BigPantzi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 ποιο αξιζει κατα την γνωμη σας περισσοτερο τα χρηματα του....
georgerapp Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 samsung huawei ανω των 550 ευρω το 1+ στα 500 απο το επισημο site και το lg g7 450. εχουμε ομως v30 64gb στα 373 απο best price. σχεδον 200 ευρω κατω για ενα κινητο που τα κοιταζει στα ματια στις καμερες με τρομερο και ΥΠΕΡ πολυτιμο wide φακο που σιγουρα θα χρησιμοποιεισεις παραπανω απο το οποιοδηποτε night mode του p20 και φοβερο manual mode στο βιντεο οπου παιζεις ακομα και με χρονο κλειστρου για περνει γρηορα θεματα οπως χωρο και αθλητισμο ενω τραβα και στα 24 fps που οπως εχω διαβασει ειναι ο cinematic ρυθμος για ομαλο βιντεο (εδω διορθωστε με). απο εκει και περα εχει τον 835 αντι για τον 845 σε σχεση με του 1+ και g7 αλλα θα τον εβαζα ακομα ισαξιο και σε επιδοσεις και να μην πω ανωτερο σε gpu απο τον kirin και exynos των 2 αλλων. επισης περνει sd .......οσο μεγαλος εαν ειναι ενας εσωτερικος μια sd ΠΟΤΕ δε μας χαλαει!!!!!! τα ζυγισεις τα μετρας τα ακουμπας τα 200 ευρω και τα κρινεις. οποιο και να παρεις θα εχεις πολυ καλη εμπειρια. το 1+ να ξερεις ειναι ενα τερας με επισης πολυ καλες καμερες σχεδον αν οχι ειδη TOP. περιμενε να ακουσεις και αλλες γνωμες. υ.γ εχω διαβασει καλα λογια για το επισημο σερβις της Lg την procordia που ηταν κατι που φοβομουν μιας και τα σερβις samsung και huawei ειναι πολυ καλα και σε αρκετα σημεια στην ελλαδα......αχρειαστα να σου ειναι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=456526 ρωτα για οτι σε ανησυχει για χάριν των 200 ευρω. 1
spirosasp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 7/10/2018 στις 11:41 ΠΜ, saruman123 είπε P20 pro & S9 plus. Εξαρταται , αν θες μπαταρια και καμερα τοτε to μονο που κοιτας ειναι p20 pro αν σε ενδιαφερει οθονη και πιο τοπ χαρακ/κα οπως ηχο, επεξεργαστη, χρωματα , edge specs αλλα και sd card τοτε πας στο s9 plus. Για τα lg δεν εχω εικονα καθως δεν τα εχω πιασει στα χερια μου. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από spirosasp
saruman123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, spirosasp είπε Εξαρταται , αν θες μπαταρια και καμερα τοτε to μονο που κοιτας ειναι p20 pro αν σε ενδιαφερει οθονη και πιο τοπ χαρακ/κα οπως ηχο, επεξεργαστη, χρωματα , edge specs αλλα και sd card τοτε πας στο s9 plus. Για τα lg δεν εχω εικονα καθως δεν τα εχω πιασει στα χερια μου. Αυτά μόνο αν τα δει από κοντά και όποιο του κάνει το κλικ Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Στις 7/10/2018 στις 10:20 ΠΜ, georgerapp είπε samsung huawei 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Αυτά μόνο αν τα δει από κοντά και όποιο του κάνει το κλικ Τσαμπα ασχολειστε παιδια,μας τρολλαρει ο συμφορουμιτης https://www.insomnia.gr/profile/260141-bigpantzi/?tab=node_feedback_Feedback
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα