που δοκιμασε την 1) οθονη σε nvidia GPU και δεν υπαρχει κανενα προβλημα για τα 240Hz με FreeSync . Τα βγαζει κανονικα με διαφορες που δεν αξιζουν τα 150 ευρω παραπανω για gsync. 

Παρακληση για την άποψή σας. Τι θα αγοραζατε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι να μην πάρεις οθόνη αν δεν ειναι G-SYNC. Πήρες κάρτα θηρίο , να πάρεις οθόνη με g-sync αν θες να την απολαύσεις

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, fotisalonika είπε

Τι θα αγοραζατε; 

Όχι 2080ti για Fortnite/LoL, ειδικά αν θυσιάζεις το G-sync. Πάρε 2080 αν δεν θες 1080ti, αλλά το G-sync είναι μεγάλη υπόθεση, ειδικά αν σε ενοχλεί το tearing.

Επίσης, από video τι ακριβώς θα καταλάβεις για την σύγκριση 144 vs 260 hz, αφού το video είναι το πολύ 60fps, από κοντά πρέπει να τα δεις για να καταλάβεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού θες max 1440p δεν βγάζει νόημα η 2080 Ti. Πάρε 2080 αν θες ντε και καλά Turing και σκάσε το μισό χιλιάρικο που θα σου μείνει σε καλύτερο monitor.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενδιαφερουν ολα τα παιχνιδια. Γουσταρω Fortnite αλλα ηταν και μια επιλογη αναγκης αφου ειχα μονο intergrated γραφικα. 

Ο προβληματισμος μου ειναι ποια ειναι πιο αισθητη  διαφορά στο gaming ... 

Η διαφορα μεταξυ 2Κ /1080p ή διαφορά μεταξύ 144Hz / 240Hz ? 

Επεξ/σία από fotisalonika
Δημοσ.

Το θεωρώ αμαρτία να δώσεις ένα σκασμό λεφτά για οθόνη και κάρτα γραφικών και να παίζεις σε 1080p.

• Like 4
Δημοσ.

Είναι αμαρτία να έχει  top gpu και να μην το αξιοποιεί. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι το αποτέλεσμα της gpu αποδίδεται στην οθόνη και όχι στα fps καθαυτό. 

Δεν θα αξιοποιηθεί ποτέ η κάρτα σε οθόνη 300€. Απλά θα έχεις μια 2080ti να κοιτάς στο κουτί σου. Πεταμένα λεφτά. 

Εγώ αν είχα 1500€ να διαθέσω θα επερνα 1080 ti και μια οθόνη 27+ 144/gsync 2k το λιγότερο. Gpu θα ξανά αλλάξεις κάποια στιγμή, οθόνη όμως?

Λογικά θα αλλάξεις 2 3 gpu μέχρι να αξίζει η αλλαγή μιας καλής οθόνης   σε μια καλύτερη, ενώ και την καλύτερη κάρτα να πάρεις τώρα καλώς ή κακώς σε κάνα 3-4 χρόνια η gpu σου θα είναι "απαρχαιωμένη"… 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 8/10/2018 στις 5:24 ΜΜ, Rizas είπε

Είναι αμαρτία να έχει  top gpu και να μην το αξιοποιεί. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι το αποτέλεσμα της gpu αποδίδεται στην οθόνη και όχι στα fps καθαυτό. 

Δεν θα αξιοποιηθεί ποτέ η κάρτα σε οθόνη 300€. Απλά θα έχεις μια 2080ti να κοιτάς στο κουτί σου. Πεταμένα λεφτά. 

Εγώ αν είχα 1500€ να διαθέσω θα επερνα 1080 ti και μια οθόνη 27+ 144/gsync 2k το λιγότερο. Gpu θα ξανά αλλάξεις κάποια στιγμή, οθόνη όμως?

Λογικά θα αλλάξεις 2 3 gpu μέχρι να αξίζει η αλλαγή μιας καλής οθόνης   σε μια καλύτερη, ενώ και την καλύτερη κάρτα να πάρεις τώρα καλώς ή κακώς σε κάνα 3-4 χρόνια η gpu σου θα είναι "απαρχαιωμένη"… 

Οτι λεει ο φιλος. ΣΚΑΣΤΑ για την οθονη οχι για την καρτα...καρτα μπορεί να αλλαξεις σε 2-3 χρονια...οθονη αν παρεις κατι ποιοτικό σε καμια 5-6 χρονια

ΑΝ ΚΑΙ θα ελεγα οτι τωρα ειναι ο χειροτερος χρονος να παρεις μονιτορ με το HDR να κανει δειλα τα πρωτα του βηματα...αλλα εκει θα χρειαστει να περιμενεις κανα χρονο πιστευω για να δεις ποιοτικα και προσιτα μονιτορ με HDR 600 τουλαχιστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε ενδιαφερουν τα competitive shooter κ θες το απολυτο πας αβλεπι στην dell με τα 240hz.μια χαρα θα την υποστηριξει η καρτα σου. Δεν θα αφησεις τιποτα ορθιο αν κρινω απο το οτι ο γιος μου στο συστημα της υπογραφής μου οταν παιζει fortnite ειναι ο απολυτος killer. Απλα το gsync ειναι must.. Εγω θα παιρνα τημ εκδοση με το gsync 

Επεξ/σία από billeiros
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εφόσον σε ενδιαφέρουν όλα τα παιχνίδια οπός είπες θα ήταν λογικότερο να πας σε 1440p/144hz. Τα 240fps δεν πρόκειται να πιάσεις πουθενά και σε καμιά ανάλυση ακόμα και αν έχεις 8700Κ OC 5.2GHz (έκτος από ελάχιστα παιχνίδια που μετριούνται στα δάχτυλα, σαν το csgo)

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι κ γω στην αναζήτησή μόνιτορ όπως ο φίλος που άνοιξε το θέμα. Επειδή κ εγώ έχω 2080 θα ήταν πεταμένα λεφτά να πας σε 1080p μόνιτορ... οπως επίσης να πάρεις μόνιτορ κ να μην έχει g-sync!!! θες ένα μόνιτορ τουλάχιστον 2k 144hz g-sync το θέμα είναι αν το μόνιτορ θα είναι ips η va? Γιατί για tn δεν το συζητάω είναι για πέταμα μπροστά στα ips 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1080p ούτε για αστείο με 2080ti. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες πας για 1440/g-sync οπωσδήποτε μόνο που εγώ θα σου πρότεινα αντί για τα 144hz να έδινες προτεραιότητα σε ultrawide. Ναι πάει πολύ το μαλλί, αλλά και για την 2080ti πάει. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους...

ΥΓ) Αν σε παίρνει κάνε λίγη υπομονή για Βlack Friday συνήθως παίζουν ευκαιρίες σε οθόνες από εξωτερικό.

Επεξ/σία από chrisde
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, chrisde είπε

1080p ούτε για αστείο με 2080ti. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες πας για 1440/g-sync οπωσδήποτε μόνο που εγώ θα σου πρότεινα αντί για τα 144hz να έδινες προτεραιότητα σε ultrawide. Ναι πάει πολύ το μαλλί, αλλά και για την 2080ti πάει. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους...

ΥΓ) Αν σε παίρνει κάνε λίγη υπομονή για Βlack Friday συνήθως παίζουν ευκαιρίες σε οθόνες από εξωτερικό.

Συμφωνώ UW με χίλια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...