vasilissouvlaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά θέλω να βάλω gps στο αμάξι μου ποιό μου προτεινετε? Αυτό θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην εγγύηση τού αυτοκινήτου?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Οταν λες gps τι εννοεις ? Συσκευη εξωτερικη με προγραμμα πλοηγησης ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δεν θα εχεις προβλημα με την εγγυηση αφου μπαινει εξωτερικα καπου στο αυτοκινητο νομιζω .
vasilissouvlaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν θα εχεις προβλημα με την εγγυηση αφου μπαινει εξωτερικα καπου στο αυτοκινητο νομιζω . οταν λες εξωτερικα? εγω ξερω καπου στο ταμπλο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνηθως μπαινει απο οτι ξερω σε κρυφο οσο γινεται σημειο ή μεσα στη μηχανη ή καπου να μην το βρισκουν ευκολα . Εδω υπαρχει συζητηση Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano
Dare-Devil Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχε υπόψιν σου ότι θα σ επροστατέψει (όπως και ο συναγερμός) απο μια μερίδα ερασιτεχνών στο κλέψιμο . Οι σπείρες οι σοβαρές ότι και αν έχεις βάλει θα στο σπασουν . Συγκεκριμένα το GPS tracker είναι πολύ εύκολο να απενερογποιηθεί . Χρειάζεσαι μόνο έναν παρεμβολέα σήματος GPS jammer που βρίσκεις και στο ebay . Το βάζουν σε λειτουργία και μπλοκάρουν το σήμα του GPS tracker . Πλέον στην Ελλάδα έχουμε σοβαρούς "επαγγελματίες" στο κλέψιμο αυτοκινήτων . Οργανωμένα πράγματα. Δυστυχώς η πιο εγγυημένη μέθοδος προστασίας είναι η ασφαλεια κλοπής . Για μένα μην πετάτε τα λεφτά σας και δώστε 80 ευρώ το χρόνο παραπάνω για full καλυψη κλοπής . Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από Dare-Devil 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Dare-Devil είπε Έχε υπόψιν σου ότι θα σ επροστατέψει (όπως και ο συναγερμός) απο μια μερίδα ερασιτεχνών στο κλέψιμο . Οι σπείρες οι σοβαρές ότι και αν έχεις βάλει θα στο σπασουν . Συγκεκριμένα το GPS tracker είναι πολύ εύκολο να απενερογποιηθεί . Χρειάζεσαι μόνο έναν παρεμβολέα σήματος GPS jammer που βρίσκεις και στο ebay . Το βάζουν σε λειτουργία και μπλοκάρουν το σήμα του GPS tracker . Πλέον στην Ελλάδα έχουμε σοβαρούς "επαγγελματίες" στο κλέψιμο αυτοκινήτων . Οργανωμένα πράγματα. Δυστυχώς η πιο εγγυημένη μέθοδος προστασίας είναι η ασφαλεια κλοπής . Για μένα μην πετάτε τα λεφτά σας και δώστε 80 ευρώ το χρόνο παραπάνω για full καλυψη κλοπής . Αυτο εχω κανει για τα 4 αυτοκινητα της οικογενειας . Στα 3 και μικτη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα