Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, music_lover είπε

Αυτό που βγαίνουμε και απαξιώνουμε το καθετί λες και έχουμε κάνει κάτι καλύτερο πρέπει να το κοιτάξουμε σαν χώρα.

Λες αυτό με τα Lego και την Bugatti να έγινε από μεράκι?  Έπεσαν λεφτά για διαφημιστικους λόγους. 

Ευτυχώς που φτάσαμε σ ένα σημείο να μην ψαρώνουμε με το κάθε τι  ξένο,  γιατί κάποτε σαν λαός είχαμε την λεγόμενη ξενομανία !

Ένας υπολογιστής έφτιαξε την buggati με κομμάτια και καλά από Lego. 

Δεν το λες και αριστούργημα ούτε έργο τέχνης. Και από κοντά να το έβλεπες σε λίγες μέρες απλά θα το είχες ξεχάσει. 

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vabill είπε

ε βέβαια . Γιατί ο μέσος insomniac πρώτα έμαθε γλώσσα μηχανής και μετά μπουσούλησε. 

Τι σχέση έχει η γλώσσα μηχανής με αυτά που είπα; Θεωρείς το ASCII γλώσσα μηχανής; Πες μου ναι....

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Λες αυτό με τα Lego και την Bugatti να έγινε από μεράκι?  Έπεσαν λεφτά για διαφημιστικους λόγους. 

Ευτυχώς που φτάσαμε σ ένα σημείο να μην ψαρώνουμε με το κάθε τι  ξένο,  γιατί κάποτε σαν λαός είχαμε την λεγόμενη ξενομανία !

Ένας υπολογιστής έφτιαξε την buggati με κομμάτια και καλά από Lego. 

Δεν το λες και αριστούργημα ούτε έργο τέχνης. Και από κοντά να το έβλεπες σε λίγες μέρες απλά θα το είχες ξεχάσει. 

Αυτοί (οι ξένοι) φτιάχνουν ταπεινά τουβλάκια lego και κονομάνε, εμείς (οι έλληνες) χτυπάμε φρεντο καπουτσίνο και πεινάμε, ελπίζω να με κατάλαβες τώρα.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Τι σχέση έχει η γλώσσα μηχανής με αυτά που είπα; Θεωρείς το ASCII γλώσσα μηχανής; Πες μου ναι....

Η απόπειρα επεξήγησης ενός αστείου είναι χειρότερη από την μη κατανόηση του. Το αφήνω εδώ γιατί από γνώσεις καλός είσαι, από χιούμορ...άστο. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, vabill είπε

Η απόπειρα επεξήγησης ενός αστείου είναι χειρότερη από την μη κατανόηση του. Το αφήνω εδώ γιατί από γνώσεις καλός είσαι, από χιούμορ...άστο. 

Α αστείο ήταν... Μάλιστα. Κατά τα άλλα εγώ πάσχω από χιούμορ…

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
15 ώρες πριν, mclein είπε

μόδα, 30 χρονια εταιρεια....

Παλιά ήταν παιχνίδι. Τώρα είναι μόδα. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Πλαστικές μαλακίες που κοστίζουν ποιο πολύ από κάρμπον αν ήταν φτιαγμένα... 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, inangelsheart είπε

Παλιά ήταν παιχνίδι. Τώρα είναι μόδα. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Πλαστικές μαλακίες που κοστίζουν ποιο πολύ από κάρμπον αν ήταν φτιαγμένα... 

Διαφωνώ με την άποψή σου, οπως διαφωνω με την πολιτικη της εταιρειας να υλοποιει trademarks και αναγκαστικα να πρεπει να τα χρεωσει μια περιουσια για την ελληνικη τσεπη.

Βεβαια επειδη ειμαι πορωμενος με την κατασκευη lego, θα αγοραζω οποια μπορω & οποια κρινω οτι αξιζουν τα χρηματα τους.

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, panoskatos είπε

Θα συμφωνήσω ως τα έντονα γράμματα , θα διαφωνήσω ως προς τον όρο υπερτιμημένα.

Πολύ καλό και δημιουργικό παιχνίδι στα κανονικά κομμάτια του .

Απο εκει και πέρα αν ήταν μάγκες με τα lego ας δημιουργούσαν "γλυπτά" με τα κοινά κομμάτια και όχι κομμάτια "παζλ" που φτιάχνονται μόνο και μόνο για το συγκεκριμένο σχέδιο. Εν ολίγοις δεν ψαρώνω καθόλου με αυτοκίνητα ή φιγούρες απο κομικς διότι είναι κομμάτια παζλ και όχι δημιουργία.  

Ναι αλλά τα αγάλματα με τον Δία τον Αρχιμήδη κλπ δεν πουλάνε μάλλον τόσο. Στα playmobil παίζει σειρά με αρχαίους θεούς αλλά είναι μόνο φιγούρες σε ένα κουτάκι 15*20. Εμένα θα μου άρεσε πολύ ας πούμε να έχει να φτιάξεις και καλά τον Όλυμπο και να αναφέρει πληροφορίες για τους θεούς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελευταιο εχει Pumbs για να βαζεις αερα και να ανεβοκατεβαζεις τον βραχιονα; Ονειρο απιαστο τα technics απο αποψη κοστους. Πλεον τα καλα ξεπερνανε τα 200€...

Επεξ/σία από songless_bird
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 7/10/2018 στις 3:19 ΜΜ, aris1986 είπε

Σκέψου να το πατήσει κανένας γίγαντας...!

😁

σκεψου να κλεισεις την πορτα τσαντισμενος..και να μεινεις ξαφνικα με το σασι...😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...