stamlam Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα εδω και μερικες μερες το antivirus ESET μου ενφανιζει το μηνυμα οτι το αρχειο DeviceCensus ζηταει προσβαση στη καμερα εγω φυσικα παταω το οχι,αλλα δεν ξερω γιατι το βγαζει αυτο Μηπως ειναι καποιος ιος και πως μπορω να τον διαγραψω αν ειναι? ο υπολογιστης εχει τα windows 10 home σας Ευχαριστω Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από stamlam
asdfaster Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, stamlam είπε καλησπερα εδω και μερικες μερες το antivirus ESET μου ενφανιζει το μηνυμα οτι το αρχειο DeviceCensus ζηταει προσβαση στη καμερα εγω φυσικα παταω το οχι,αλλα δεν ξερω γιατι το βγαζει αυτο Μηπως ειναι καποιος ιος και πως μπορω να τον διαγραψω αν ειναι? ο υπολογιστης εχει τα windows 10 home σας Ευχαριστω https://www.winhelponline.com/blog/device-census-using-webcam-telemetry-kaspersky-warning/
stamlam Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστω πολυ asdfaster για την βοηθεια
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 7/10/2018 στις 2:17 ΜΜ, stamlam είπε καλησπερα εδω και μερικες μερες το antivirus ESET μου ενφανιζει το μηνυμα οτι το αρχειο DeviceCensus ζηταει προσβαση στη καμερα εγω φυσικα παταω το οχι,αλλα δεν ξερω γιατι το βγαζει αυτο Μηπως ειναι καποιος ιος και πως μπορω να τον διαγραψω αν ειναι? ο υπολογιστης εχει τα windows 10 home σας Ευχαριστω Και εμενα εκνα φορματ και το ιδιο παλι. αρα δεν ειναι κατι τρομερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα