aimon1989 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, το iphone μου έβγαλε το συγκεκριμένο πρόβλημα πριν λίγο καιρό και πλέον δεν μπορώ να το λειτουργήσω με τίποτα. Σε μαγαζιά που πήρα για επισκευή μου είπαν ότι το κόστος επειδή είναι θέμα μητρικής είναι περίπου 110 ευρώ. Ξέρετε αν υπάρχει πιο οικονομική λύση μήπως για την Αθήνα; Αν όχι λέτε να το πουλήσω για ανταλλακτικά ή δεν παίζει να πιάσει τίποτα; Είναι 64gb με μόνο 1-2 μικρές γρατσουνιές στην οθόνη (Το έχω πάντα με θήκη)
ntsioupl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Πολλά σου ζητάνε. Για Ανταλλακτικα δεν θα πάρεις σχεδόν τίποτα αν το δώσεις χαλασμένο. 1
kormos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Στις 7/10/2018 στις 1:53 ΜΜ, aimon1989 είπε Καλησπέρα παιδιά, το iphone μου έβγαλε το συγκεκριμένο πρόβλημα πριν λίγο καιρό και πλέον δεν μπορώ να το λειτουργήσω με τίποτα. Σε μαγαζιά που πήρα για επισκευή μου είπαν ότι το κόστος επειδή είναι θέμα μητρικής είναι περίπου 110 ευρώ. Ξέρετε αν υπάρχει πιο οικονομική λύση μήπως για την Αθήνα; Αν όχι λέτε να το πουλήσω για ανταλλακτικά ή δεν παίζει να πιάσει τίποτα; Είναι 64gb με μόνο 1-2 μικρές γρατσουνιές στην οθόνη (Το έχω πάντα με θήκη) Υπάρχει αξιόπιστο άτομο μέσα στο φορουμ, δε χάνεις κάτι να έρθεις σε επικοινωνία μαζί του...
aimon1989 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Υπάρχει αξιόπιστο άτομο μέσα στο φορουμ, δε χάνεις κάτι να έρθεις σε επικοινωνία μαζί του... @kormos Ξέρεις που μπορώ να στείλω μήνυμα;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, aimon1989 είπε @kormos Ξέρεις που μπορώ να στείλω μήνυμα; Ο πολύ καλός και έμπιστος @jrepair αλλά δε ξέρω κατά πόσο αναλαμβάνει iphones. Δε χάνεις κάτι να τον ρωτήσεις όμως.
kormos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, aimon1989 είπε @kormos Ξέρεις που μπορώ να στείλω μήνυμα; Δες την απάντηση του @natural_sgf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα