Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω να προβω σε αγορα ακουστικων με κυρια χρηση την απομονωση απο εξωτερικους θορυβους. 

Λογω budget δεν χρειαζεται να μου προτεινεται ακουστικα που να εχουν την λειτουργια active noise canceling. Περιπου μεχρι 80€ μπορω να δωσω.

Τα ακουστικα τα θελω για διαβασμα στο σπιτι μου κυριως, που δυστυχως υπαρχει πολλη φασαρια. Φανταζομαι οτι αυτο που χρειαζομαι ειναι τα ακουστικα να μπορουν να μου "σφραγισουν" οσο πιο καλα τα αυτια γινεται (passive noise canceling), ετσι ωστε να μπορω να απομονωθω και να εχω την ησυχια μου για διαβασμα και γιαυτο υποθετω οτι πρεπει να κοιταξω σε Over Ear μοντελα.

Η ποιοτητα της μουσικης δεν με ενδιαφερει και επισης μην μου προτεινετε ως λυση ωτοασπιδες, καθως και δεν με εχουν βολεψει και θελω να μπορω να ακουω καποια διαλεξη καθηγητη μεσω του υπολογιστη μου για παραδειγμα.

Και τελος, να αναφερω οτι φοραω γυαλια αν παιζει αυτο καποιο ρολο και ισως τα ακουστικα να μην μπορουν να εφαρμοσουν και να κλεισουν τελειως τα αυτια.

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Εχεις προσωπικη εμπειρια με αυτα τα ακουστικα να μου πεις αν μπορουν να καλυψουν τις αναγκες μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, geiasass είπε

Εχεις προσωπικη εμπειρια με αυτα τα ακουστικα να μου πεις αν μπορουν να καλυψουν τις αναγκες μου;

Συγγνωμη που αργησα να απαντησω δεν ενεργοποιησα το κουδουνι να μου ερθει ηδοποιηση οτι απαντησες .Ναι φιλε μου τα εχω και ειναι παρα πολυ ανθεκτικα και καλη κατασκευης ακουστικα.Εχουν τελεια ηχομωνοση και μικροφωνο.Προσωπικα επειδη ειμαι και εγω φοιτητης τα χρησιμοποιω για εργασιες με αλλους φοιτητες κλπ και με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο.Η ηχοι δεν βγαινουν απεξω και η φωνη μου ακουγεται πεντακαθαρα.Το μονο μειον ειναι οτι λειπει λιγο το μεγαλο μπασο εαν ειχες ποτε μπασατα ακουστικα,αλλιως δεν θα δεις καμια διαφορα.Φοραω γυαλια και δεν ενοχλουν καθολου τον σκελετο μου.Ειμαι ανετος.Εαν θες σου στελνω φωτογραφιες να δεις πως ειναι.Δεν τα πουλαω απλως για να τα δεις καλυτερα.Επισης ειναι παναλαφρα το αναφερω γιατι με διεκολυναν πολυ απο κατι hyperx που ειχα σε θεμα βαρους.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
Δημοσ.

Αν μπορεις φιλε μου στειλε μου καμια φωτο να τα δω καλυτερα. Εχω δει και μερικα βιντεακια με τα συγκεκριμενα ακουστικα και φαινονται ετσι καλα τα μαξιλαρακια, αλλα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα μονο αυτο αυτο.

Οποτε να σε ρωτησω αν και εχω ψηθει να τα αγορασω τα συγκεκριμενα, εχεις δοκιμασει διαφορα ακουστικα στην τιμη αυτη περιπου και τα corsair ηταν τα καλυτερα απο θεμα ηχομονωχης και βολικοτητας; Αν και θελω να αποφυγω την αγορα razer ακουστικων οφειλω να παραδεχτω οτι απο οσο εχω δει τα electra v2 και τα kraken v2 εχουν πολυ μεγαλα μαξιλαρακια και φαινεται οτι ειδικα τα kraken πρεπει να εχουν και πολυ καλη ηχομονωση.

Επισης, να σε ρωτησω ξερεις να μου πεις αν τα μαξιλαρακια της corsair ειναι memory foam?

Δημοσ.

Καλημερα, ναι ειναι  memory foam. Σου στελνω τωρα και φωτογραφιες. Για εμενα μην αγορασεις της μαρκας που ανεφερες δεν φημιζονται για την διαρκεια ζωης τους. 

5 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Καλημερα, ναι ειναι  memory foam. Σου στελνω τωρα και φωτογραφιες. Για εμενα μην αγορασεις της μαρκας που ανεφερες δεν φημιζονται για την διαρκεια ζωης τους. 

IMG_20181008_091447.thumb.jpg.8cc0da9ac30e1603def3208581733edb.jpg

Συγχωνευσα τις φωτογραφιες μεσω imgur https://imgur.com/a/yf7ESC9

• Like 1
Δημοσ.

jerry banana σε ευχαριστω για τις φωτογραφιες

2 ώρες πριν, elvor είπε

Φιλε τα εχεις τα συγκεκριμενα ακουστικα να μου πεις μια παραπανω γνωμη;

Απο αποψη ηχομονωσης και βολικοτητας λες να ειναι καλυτερα απο τα corsair που μου εχουν προτεινει παραπανω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...