Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ένα περίεργο πρόβλημα με ένα λογαριασμό gmail. Προσπαθώ να συνδέσω το λογαριασμό αυτόν με 2 κινητά αλλά δε μπορεί να επιβεβαιώσει τα στοιχεία. Το παράδοξο είναι ότι απο laptop συνδέεται κανονικά (άρα τα στοιχεία username/password είναι σωστά).

Τι μπορεί να φταίει, πέρα απο το γεγονός ότι τα κινητά είναι αρκετά παλιά (2012); Έχει γίνει factory reset και στα 2 τηλέφωνα, άρα δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα με παλιούς λογαριασμούς.

Το πρόβλημα αυτό κάνει αδύνατη τη χρήση εφαρμογών στο τηλέφωνο, άρα είναι ζωτικής σημασίας.

Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έχεις ενεργό το 2 factor authentication; Γιατί μάλλον οι συσκευές δεν είναι συμβατές με αυτό. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πάρεις ειδικό κωδικό από το google account.

Επεξ/σία από Centurion
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Centurion είπε

Μήπως έχεις ενεργό το 2 factor authentication; Γιατί μάλλον οι συσκευές δεν είναι συμβατές με αυτό. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πάρεις ειδικό κωδικό από το google account.

Να σου πω το σκέφτηκα αλλά δεν τον έχω πειράξει αυτόν τον λογαριασμό. Έγινε τσακ -μπαμ χωρίς άλλες ρυθμίσεις. Ίσως να τον έχει απο default ενεργοποιημένο η google για νέους λογαριασμούς;

Edit:

Μπήκα απο το σταθερό στο gmail account και υπήρχε μια επιλογή στις ρυθμίσεις

Να επιτρέπονται λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές και συσκευές

το ενεργοποίησα,

λογικά αυτό θα είναι, τώρα μένει να συνδεθώ απο το κινητό αλλά δεν βρίσκει το wifi του σπιτιού (άλλο πάλι κι αυτό λες και δεν κάνει broadcast μοιάζει).

Αυτό με το 2-factor που είπες ήταν απενεργοποιημένο απο default τελικά.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, mad-proffessor είπε

Να επιτρέπονται λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές και συσκευές

Δεν νομίζω να ειναι αυτό, αυτο είναι για αλλη χρήση

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν νομίζω να ειναι αυτό, αυτο είναι για αλλη χρήση

Έχεις δίκιο, ούτε κι αυτό ήταν.

Δε συνδέθηκε πάλι. Εμένα το μυαλό μου πάει στο γεγονός ότι επειδή έγινε reset στα κινητά, οι εκδόσεις των εφαρμογών γύρισαν πριν τα updates που είχαν γίνει στα κινητά (το έτος 2012).

Οπότε ίσως πάει να συνδεθεί με κάποιο outdated ssl και χτυπάει στο server.

Πάντως στο δικό μου κινητό συνδέθηκε κανονικά σε android 6.1

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Centurion είπε

Πήγαινε στο google account στην καρτέλα σύνδεση και ασφάλεια. Σου βγάζει την επιλογή "κωδικοί πρόσβασης εφαρμογής";

Όχι γιατί δεν έχω ενεργοποιήσει αυτήν την επιλογή. Το έχω κάνει στον δικό  μου λογαριασμό και γνωρίζω τη διαδικασία.

Είχα κάνει και κωδικούς για 2-3 εφαρμογές.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mad-proffessor είπε

Εμένα το μυαλό μου πάει στο γεγονός ότι επειδή έγινε reset στα κινητά, οι εκδόσεις των εφαρμογών γύρισαν πριν τα updates που είχαν γίνει στα κινητά (το έτος 2012).

'Ισως αν δοκίμαζες να κάνεις εγκατάσταση μιας πρόσφατης έκδοσης του gmail ή playstore από apk mirror;

Δημοσ.

Αυτά το πιο πιθανό είναι να είναι trojan-ed, δε βάζω τέτοια ξεκάρφωτα πακέτα ( είμαι χρόνιος χρήστης linux και κάτι τέτοια απαγορευονται ).

Εκτός κι αν ξέρεις κάποιο αυθεντικό google repo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...