Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτό που βγαίνουμε και απαξιώνουμε το καθετί λες και έχουμε κάνει κάτι καλύτερο πρέπει να το κοιτάξουμε σαν χώρα.

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, inangelsheart είπε

Παράγινε η μόδα με τα λέγκο... ποτέ δεν μου έκαναν κλικ. Μόνο στην εποχή τους άξιζαν. Τώρα με τέτοιου είδους προμόσιον και μέσω ταινιών και της τεχνολογίας προσπαθούν να τα επαναφέρουν. Υπερτιμημένα παιχνίδια με λογική χειρότερη και από της Apple (ουπς τι είπα μόλις τώρα!!!)

χαχαχαχ

μόδα, 30 χρονια εταιρεια....

• Thanks 2
Δημοσ.

Μαγική στιγμή η τοποθέτηση του τελευταίου κομματιού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

27 χλμ τελική!.. Μιλάμε το αμάξι παει κομματια!... Παίρνεις ποδήλατο με βοηθητικές απο φανάρι σε φανάρι...

Για να το φτιάξουν τους πήρε περισσότερες εργατοώρες και απο το κανονικό αυτοκινητο...

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, inangelsheart είπε

Παράγινε η μόδα με τα λέγκο... ποτέ δεν μου έκαναν κλικ. Μόνο στην εποχή τους άξιζαν. Τώρα με τέτοιου είδους προμόσιον και μέσω ταινιών και της τεχνολογίας προσπαθούν να τα επαναφέρουν. Υπερτιμημένα παιχνίδια με λογική χειρότερη και από της Apple (ουπς τι είπα μόλις τώρα!!!)

χαχαχαχ

Ποτε δεν περασε η εποχη τους! Οκ, εκαναν μια κοιλια και κοντεψαν να κλεισουν, αλλα το star wars τα εσωσε!

τα lego ανεκαθεν ηταν γ@@@τα!

Master builder πρεπει να ναι η καλυτερη δουλεια του κοσμου.

απλα λογω κοστους στην ελλαδα δεν εχουν την δημοφιλια που εχουν εξω.

Επεξ/σία από bahamut_zero
Δημοσ.
6 ώρες πριν, inangelsheart είπε

χαχαχαχ

μια χαρα τα ειπες. Εύγε!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panoskatos είπε

Θα συμφωνήσω ως τα έντονα γράμματα , θα διαφωνήσω ως προς τον όρο υπερτιμημένα.

Πολύ καλό και δημιουργικό παιχνίδι στα κανονικά κομμάτια του .

Απο εκει και πέρα αν ήταν μάγκες με τα lego ας δημιουργούσαν "γλυπτά" με τα κοινά κομμάτια και όχι κομμάτια "παζλ" που φτιάχνονται μόνο και μόνο για το συγκεκριμένο σχέδιο. Εν ολίγοις δεν ψαρώνω καθόλου με αυτοκίνητα ή φιγούρες απο κομικς διότι είναι κομμάτια παζλ και όχι δημιουργία.  

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Άσχετα με το αν τα Lego αξίζουν τα λεφτά τους ή αν αξίζει να το έχει κανείς σαν χόμπι, το συγκεκριμένο κατόρθωμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αν και σίγουρα το τι κομμάτι θα μπει που, έγινε από υπολογιστή με ειδικό πρόγραμμα που θα πήρε το 3d model και το έκανε μετατροπή σε σχέδιο με lego. Κάτι σαν την μετατροπή 2d εικόνων σε ascii για να καταλάβετε καλύτερα. 

ε βέβαια . Γιατί ο μέσος insomniac πρώτα έμαθε γλώσσα μηχανής και μετά μπουσούλησε. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω μεγαλωσα με lego. Το πρωτο μου το εφεραν απο Γερμανια.  Ενα ελικοπτερο. Με το περασμα των χρονων απο ελικοπτερο εγινε robot, διαστημοπλοια, δεινοσαυροι κλπ. Τα Playmobil μου παρεμειναν αυτο που ηταν απο την ωρα που ανοιξα το κουτι , Καμια δημιουργηκοτητα. Καμια παρακινηση να ασχοληθω μαζι τους οσο ασχοληθηκα με τα lego. Ο γιος μου ειναι 2.5 και μπορει να παιζει ωρες απλα βαζοντας λαθος τα κομματια ή προσθετωντας δικα του απο αλλες κατασκευες lego. Μεσα 2 εβδομαδες που ειδε πρωτη φορα τα lego σε μια εκθεση ηδη εχει αποκτησει τρια και ερχονται και γιορτες. Και δεν του αρεσουν καθολου τα Dublo αλλα τα City γιατι του αρεσουν τα πολυ μικρα κομματια. Και μονο η προσπαθεια να βαλει αυτα τα κομματια ακομη και λαθος ενισχυουν την λεπτη κινητικότητα. Νομιζω οτι το μονο αρνητικο πλεον στα lego ειναι οι εξειδικευμένες σειρες πχ star wars και καποια κομματια που δημιουργηθηκαν για να ειναι κατι συγκεκριμενο στην κατασκευη και μονο σε αυτη την κατασκευη.

https://www.librick.com/upload/Sets/s_6697-1_1.jpg

Επεξ/σία από songless_bird
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...